Şimdi Ara

Herkes ekiyor :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Antalyada yaşıyorum yıllardır (son günlerde artarak) arkadaş dediğim insanlar ki biri 15 yıllıktı diğeri komşum ve lise arkadaşım hep böyle sevdiğim arkadaşlarım yüz yüzeyken bi plan yaptığımızda çok heyecanlı birşekilde gidelim,yapalım ben ararım bilmemne derken o gün geldiğinde ben arayınca telefonu açmıyorlar veya basit bir mesajla birgün önceden gelemem falan diyorlar

En çok üzüldüğüm olayda 15 yıllık arkadaşıma 10 kere denize gidiyormuyuz diye sorup evet cevabı aldıktan sonra gideceğimiz gün geldiğinde gideceğimiz saatten 2 saat sonra 2 arkadaş daha var internet kafeye gidip dota atıcaz sende gel akşam gideriz denize demesi oldu çocuğu şimdi dövesim geliyor şuana kadar yaptığı 1 değil 2 değil.

İnsanlar böyle yaptıkca silip atıyorum konuşmuyorum birdaha şimdi neredeyse hiç arkadaşım kalmadı sizce ne yapmalıyım ?

Not:Muhabbetim iyi herkes bulunduğum ortamlarda beni çok sever kötü kokmam tipim kayık değil param var etrafımdakileri hep eğlendiririm ama birtürlü bundan kurtulamadım ayrıca 2.5 yıldır sevgilim yok.

• sözüne sadık olmayan insandan dost olmaz..bence bu insanları bırakmalısın...benim gibi yap tek takıl.. sende onlar istediginde aynısını yap..ek gitsin..insana insan gibi hayvana hayvan gibi davran bence.

sahte arkadaşlarının olmasındansa hiç olmasın daha iyi..arkadaşarın olmadıgına üzülme bence.

paran var ise arkadas heryerdedir..hemde onlardan daha iyidir belkide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Haziran 2012; 16:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

sözüne sadık olmayan insandan dost olmaz..bence bu insanları bırakmalısın...benim gibi yap tek takıl.. sende onlar istediginde aynısını yap..ek gitsin..insana insan gibi hayvana hayvan gibi davran bence.

sahte arkadaşlarının olmasındansa hiç olmasın daha iyi..arkadaşarın olmadıgına üzülme bence.

Çok haklısın tek yaşamaya alışmam lazım koskoca yaz tatilimi böyle geçirmek istemezdim aslında ama yapacak birşey yok kendimi kullandırmaktansa tek gezerim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTCHA!

quote:

sözüne sadık olmayan insandan dost olmaz..bence bu insanları bırakmalısın...benim gibi yap tek takıl.. sende onlar istediginde aynısını yap..ek gitsin..insana insan gibi hayvana hayvan gibi davran bence.

Çok haklısın tek yaşamaya alışmam lazım koskoca yaz tatilimi böyle geçirmek istemezdim aslında ama yapacak birşey yok kendimi kullandırmaktansa tek gezerim daha iyi

benim ne arkadaslarim vardı..kalitesiz insanlarla işin olmasın...bir insanı iyi tanımadan birseyleri paylaşmaya başlama..kız erkek...ne olursa..randevusuna geç gelen adam bile bana göre yaramaz..1-2 oldu ama 3-4 traş.daha gençsin arkadaslarını iyi seç..cahil insanlar yalancı insanlar hırsızlar,ahmaklar..bunlardan uzak dur...gün olur zarar edersin belki...şimdiden elini ayagini kes.kızlarada cok kaptırma kendini en bi 5-6sene tani iyicene..sonra gerekli gorursen sev..yapmacikta olsa bu süre içinde taviz verecektir muhtemelen ona gore sever yada sevmezsin.

kafana göre insan arama zor bulursun kimsenin beyni birbirine uymuyor..hata yapan insanı cabuk silme..2-3 tamam ama sonra sildikten sonrada çarpı attıgın adamla muhatap tekrar olup barişma bence..insanları parasına göre degil karakterine kalitesine göre yargıla..tam içini ögrendim dersin yıllarca oynadıgı sabırlı bir oyundur megerse ..yani yıllarca tanıdımda deme.bir bakmişsin en güvendigin koyuş zokayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Haziran 2012; 16:41:47 >

• quote:

quote:

quote:

benim ne arkadaslarim vardı..kalitesiz insanlarla işin olmasın...bir insanı iyi tanımadan birseyleri paylaşmaya başlama..kız erkek...ne olursa..randevusuna geç gelen adam bile bana göre yaramaz..1-2 oldu ama 3-4 traş.

Sence birşey demelimiyim ektiklerinde yoksa hiçbirşey demeden direk silip atıyım mı?

• quote:

quote:

quote:

benim ne arkadaslarim vardı..kalitesiz insanlarla işin olmasın...bir insanı iyi tanımadan birseyleri paylaşmaya başlama..kız erkek...ne olursa..randevusuna geç gelen adam bile bana göre yaramaz..1-2 oldu ama 3-4 traş.daha gençsin arkadaslarını iyi seç..cahil insanlar yalancı insanlar hırsızlar,ahmaklar..bunlardan uzak dur...gün olur zarar edersin belki...şimdiden elini ayagini kes.kızlarada cok kaptırma kendini en bi 5-6sene tani iyicene..sonra gerekli gorursen sev..yapmacikta olsa bu süre içinde taviz verecektir muhtemelen ona gore sever yada sevmezsin.

kafana göre insan arama zor bulursun kimsenin beyni birbirine uymuyor..hata yapan insanı cabuk silme..2-3 tamam ama sonra sildikten sonrada çarpı attıgın adamla muhatap tekrar olup barişma bence..insanları parasına göre degil karakterine kalitesine göre yargıla..tam içini ögrendim dersin yıllarca oynadıgı sabırlı bir oyundur megerse ..yani yıllarca tanıdımda deme.bir bakmişsin en güvendigin koyuş zokayı..

Doğru diyorsun teşekkür ederim yardımın için neyseki forumda senin gibi insanlar var sıkıntım biraz geçti.Önerdiklerini uygulıcam bakalım önümdeki hayat nasıl olcak teşekkürler tekrar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim ne arkadaslarim vardı..kalitesiz insanlarla işin olmasın...bir insanı iyi tanımadan birseyleri paylaşmaya başlama..kız erkek...ne olursa..randevusuna geç gelen adam bile bana göre yaramaz..1-2 oldu ama 3-4 traş.

Sence birşey demelimiyim ektiklerinde yoksa hiçbirşey demeden direk silip atıyım mı?

hiç birsey deme...sağlam bir geri çeviremiyecegin devet yap yada onlar yaptiginda sen ek..soylersen üzüldügünü anladiklarında belkide içtlerinden daha cok sevineceklerdir...kançiktan dost, yalancıdan da herşeyi bekle..

yalan hepsinin en kötüsü...yalan söyleyen insan hırsızlık dolandırıcılık dtverenlik pştluk herbirseyi yapabilir...neden mi? çünkü yalan söyler...yalan söyleyen adamdanda herseyi bekleyebilirsin...çünkü saydıklarımı yapsa bile yapmadım diyebilecektir.bu yuzden yalan kötüdür.. yalanı sevmem...yalan söyleyen kişi bir ılıktan bile daha tehlikelidir..çünkü ılık adamın zararı kendisinedir..fakat yalancının yalanı, sadece kendine degil başkarınada zarar verir.. yalanı yememeyide ögrenmelisin..yalanı sevmemek soylememek yalan yemeyi gerektirmez haksızmıyımz...bunlarıda sen bulacaksin..zamanla pişip ögreneceksin...zekan olabilir..fakat akıl zamanla gelişecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 20 Haziran 2012; 17:10:49 >

• Hocam geçen yaz bende çok ektim ekildim bende Antalyada yaşıyorum sıcaklardan uyuşukluktan normaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarp o eken Doğa mı öyleydi galiba adı blogtv deki hani
  • quote:

Arkadaşlar Antalyada yaşıyorum yıllardır (son günlerde artarak) arkadaş dediğim insanlar ki biri 15 yıllıktı diğeri komşum ve lise arkadaşım hep böyle sevdiğim arkadaşlarım yüz yüzeyken bi plan yaptığımızda çok heyecanlı birşekilde gidelim,yapalım ben ararım bilmemne derken o gün geldiğinde ben arayınca telefonu açmıyorlar veya basit bir mesajla birgün önceden gelemem falan diyorlar

En çok üzüldüğüm olayda 15 yıllık arkadaşıma 10 kere denize gidiyormuyuz diye sorup evet cevabı aldıktan sonra gideceğimiz gün geldiğinde gideceğimiz saatten 2 saat sonra 2 arkadaş daha var internet kafeye gidip dota atıcaz sende gel akşam gideriz denize demesi oldu çocuğu şimdi dövesim geliyor şuana kadar yaptığı 1 değil 2 değil.

İnsanlar böyle yaptıkca silip atıyorum konuşmuyorum birdaha şimdi neredeyse hiç arkadaşım kalmadı sizce ne yapmalıyım ?

Not:Muhabbetim iyi herkes bulunduğum ortamlarda beni çok sever kötü kokmam tipim kayık değil param var etrafımdakileri hep eğlendiririm ama birtürlü bundan kurtulamadım ayrıca 2.5 yıldır sevgilim yok.

pm ye gel sana kesinlikle çözümü söyliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Sarp o eken Doğa mı öyleydi galiba adı blogtv deki hani

Evet dostum o çocuk adam canım sıkılıdı diyor blogTV aç diyorum kızların kanalına gidiyorum ben diyor gidip facebookta karı kız resmine bakıyor yalancı bide
  • Benimde hic arkadasim yok aslinda. Cok sıkılıyorum para herseyi aciyor ama dogrumu bilmek lazm

• quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

Benimde hic arkadasim yok aslinda. Cok sıkılıyorum para herseyi aciyor ama dogrumu bilmek lazm

Aynen para herşeyi açıyor ben şimdi kime gel bara cluba gidicez arabam var falan desem kapımda sıra olurlar kızlı erkekli ama kendime yetecek kadar param var ve başkasına yedirtecek kadarda salak olmadığımdan durum böyle
  • Yaniii malesef kimseye deger vermeyeceksin sana deger verene ver. Suan hic duzgun arkadasim yok asosyal oldum ama sahte kisilerle konusmam. Ama herkese karsi durust olmaya calisirim

• Yazını yalnız geçirceksen ve tipin kayık değilse git denize yüz kızları kes güneşlen takıl yani. Paran varsa deniz daha da güzel zaten. Yalnız bi gözlük tak da ne bakıyo bu abaza demesinler. Öyle gez yani. Yaşın 20den büyüktür diye tahmin ederek yazdım bunu. :o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.