Şimdi Ara

insan insandan neden utanır lan ? (sosyalfobi ile alakalı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende de var bu illet ama ben aşacağım. gelelim asıl soruya . insan insandan neden utanır ne alakası var ? üstünlük veya karşındakine göre düşüklük (her anlamda ) neden utanç duygusu yaşatsın ? ? gerçekten bu bir hastalık ve biz gerizekaliyiz normal düşününce çok boş şeyler bizim için sorun oluyor. tekrar şu soruyu soruyorum . lütfen bunu düşünün beyninizde 1 gün 1 hafta 1 ay düşünün cevabını bulana kadar .
    İNSAN İNSANDAN NEDEN UTANSIN ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyin utanmasını emrettiği için.

• geçmişte fazla uyarılmadan

yargılanmıştır dışlanmıştır ezilmiştir insanların şerefsizliklerine maruz kalmıştır bu yüzden bir miktar kafayı kırmıştır

ama aşılmayacak şey değil

ilk olarak dışardaki kimseye değer vermemek gerekiyor
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    o zaman senin sorun şu beyin vücuduna neden diğer insanlardan utanma emrini veriyor ?

• Sosyal fobiden bağımsız olarak utanmak karakterle de alakalı bir durum.Bazı insanlar çok hassas oluyorlar o yüzden utangaçlık oluyor.Mesela çok saygılı birisi çok utangaç olabilir bu da sosyal fobi yaşamasına neden olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilincaltinda hersey

• quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

o zaman senin sorun şu beyin vücuduna neden diğer insanlardan utanma emrini veriyor ?
    Çünkü genetik şifren öyle kodlanmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    hayır utangaç bebek yoktur , utanma duygusu sonradan kazanılıyor ve bu değiştirilebilir bir şey bence

• quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

hayır utangaç bebek yoktur , utanma duygusu sonradan kazanılıyor ve bu değiştirilebilir bir şey bence
    Utangaç bebek olmadığını nerden biliyorsun?

• Kendimi iyi hissetmediğim zamanlarda hep başıma gelen bir olay , geçen gün öğle yemeği yiyordum neyse üstüme meyve suyu döktüm... Eve gittim baktım başka gömlek yok sadece eski beyaz gömlek kalmıştı... Onu giyincede lanet okudum kendime eski olmasını geçtim çok kırışıktı.Daha sonra işe doğru giderken nedense bir çok tanıdık denk gelmeye başladı..İstesem göremeceğim kişiler önüme önüme geliyordu bi ara yolu bile değiştirdim ama kurtulamadım.Bunu neden anlattın diyenler varsa giyim kuşam insanlar için gerçekten önemli bir kural insanın davranışı bile değişiyor tecrübe ile sabit ...!!
  • Bilinçaltın sürekli kendini savunma modunda tutuyor. Savaş sanatına göre savunmada uzun saatlerce beklemek o orduyu bitirir, mahveder biz de bilinçaltımız bizi sürekli savunmada tuttuğu için bitip mahvoluyoruz.

Çözüm saldırı ya da nötr durumda olmak. Tepkilerden korktuğumuz için böyle yaparsak ne olur diye düşünüp duruyoruz bundan kurtulmak, toplum bana göre hareketlenecek gibi hafif narşist bir tutuma geçmek gerekiyor.

Kendimi saldırgan pozisyonda hayal ettikçe sosyal fobim kısa süreliğine de olsa geçiyor. Yavaş yavaş arttıracağım.
    Hala -'lerdeyim ama nötre yaklaşmak üzereyim kendimi yavaş yavaş reformlarımla İYİLEŞTİRİYORUM.
    Hasta adamdım şimdiyse GÜÇLÜ ve BAĞIMSIZ bir DEVLETİN temellerini atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 14 Haziran 2019; 18:23:18 >
  • Ailen korumacı biri mi
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    güzel bir yaklaşıma benziyor

• megan444 M kullanıcısına yanıt
    evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.