Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar;

Isveççe kursunuz mevcut mudur?Isveçli kızlarla iletişimi mi güçlendirmek istiyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tsunami41

Sanırım siz de forumda bir kullanıcısınız, o zaman imzanızı kurallara uydurunuz.

Mesaj Sayısı 0 ve Eğitim Uzmanı Rütbesi. Özel Olarak Dh Sponsorluğunda Burda Sizlere Birşeyler Anlatmaya Çalışıyorlar. Çok Ayıp.

Ek Olarak Kursları Sadece İstanbulda Veriyorsunuz. Türkiyenin Diğer Gelişmiş İllerindede Bu Kursları Vermek İçin Projeleriniz Varmı

Örnek : İzmir, Ankara Gibi
  • @BOXO - @GeeKKiNG
    Berlitz Istanbul olarak tüm Dünya dillerinde eğitim vermekteyiz.İsveç'in resmi dili İsveççe'dir.Fransızca, Almanca ve Fincede konuşulmaktadır. Ancak küreselleşmenin etkisiyle İngilizce çok yaygın bir biçimde konuşulmaktadır.
     Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

@You and Me
    Evet mevcuttur. Berlitz Istanbul olarak 1998 yılından beri Berlitz, ELS ve dünyaca ünlü dil merkezlerinin yurtdışındaki merkez ve yaz kamplarına Berlitz Garantisi ile öğrenci gönderiyoruz.

@ExtReme1®
    Şuan için, Istanbul'da 4 Merkezde hizmet vermekteyiz.Galatasaray, Bahçelievler, Kozyatağı ve Caddebostan Merkezleri.Türkiye'nin diğer illerinde Merkezler açmak için çalışmalarımız devam etmektedir.

• bu konu kurallar dahilinde mi ?
  • yaw dh ile anlaşma yapmışlar taktınız kurallara...

adam ne güzel reklamını yapıyor işte hemde sizide bilgilendiriyor...
  • @propesyonel
    Berlitz Istanbul, Donanimhaber.com ile Anons ve İmza Reklamı anlaşması yapmıştır.İlgi ve alakanıza teşekkür ediyoruz.
  • çalışıyorum kursa gidemem
    interaktif eğitim setiniz var mı?
    bilgisayardan çalışmak için..
  • @Mr._Frodo

Evet vardır.Berlitz Online ürünümüzle yabancı dil öğrenmek isteyen kişiler 7 gün 24 saat ders çalışma imkanına sahip olacaklardır. İstedikleri gün, istedikleri zaman ve istedikleri süre, istedikleri yabancı dili çalışabileceklerdir.
    Online ürünümüzle yabancı dil öğrenmek isteyenlere İngilizce dahil 6 dilde (Almanca, Fransızca, Hollandaca, İspanyolca, İtalyanca) 2000’er saatlik programlardan oluşan kişiye özel dil ve eğitimlerimiz vardır.Size özel eğitim programı oluşturmak için Merkezlerimize bekliyoruz.

• Isteddiginiz dili cok güzel ögrenirsiniz Berlitz de ama bir ton para bayilirsiniz...
  • yabancı dil konusunda hiçbir kurs benim gözümü boyayamaz artık. kendi fikrim hepsinin ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum.

ayrıca yok iş ingilizcesi, yok hazırlık atlama gibi ayrımlar bana o kadar saçma geliyor ki. dil tektir ve bütündür. sanki bir hizmeti farklılaştırarak müşteri çekme yöntemi gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lupus16

Isteddiginiz dili cok güzel ögrenirsiniz Berlitz de ama bir ton para bayilirsiniz...

çok güzel özetlemişsin
  • Pardon ama göz boyamaya çalışıyorsunuz
  • @lupus16 - @TriaThlon - @cmdnz - @Yazat
    Öncelikle fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.Berlitz, herşeyden önce bireysel eğitimi esas alan, konuşma ağırlıklı bir yöntemi kullanır. Sınıfta sadece öğrenilmek istenen dil kullanılır, tercüme yapılmaz ve gramer metin içinde öğretilir. Berlitz Metodu® konuşmaya dayalı bir sistemdir. Bu metod “duy, gör, tekrarla ve konuş” sistematiğini sunmaktadır.
    Berlitz Farkını daha yakından görebilmeniz için sizleri Merkezlerimize bekliyoruz.

• ne göz boyaması arkadaşım adamlar işi profosyonel olarak yapıyor ve reklam yapmak en doğal hakları. anlaşma yaptık diyor. boş konuşmaya ne kadar meraksınız yaa,, sizide görürüz ekmek parası peşinde koştuğunuz zaman.. bakalım böyle sabote edebilecekmisiniz olayları. göz boyamaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

ne göz boyaması arkadaşım adamlar işi profosyonel olarak yapıyor ve reklam yapmak en doğal hakları. anlaşma yaptık diyor. boş konuşmaya ne kadar meraksınız yaa,, sizide görürüz ekmek parası peşinde koştuğunuz zaman.. bakalım böyle sabote edebilecekmisiniz olayları. göz boyamaymış

kurumun sözcüsü sen misin?? sana noluyor??

yetkili kişi gerekli cevabı veriyor merak etme...
  • peki sana ne oluyor? hani bana olan oldu? bana olan olduğu için neden cevap veriyosun? işte Türk milleti TriaThlon gibi arkadaşlar yüzünden bu hale geliyor. susuyor herşeye. ben haksızlığa dayanamam arkadaş!. adam ekmek parası peşinde anlaşmış reklamını yapıyo. gelip birileri sabote ediyor. şu sanane banane kafasından nezaman kurtulacaksınız merak ediyorum ya.
  • Hocam öncelikle anlatım biçiminiz hiç hoşuma gitmedi...Birisi size bir soru soruyor siz dolaylı yoldan şişirme yapıyorsunuz..Bence daha öz bir anlatım biçimi kullanın...Sorunun özüne cevap verirseniz seviniriz...Göz boyama gibi geliyor insana, buda sizi itici kılıyor...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba

Ben geçtiğimiz sene İngilizce dil bilgimi bayağı bi geliştirdim kendi kendime , 2500 kadar kelime ezberledim , kalıplar ezberledim , modals , zamanlar vs. bayağı bilgim vardır , fakat pratiğim çok yok bu sebepten dolayı bir ingilizle konuşurken takıldığım çok yer oluyor. Fakat gelin görün ki , Bir ingiliz arkadaşımla msn ortamından tam 6 saat boyunca muhabbet ettiğim oldu , ve saydım da toplamda 15 tane kelimenin anlamını öğrenebilmek için sözlük kullandım. Sanırım eksiğimin büyük çoğunluğu pratik olmamasından kaynaklanıyor. sizin kursunuza gelsem bana ne önerirsiniz ? ve birşey daha söyliyeyim , benim ingilizce kelime bilgim , genel ingilizce , herşeyden ezberledim , iş ortamı , telefonla konuşma , sağlık , turizm , yemekler/sebze/meyve vb. ama bundada daha iyi olmak istiyorum en önemlisi akıcı konuşmak.

Sanırım eksikliğim Pratik ve Genel ingilizce kelimeleri.

Yinede ben sizi dinlemek isterim. Bu ikisini nasıl bir kursta ve ne kadara temin edebilirim ?

• akıcı konusmak istiyorsan arkadaşım yurtdışındaki eğitimi programlarını düşünmeni öneririm.. ingilizceyi en iyi ingilizden, ispanyolcayı en iyi ispanyoldan öğrenirsin.. her millet kendi dilini en iyi konusur... imkanın varsa git ingiltere ya da kanadaya {kanadayı öneririm fiyat konusunda ingiltereden çok daha ucuz} yazıl bir kursa zaten yurtdışı kurslarda iyi bi okuLa gidersen böyle kağıt üstünden çok pratiğe önem veriyorlar bir de aile yanına gönderiyolar seni gerçekten çok iyi pratik oluyor.. ama türkiyede kursa gidersen kursta 2 saat 3 saat ingilizce konusucaksın sonra Türkçeye döneceksin.. bunun yerine 2-3 hafta sırf yabancı ortamda yabancı dil konusmak cok daha yararlı olur.. türkiyede de kursa gittim yurtdşında da kursa gittim tecrübelerimden söylüyorum atmasyon değil .

bir de birşey sormak istiyorum Berlitz;

ispanyolca dil eğitimi için yurtdışı eğitim programlarınız var mı ? varsa bu programlar hakkında bilgi istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3V!RüS -- 6 Ağustos 2008; 17:08:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.