Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

Arkadaslar ben Almanyada iken, BERLITZ e gitmek icin müracaat etmistim , ancak orada bu dil egitim kurumu sadece YABANCI uyruklular icin kurs (INTEGRASYON) veriyordu. Nedir simdi bu kurs? Bu kursun amaci yabanci insanlarin almanyaya ayak uydurmasini saglamaktir. Acaba TR deki versiyonu Almanyadaki ile ayni mi? Tmm ayni isi yapmiyorlar belki ama, ayni sistemle mi egitim veriyorlar acaba? Sonra ordaki ücretleri cok cok makuldu, disardaki özel kuruluslara nazaran. Acaba TR deki demi aynen böyle ucuz? Yoksa degil mi? Almanyadaki BERLTZ kurumu hükümetin entegrasyon programi desteginde acaba TR de böyle bir durum söz konusu mu?

Berlitz'in Almanya'da şubesi varsa eğer Türkiye'de neden sadece İstanbul'da şubesi var?

dostum BERLITZ alamn hükümetinin yabancilar icin acmis oldugu entegrasyon kursudur, zannedersem o kursu AB uyum yasalari cercevesinde TR ye tasidilar, ancak fiyatlari tuzlu... Almanyada epey bi ucuzdu

• Zaman kaybetmek istemiyorsanız, Berlitz'e gelin.

Teşekkürler,

www.berlitz.com.tr

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!
  • Rusça ve Fransızca kurslarının fiyatları hakkında bilgi alabilir miyim ?

• Berlitz 130 Yıllık bir Dil Okuludur ve İngilizce dil eğitiminde olduğu gibi Dünya Dillerindeki başarısı inanılmazdır.

Ve işte Berlitz Caddebostan Merkezimizde İbranice Dil Eğitimi alan öğrencimizin teşekkür yazısı;

-Wednesday, October 22, 2008 10:54 AM-

Eşim Alper Çelebi ve ben Siemens İsrail de çalışacak olmamız sebebi ile yaklaşık 3 aydır Berlitz Caddebostan da İbranice dersleri almaktayız.

Çok değerli hocamız Ronit hakkındaki düşüncelerimizi sizinle paylaşmak bundan sonraki İbranice dersleriniz ve öğrencileriniz açısından önem taşımaktadır diye düşündük.

Bu kadar zor olup ta bu kadar çok sevilecek bir lisan olabileceğini hayal bile etmemiştik.

En başından bugünlere kadar her konuda bize sınırsız destek veren Ronit'e minnettarız. Ders saatlerinin dışında bile olsa İsrail, Tel Aviv , Genel Kültür, Gelenek, görenekler ve daha bir çok konu hakkında bizi bilgilendirdi. İsrail hakkında kitaplar getirdi.

Kendi elleriyle hazırladığı poğaçalardan ikramlık getirdiğinde ise dersleri öğrenmemizi kolaylaştırıcı aktiviteler yaratmış oldu.

Berlitz'den önce eşimle kendi imkânlarımızla İnternet üzerinden bulduğumuz bir Hocadan ders alıyorduk.

Sonradan Siemens bize bu konuda destek sağladığında Berlitz'e geçtik ve Dersi işleyiş tarzımızdan eğitimin kalitesine kadar ölçülebilir bir fark oluştu bizde.

İbraniceyi sevmenin yanı sıra temel ihtiyaçlar konusunda kendimizi ifade edebilecek düzeye geldik, okumayı söktük ve en önemlisi Ronit gibi harika bir arkadaş edinmiş olduk.

Sizlere memnuniyetimizi aktarmak ve başta sevgili Ronit olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletmekten dolayı büyük bir mutluluk duymaktayız.

İyi çalışmalar dilerim,

İlknur Çelebi

Management Assistant

Siemens Healthcare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlitz -- 22 Ekim 2008; 16:01:18 >

• İş ingilizcesi teknik ingilizce tarzı şeyler var da.Neden iş türkçesi ve teknik türkçe yok.
  •  Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

BERLITZ ONLINE:

-eBerlitz Online
    Kendi Kendine Öğrenme (Self Study)

-eBerlitz Öğretmenle
    Öğrenme Programı (eBerlitz Tutoring)

-eBerlitz Karma
    Program (eBerlitz Blended)

-eBerlitz Sanal Sınıf
    Programları (Berlitz Virtual Classroom)

Ayrıntılar için tıklayın!

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ!

• keşke imkan olsada yapabilsek:(
  • Slm lar..
    Şu aralar kararsızım yurtişinda mi dil eğitimi görsem yoksa Türkiye de mi ? ..

Benim soracağım soru şu ; kurs öğrencilerini yurtdişina önderme olanağı Berlitz'de de var sanırım.Fiyatları pm ile yazabilirseniz sevinirim

Şimdi kurs ile birlikte yurtdişina gitmek için herhangi şart varmı ? Belli bir dereceye gelmiş olmak dişinda tabi. Yoksa belli bir seviyede olan ve isteyenleri gönderiyormusunuz ? Ve gönderirken de ayrıca ücretlendirme oluyor mu ?

2.soru olarak da , dersleri İngilizce (yada başka bir dil) ile aldığımız zaman ; ilk günlerde doğal olarak temeli fazla olmayan biri zorlanır. Bunu nasıl aşıyorsunuz ?
    Mesela benim temelin az ilk günlerden derslerde nasıl iletişim sağlanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 12 Kasım 2008; 17:51:19 >

• BERLITZ Farkı'nın öğrencimiz bize şu şekilde belirtti;

Norwood grubu öğrencimiz Sn. Emrah Aykutalp Kurs Sonu Değerlendirme formunda Berlitz'de öğrenme ortamını nasıl buldunuz sorusuna şu şekilde yanıt vermiştir;

"Öğretmenim hertürlü soruma cevap verdi. Yabancı dil konuşma korkumu büyük ölçüde yendim."

Kendisine teşekkür ediyoruz..

Belki sizde Sn. Emrah Bey gibi endişelere sahipsiniz,

buyrun merkezlerimize bekliyoruz.
  • Kursunuzu bitirdikten sonra:
    "Gerçekten konuşuyorum. Bildiğin konuşuyorum abi! Hatta öyle ki, İngilizce düşünüyorum."

Şeklinde bir yorum daha etkileyici olur bence. Yani, öğrencinizin konuşma korkusunu yenmesi ya da öğretmenlerinizin her soruya cevap vermesi zaten olması gerken birşey olup böyle bir yorumu "avantajımız" olarak göstermek pek tatmin edici olmadı bence.

Benim de korkularım var. Nedir o korkular? Dünyanın parasını vereceğiz ama ya sonunda şimdikinden fazla öteye gidememiş olursam? "Zaten kendi çabalarımla da aynı ilerlemeyi kateterdim" diye düşünürsem? En önemlisi kurs sonunda bir işe "Çok iyi İngilizce biliyorum" diye kendime güvenerek başvurabilecek miyim? Diyelim ben kendime güvendim, aslında gerçekte o kadar da iyi bilmediğimi farkedersem?
    Kısacası param boşa giderse?

Bir de yabancı dil kurslarında en çok şikayet edilen şey kurların tarihleri. Bazı kurslarda birkaç kuru bitirmiş bir adam aylarca hatta yıllarca sıradaki kurun açılmasını bekleyebiliyor.

Mesajıma vereceğiniz cevabı az çok tahmin edebiliyorum: "Size en yakın merkezimize gelin, detaylı görüşelim."

Ekleme: Bu arada İngilizce ve Almanca için Yurt içi-Yurt dışı fiyatlarınızı içeren, yurtdışı eğitimle ilgili ayrıntılı bilgi içeren (örneğin yurt dışı fiyatlarınız, vize işlemleri, kalacak yer ile ilgili bilgiler vs.) mesajınızı bekliyorum. "Buyrun merkezimize gelin" diyecekseniz lütfen zahmet etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying_Hero -- 17 Kasım 2008; 5:55:49 >

• @Flying_Hero

Öncelikle zaman ayırıp yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.

Yukarıda belirtilen Kurs Sonu Değerlendirme formuna yorum bizzat öğrencimiz tarafından yazılmıştır. Arzu ederseniz Kozyatağı merkezimize gelerek kağıdın orjinalini görebilirsiniz.

Method olarak öğretmenimizin, Eğitim Müdürümünüz ve Eğitim Danışmanımızın bilgisi dahilinde derslere düzenli katılım gösterirseniz sonunda başarısız olma ihtimalinin oluşma ihtimali %1'dir. Method olarak öğretmenin bizzat öğrenci ile sınıfta yaptıgı dersi baz alıyoruz ancak sınıfta öğretmen ile yapılan derse ek olarak Cd-Rom yada E-Learning seçeneği ile öğrendiklerinizi evde tekrar edebiliyorsunuz(chapter,chapter detaylı). Özellikle Türk öğrenciler sınıfta soru sormaktan kaçınırlar bu yüzden Cd-Rom veya E-Learning'den soramadığı veya atladığı konuları rahatça gözden geçirebilirler. Cd-Rom yada E-Learning'de mevut olan; Native Speaker ile sizin ses dalganızın kıyaslaması. Bu seçenekte Mikrofon aracılığıyla konuşuyorsunuz ve bilgisayar otomatik olarak sizin ses dalganızı Native Speaker'ın ses dalgası ile kıyaslıyor ve size nerelerde yanlıs yaptıgınızı gösteriyor. Tüm bunlara ek olarak birde Audio cd'miz mevcut. Özellikle İstanbul trafiğinde kaybolan zamanı değerlendirebilmek için Audio Cd ürünümüzü Mp3 playerınıza veya herhangi bir müzik çalara yüklediğiniz zaman dinler ve anlama yeteğiniz ilerletebilirsiniz. Ayrıca ders kitaplarımız arkasında bulunan Audio Script mevcuttur. Burada Audio Cd ürünümüzde dinlediğinizi aynı zamanda görerek tekrar edebilir, telaffuzunuzu geliştirebilirsiniz.

Berlitz Istanbul kurumsal ağırlıklı hizmet verene bir dil okuludur ve bu yüzden özellikle Kur geçişlerinde öğrencilerimizi bekletme durumunun minumum oldugunu belirtmek isteriz. Hatta bu durumun 0 oldugunu bile belirtebiliriz.

Eğitim kalitemize, Method'umuza güveniyor,

Sizleri merkezlerimizde misafir etmek istiyoruz.

Teşekkürler,

• quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

yabancı dil konusunda hiçbir kurs benim gözümü boyayamaz artık. kendi fikrim hepsinin ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum.

ayrıca yok iş ingilizcesi, yok hazırlık atlama gibi ayrımlar bana o kadar saçma geliyor ki. dil tektir ve bütündür. sanki bir hizmeti farklılaştırarak müşteri çekme yöntemi gibi.

Tmm da bi dilin her alanda kullanımı farklıdır
  • fiyat bilgilendirmesi alabilirmiyim varsa liste pm bekliyorum ingilizce için (istanbul)
  • caddebostan şubesinde ispanyolca varmı bide fiyat bilgisi almak istiyorum pm den
  • Merhaba Berlitz merak ettiğim birşey var, daha önce 2 eğitim kurumuna gittim (isim vermek istemiyorum fakat pm ile atabilirim isterseniz). İyiler diyordu herkes fakat birine 2 aydan fazla (hafta sonları 2 gün boyunca toplam 8 saat) diğerine ise 1 ay devam ettim. Fakat ne ben nede sınıfta ki kimse birşey öğrenemedi, çünkü öğretmen anlatıyordu güzel ingilizce konuşuyordu fakat sorun şu ki biz anlamıyorduk. Birine birşey dediği zaman melül melül bakıp yüzüne sözlük kurcalıyorduk ne diyordu anlamak için. İlk başlarda bende bir mallık var dedim ama ne işse ilk kurstaki 9 kişinin sadece 2 tanesi 2. kura geçti. Diğer kurumda ise kurstaki 14 kişinin hiç biri 2. kur a geçemedik. Neyse konuya dönecek olursak ilk kursta öğrenemeyenlere ücretsiz eğitim hakkı tanıdılar fakat biz soğuduğumuz için istemedik. Anladığım kadarıyla bu işin asıl amacı "Dinle,Düşün,Anla ve Konuş" dörtlüsünde ilerliyor. Merak ettiğim şey geldim yine kaydoldum öğretmen birşeyler diyor ama hiç türkçe yok ne kitaplarda ne cdlerde öğretmen paso anlatıyor ingilizce öyle bir kursa biz 1 yılda gelsek birşey anlamayız ki.. Şimdi sorularıma döneyim, lütfen şişirme yapmadan ve bir yere davet etmeden cevap verin. O davet ettiğiniz yere gidecek imkanım olsa (zamanım değerli) zaten gider ordan alırım bilgiyi buraya yazmam. Bu yüzden bir kere daha rica ediyorum açık ve net cevaplar verin ki cevabınıza mütakip Berlitz 'i ziyaret edip etmeyeceğime karar vereyim. Sorularıma gelince. Sizde metod tam olarak nasıl dönüyor yukarda yazdığım gibi garip bir döngüdemi yoksa anlaşılır bir şekildemi. Fiyat vermemenizide anlıyorum (anladığımıda söyleyeyim herkese farklı fiyatlar uyguluyorsunuz bence bu sebeple fiyatlarlar bilinsin istemiyorsunuz, örneğin birine aynı kurs için 1 lira ödeditip diğer başka bir kişiye aynı kurs için 1,5 lira ödettiğiniz için gayet mantıklı bir taktik fiyat vermemeniz) fakat en azından şuna bir cevap verin şimdi kurların genel rakamları belli kampanyalarda göz önüne alındığında, genelde 700 le 1300 arası değişiyor. Sizin fiyatlar bunlara yakınmı uzak mı bunu söyleyin. Çünkü oraya davet ediyoruzsunuz güzel hoşta çıkıp geleceğim orda 1 kur için 2000 lira diyip %10 da indirim yaptık 1800 peşin derseniz hem vaktime hem oraya gelirken sarf ettiğim emeğime yazık. Bu iki soru hakkında açıklayıcı ve okuduğumda "evet güzel bilgi verilmiş Berlitz 'e gideyimde görüşeyim hemde belki kayıt yaptırırım" diyebileceğim bir cevap bekliyorum sizden teşekkürler. .

• @wooxym
    Merhabalar, öncelikle zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ediyoruz. Yaşamış olduğunuz kötü tecrübe için sizin adınıza üzüldüğümüzü belirtmek istiyorum. Metod olarak "Duy,Gör,Tekrar et ve Konuş" döngüsüyle eğitim vermekteyiz. Buda demek oluyorki duyduğunuzu aynı zamanda görerek tekrar ediyorsunuz ve konuşuyorsunuz. Baslangıc seviyesinde ise Yabancı öğretmen ile çalışılan dersin çok daha zevkli oldugunu belirtmek isterim. Çünkü zorunlu olarak öğrenilmesi gereken bir dil durumuna geçiyor öğrenmek istediğiniz yabancı dil. ( Burada tabiiki öğrencinin rolü büyük ) . Fiyat belirtmemizin sebebi ise ismimizin Berlitz olması. Çünkü Berlitz olarak, telefonda veya email ile fiyat vermeme gibi bir prensip sözkonusu. Sizi ofisimize davet ediyoruz, sınıflarımızı gezdiriyoruz, öğretmenlerimizde görüştürüyoruz, ücretsiz seviye tespit sınavı yapıyoruz ve fiyatlarımızı belirtiyoruz. Bu döngüde Berlitz'in 130 yıllık bir eğitim kurumu olarak sahip oldugunu tecrübeler kullanılıyor. Ayrıca sınıflarımız min. 7, maks. 9 kişiliktir.

Umarım merkezlerimize gelir, Berlitz Methodu'nu daha yakından tanıyabilirsiniz,

Teşekkür ederiz,

Saygılarımızla ,

• Sayın Berlitz,

kursla ilgili bilgi almak istiyorum fakat forumdan sormak uzun olur yüz yüze görüşmek istiyorum. Ne yapmam gerekir?
  • @pirate_1905
    Merhaba, lütfen Pm ile irtibat(telefon ve email adresi) bilgilerinizi bizimle paylaşın. Sizinle irtibat kuralım.

Teşekkürler,
  • Merhabalar, uzunca bir süredir cevap yazılmamış ancak forum üyelerine yönelik indirim devam etmekte midir acaba?
  • Hayır, DH Üyelerine özel %10 İndirimimiz suanda devam etmemektedir.

Teşekkür ederiz.

quote:

Orjinalden alıntı: Forever1907

Merhabalar, uzunca bir süredir cevap yazılmamış ancak forum üyelerine yönelik indirim devam etmekte midir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.