Şimdi Ara

İnsanlar neden KARINCADAN KORKMAZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce aklıma geldi ; Ozellikle bayanlar neredeyse her turlu bocekten korkarken ; Karıncalardan korkmadan onları rahatlıkla def edebiliyorlar veya ellerine filan geldiginde çiglik atmiyorlar ...

Ayni sey ; Kelebek ve Ugur bocegi icin de gecerli ...

Bir kurttan igreniyoruz ama kelebegi hepimiz seviyoruz ...

Bunu hic dusundunuz mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aklımızda öyle kalıyor ben de anlamam, uğur böceğini de anlamazdım ama hadi diyelim o çok kötü görünmüyor. karınca çirkin yav ama çalışkan yuvasına yemek taşıyan gariban bir canlı olarak düşünülüyor
  • Kelebek renklerinden ve kanatlarının çekiciliğinden dolayı insanları korkutmaz aksine onların kendilerini sevmelerini sağlar. Ama karıncayı bende bilmiyorum.

• Bence kelebeğin o güzel kanatları adeta gizliyor kendini. Şahsen hamam böceğinin güzel bir görüntüsü yok saklasın kendini
    Karıncalardan şahsen korkmuyorum ancak daha büyük olsalar her halde problem olurdu.
  • Kardeşim çok korkar karıncadan,ben de uğur.böceği ve kelebekten iğrenirim çoğunluğun aksine

• Bende böcekten tırsarım ama küçükken evde çıkan karıncılara ekmek verir her gün beslerdim o taşımalarına bayılırdım. Kışlık için koyuyorlardı ekmekleri bir yere hep etkilenirdim annem bir kere temizlemişti koydukları yeri öyle sinirlendim ki Öldüren arkadaşımı dövecektim nerdeyse. Karıncaları seviyorum. Kucuklugumde ki kadar olmasada

• Küçük diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar benden korkuyor
    6 yıl önce açıldı
    Bir insan niye sevgili yapar?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karıncalı gösteriyor kanal.

• tabiatın dengesine örnek şeyler. düşünmesi kolay ama anlatması zor.
    örnek vereyim; birisine hal hatır sorarken neden görüşürüz demeyizde ne haber deriz?

nasıl beyaz rengi aydınlık olarak görüyoruz, siyah rengi karanlık olarak görüyoruz
    aynı şekilde narin, çalışkan, ufak, zararsız ve ürkütücü olmayan canlıları benimsiyorsak, zıttı olanları benimseyemiyoruz

ha tabi kelebeğe ilk tatlı diyen insan çirkin deseydi ve kırkayağa tatlı deseydi durumlar ne olurdu bilinmez, açıklaması ve anlatması zor hatta imkansız şeyler
    ancak böyle saçma örneklerle anlatılabiliyor

not; ben ne anlatıyorum A

• Karınca çok küçük olduğu içindir herhalde, uğur böceği de güzel görüntülü ama ben kelebekten hafifte olsa ürkerim. O kanatlarının altındaki iğrenç bedeni ürkütüyor

• Neredeyse hepimizin anıları ortak...

Ben yazın , -eskiler hatırlar - Şeffaf olan yoğurt kovası kapağına karıncaları toplayıp birazda şeker atıyordum . Daha aonra 7-8 büyü karımca atıp savaştırıyordum 😬

Aynı zamanda bende bir çok kez karınca beslemiştim 😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Az önce aklıma geldi ; Ozellikle bayanlar neredeyse her turlu bocekten korkarken ; Karıncalardan korkmadan onları rahatlıkla def edebiliyorlar veya ellerine filan geldiginde çiglik atmiyorlar ...

Ayni sey ; Kelebek ve Ugur bocegi icin de gecerli ...

Bir kurttan igreniyoruz ama kelebegi hepimiz seviyoruz ...

Bunu hic dusundunuz mu ?

Çünkü bu tür hayvanlar iğrenç ve tiksindirici görünmüyorlar, ya karınca gibi küçükler yada uğur böceği gibi şirinler

• katil_karincalar.jpg

• o korkmadığın karıncaların hamam böceği boyutunda olduğunu düşünsene?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamamböceği de o kadar ufak olsa,sorun olmazdı
  • Kurt ile karıncayı nasıl karşılaştırırsın

Birinden 2 tanesi seni canlı canlı yer
    Diğerinde 2 milyon tanesine bir üflesen Katrina kasırgası bir daha oluyor sanarlar

• Benim için fark etmez direk ezerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Neredeyse hepimizin anıları ortak...

Ben yazın , -eskiler hatırlar - Şeffaf olan yoğurt kovası kapağına karıncaları toplayıp birazda şeker atıyordum . Daha aonra 7-8 büyü karımca atıp savaştırıyordum 😬

Aynı zamanda bende bir çok kez karınca beslemiştim 😄

İnsanlar neden KARINCADAN KORKMAZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırbaccı

o korkmadığın karıncaların hamam böceği boyutunda olduğunu düşünsene?

Hamam öceği larvalarına bi bak istersen 😊

• Namusuyla çalışıp evine ekmek götüren doğadaki hiçbir şeyi israf etmeyen harika yuvalar yapan yardımlaşma ve dayanaşmanın örneği karıncadan neden korkalım ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.