Şimdi Ara

Herkes dil öğretebilir…BİZ KONUŞTURURUZ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
1
Favori
78.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle zaman ayırıp, bilgi almak için yazdığınız için siz değerli DH üyesine teşekkür ediyor ve sorularınıza memnuniyetle cevap vermek istiyoruz.

1- En önemli farkımız kaliteden hiçbir zaman ödün verilmemesidir. Öğrenci Berlitz’e güven duyuyor, daha önce Berlitz’e devam etmiş olan öğrencilerden duyduğu olumlu sözler ile güveni pekişiyor. Geçmiş 130 yıl boyunca Berlitz sürekli olarak kendini yenilemiş, en son teknolojik ürünleri hizmete sunmuş, hiçbir zaman vazgeçmediği öğretmen eşliğindeki sınıf derslerini, sürekli yenilenen ders materyalleri ile güçlendirmiştir. Sınıflar hiçbir zaman 9 kişiden kalabalık olmaz. Berlitz’de esas sanal eğitim yerine birebir öğretmen eşliğindeki konuşma ağırlıklı eğitimdir. Sanal eğitim sınıfta öğretmen eşliğinde yapılan eğitimi destekleyici mahiyettedir. Ayrıca Berlitz, Amerikan Eğitim Konseyi tarafından eğitimi akredite edilen ve öğrencilerin aldıkları eğitim için üniversitelerde ders kredisi alabilecekleritek dil eğitim kurumudur

2-Eğitim kalitesinin getirmiş olduğu belli bir maliyet var ve biz bu maliyeti siz değerli öğrencilerimize en uygun şekliyle ve ödeme kolaylıkları ile sunmak durumundayız. Kesinlikle fiyatlarımız şişirme sözlerle vaad edilen eğitim kalitesine yüksek fiyatla ön plana cıkartmak değildir.

3- Berlitz, Türkiye’de 1912 yılında ülkenin ilk yabancı dil okulu olarak Beyoğlu’nda kuruldu ve 1970 yılına kadar faaliyetini sürdürdü. 1998 yılında yeni bir yapılanmayla tekrar Berlitz Türkiye Direktörümüz Prof. Dr. Solmaz D. Ayarslan yönetiminde Beyoğlu/Galatasaray’da hizmete giren Berlitz sırasıyla 2002 yılında Suadiye, 2003 yılında Caddebostan, 2005 yılında Kozyatağı ve 2006 yılındada Bahçelievler merkezlerimizi hizmete sunmuş bulunmaktayız. Türk öğrencilerini çok iyi tanıyor ve Berlitz Method ile istenilen yabancı dili en iyi şekilde siz öğrencilerimize öğretiyoruz.

4- Dünyaca ünlü konuşma becerisine odaklı Berlitz Metodu’nu uyguluyoruz. Berlitz Metodu’yla yeni dilinizi gerek kelime gerekse gramer olarak ana dilinizi öğrendiğiniz gibi öğretiyoruz. Eğitim araçlarımız bütünleşik bir yapı sağlıyarak değişik öğrenme yetisine sahip tüm öğrencilere hitap ediyor. Kullandığımız tüm eğitim araç gereçleri Berlitz tarafından ve sadece Berlitz öğrencileri için hazırlanmış olup, birbirilerini tamamlayarak görerek, duyarak, tekrar ederek ve hareketleri izleyerek herkesin kısa sürede konuşmasını sağlıyor. Berlitz sisteminde esas olan öğretmen eşliğindeki sınıf eğitimi, özel multimedya araçlarıyla tamamlanarak yeni dilinizi hızla öğrenmeniz ve konuşmanız sağlanıyor. Ayrıca derse devam sorununa da bir ölçüde çözüm getirilmiş oluyor.

5- DH ile yapmış olduğumuz anlaşma gereği fiyatları kesinlikle yazamıyoruz ve merkezlerimizde ücretsiz olarak Seviye Tespit Sınavı ile ihtiyacınıza göre hazırlık yapıp siz öğrencilerimize ödeme seçenekleri ile birlikte sunuyoruz.

6- 4'te cevaplanmıştır.

• İngilizce eğitim için gönderilen tüm ülkeler nereler acaba bunu öğrenebilir miyim ? Önceden sorulmuş ama sanırım tüm ülkeleri yazmamışsınız, başlıca ülkeler olarak yazmışsınız. Bir de acaba bu ülkelerdeki öğretmenler o ülkenin öğretmenleri mi yoksa İngiliz öğretmenler mi ?
  • @dispiacere
    İngilizce öğrenmek için sizi İngiltere, ABD, Malta, Kanada Avustralya, Yeni Zellanda ve Güney Afrika Cumhuriyetine gonderebiliriz. Bu ülkeler İngilizce konuşulan ülkelerdir. Öğretmenlerde genelde o ülkelerinin vatandaşı olan ingilizce öğretmenleridir.

Teşekkür ederiz,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berlitz

@dispiacere
    İngilizce öğrenmek için sizi İngiltere, ABD, Malta, Kanada Avustralya, Yeni Zellanda ve Güney Afrika Cumhuriyetine gonderebiliriz. Bu ülkeler İngilizce konuşulan ülkelerdir. Öğretmenlerde genelde o ülkelerinin vatandaşı olan ingilizce öğretmenleridir.

Teşekkür ederiz,

İlginiz için teşekkür ederim.
  • bazı yerlerde şöle yazıo italyanca öğrenin bütün dünyanın kapıları size açılır bu şey mi demek italyanca dışındaki her dil önemsiz mi ?
  • hiç giden var mı aranızda arkadaşlar
  • M@L!

Global gelişmenin tüm hızıyla devam ettiği bu zamanda dillerin öneminin ayrıştırılması sözkonusu olamaz tabiki ancak iş alanı ve hedefler üzerinden değerlendirme yapılırsa hedef dil diğer dillerden ayrışabilir,

Teşekkür ederiz.
  • Artık google translate var allah razı olsun sayesinde bütün dünyadan insanlarla istediğimiz dilde konuşabiliyoruz. :)
  • Wat(WorK And Travel) Programıylamı Çalışıyorsunuz ? Wat la İngilizcemi Geliştirmek Gibi Bir Hayalim War Eğer Wat Programına Katılırsam Sizin Şirketinizi Tercih Edip Bana Neler Sağlarsınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caparzoni

Artık google translate var allah razı olsun sayesinde bütün dünyadan insanlarla istediğimiz dilde konuşabiliyoruz. :)

Yanlış çeviri yapıyor. Bir robot çeviri asla yapamaz. Bilgine
  • Work and Travel, Amerika Birleşik Devletleri’ nin kültürler arası yakınlaşma sağlamak için dünyanın birçok farklı ülkesinden gelen öğrencilerin yaz sezonunda çoğunlukla turizm ve hizmet sektöründe çeşitli işlerde çalışmasını amaçlamaktadır.

Programa katıldığınız, pratik iş deneyiminin yanı sıra hem farklı bir ülkeyi tanıma hem de İngilizcesini geliştirme fırsatını yakalayacaksınız.

Work and Travel Programı süresince katılımcılar, restaurantlarda, mağazalarda, süpermarketlerde, eğlence parklarında, balıkçılık sektöründe, benzin istasyonlarında, tadilat işlerinde ve fast-food cafelerde çalışma imkanı bulabilirler. Program kapsamında Amerika’ da anlaşmalı olduğumuz acentalar aracılığıyla sizin tercihleriniz doğrultusunda çalışabileceğiniz işler bulunacak ve bu aşamada yurtdışı eğitim danışmanlarımız bu konularda sizleri bilgilendireceklerdir.

Teşekkür ederiz,

quote:

Orjinalden alıntı: SkyWrecker

Wat(WorK And Travel) Programıylamı Çalışıyorsunuz ? Wat la İngilizcemi Geliştirmek Gibi Bir Hayalim War Eğer Wat Programına Katılırsam Sizin Şirketinizi Tercih Edip Bana Neler Sağlarsınız?

• Konu: İş Hayatınızda Yabancı Dilin Önemi ve Gerekliliği

Konuşmacı: Prof. Dr. Solmaz D. Ayarslan
    Tarih: 12 Mart 2009 Perşembe
    Saat: 14:00
    Yer: Kadıköy Belediyesi Brifing Salonu
    Düzenleyen: Berlitz Istanbul

Detaylar için:

Berlitz Kozyatağı Merkez: 216-362-88-44 yada kozyatagi@berlitz.com.tr

Teşekkür ediyoruz,
  • Trabzonda varmı acaba ??
  • 2 arkadaş ing kursuna yazılmak istiyoruz
    Birazdan çıkmam gerektiği için tüm konuyu okuyamadım
    internet sitenizde şuanda kapalı sanırım
    biz sarıyer 'de oturuyoruz
    istanbulda sadece 4 şubenizmi var
    eğitim sistemi nedir
    Şuanda indirim varmı?
    Öğrenciler için kursunuz varmı yoksa sadece yetişkinler içinmi
    1 kur kaç saat hangi günler ? saat kaçda?
    Öncelikle kelime öğrenmek ve dinlememi geliştirmek istiyorum

Kusura bakmayınız belkide cevaplarını önceden verdiniz fakat şuanda cıkmak zorunda olduğum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesk -- 19 Şubat 2009; 22:56:45 >
  • @IIBelieveMeII
    Trabzon'da şubemiz bulunmamaktadır.
    @12oz
    Zaman ayırıp Berlitz Istanbul'dan bilgi istediğiniz için teşekkür ediyoruz.
    4 Merkezimiz bulunmaktadır.(Bahçelievler,Caddebostan,Galatasaray,Kozyatağı)
    Berlitz Metodu; Duy,Gör,Tekrar et ve Konuş sistematiği ile eğitim vermektedir. Dünyaca ünlü konuşma becerisine odaklı Berlitz Metodu’nu uyguluyoruz. Berlitz Metodu’yla yeni dilinizi gerek kelime gerekse gramer olarak ana dilinizi öğrendiğiniz gibi öğretiyoruz. Eğitim araçlarımız bütünleşik bir yapı sağlıyarak değişik öğrenme yetisine sahip tüm öğrencilere hitap ediyor. Kullandığımız tüm eğitim araç gereçleri Berlitz tarafından ve sadece Berlitz öğrencileri için hazırlanmış olup, birbirilerini tamamlayarak görerek, duyarak, tekrar ederek ve hareketleri izleyerek herkesin kısa sürede konuşmasını sağlıyor. Berlitz sisteminde esas olan öğretmen eşliğindeki sınıf eğitimi, özel multimedya araçlarıyla(Web,Cd-Rom) tamamlanarak yeni dilinizi hızla öğrenmeniz ve konuşmanız sağlanıyor. Ayrıca derse devam sorununa da bir ölçüde çözüm getirilmiş oluyor.
    Tüm yaş grupları için eğitim programlarımız mevcut.
    1 kur; bitiş süresi gruplara göre değişmektedir.Haftaiçi Gündüz programlarımızda 1 kur 1 ayda,Haftaiçi aksam gruplarımızda 1 kur 2.8 ayda tamamlanmaktadır.Ve ayrıca haftasonu gruplarımızda da 1 kur 2.8 ayda tamamlanmaktadır.
    Özellikle kelime öğrenmek ve dinlemenizi geliştirebilmeniz için Berlitz Audio Cd'si mevcut. Ayrıca eğitim kitaplarımız arkasında bulunan Audio Script'de, dinlediğinizi görmenizi ve böylece 2 çok önemli yetiye hitap ederek kısa zamanda hedef dilinizde gelişmenizi baz almaktadır.

Daha detaylı görüşmek ve tanışmak için merkezlerimize davet etmek istiyoruz; irtibat bilgilerinizi paylaşırsanız sizi davet etmek isteriz.

Teşekkür ederiz,

• ÜDS ya da KPDS için nasıl bir eğitim süreciniz bulunuyor?
    Hafta sonu kurlarınız var mı?
  • izmirdeyse gelebilirim
  • Fiyatlar aylıkmı yoksa kur başınamı
    bugün aradım konuştum
    1 aylık fiyat söylediler eğer 1 aylıksa çok pahalı?
    birde dh üyesi olanlara indirimmi var?
  • Anlaşmalar 1 kurluk yapılır, tabii ki tercihe göre birkaç kurlukta anlaşma yapılabilinir.

Belirtilen fiyatın 1 aylık oldugunu sanmıyorum, detayları incelemek için lütfen görüşmüş oldugunuz Eğitim Danışmanı arkadaşımızın ismini pm den belirtiniz.

Profilinizden görüldüğü gibi; Öğrencilere %10 İndirim imkanı sunulmaktadır.

Teşekkür ederiz,

quote:

Orjinalden alıntı: 12oz

Fiyatlar aylıkmı yoksa kur başınamı
    bugün aradım konuştum
    1 aylık fiyat söylediler eğer 1 aylıksa çok pahalı?
    birde dh üyesi olanlara indirimmi var?
  • KPDS ve ÜDS Hazırlık Programlarımızda mevcut, grup eğitimi oldugu gibi Özel ders olarakta organize ediyoruz.

Grammar ağırlıklı olan KPDS'na hazırlanmak istiyorsanız ancak çok zamanınız yoksa derhal gerekli programı hazırlayıp sizlere sunmak isteriz.

ÜDS Sınavı için ise seviyenize göre değişken programlar mevcut olup, öncelikle Seviye Tespit Sınavı olmak için sizi ofisimizde misafir etmek istiyoruz.

Teşekkür ederiz,

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

ÜDS ya da KPDS için nasıl bir eğitim süreciniz bulunuyor?
    Hafta sonu kurlarınız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.