agumon tüm evrimleri veemon tüm evrimleri gigimon tüm evrimleri gabumon tüm evrimleri metal garurumon imperialdramon war greymon flaremon
quote:
Orjinalden alıntı: d.L.L
quote:
Orjinalden alıntı: burnaldinho
o sadece imperialdramon pm diye geçiyor. imperialdramon fight mode paladin mode degil
her ikisinide kastettim fm ve pm
opsss sorry
ash1795 metalgarurumon ztn gabumonun wargreymon agumonun imperialdramon veemonun evrimidir ayrı ayrı yazmana gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: ash1795
agumon tüm evrimleri veemon tüm evrimleri gigimon tüm evrimleri gabumon tüm evrimleri metal garurumon imperialdramon war greymon flaremon
Başka ne kaldı ?
beelzemon
AGUMON
omnimon and lopmon iyi wersionu and imperialdramon pm
azulongmon ebonwumon zhuqiaomon baihumon 4 tanrı digimon
quote:
Orjinalden alıntı: Alone_Bandit
antylamon gallantmon cm kendogarurumon magnamon
quote:
Orjinalden alıntı: ps2opat
azulongmon ve baihumon dışındakiler güçsüz ve ilk defa senden duyuyorum tanrı digimonları ayrıca bu digimonlardan çok güçlü digimonlar da war örn: lucemon, chaosmon, alphamon...
beeelzemon mersinden kısA BİR SÜRELİĞİNE GİRİOM BEN YOKKEN NELER OLDU bu arada efecan ben yokken avatarımı hemen yürütmüşün
quote:
Orjinalden alıntı: Bloodmon
quote:
Orjinalden alıntı: ps2opat
azulongmon ve baihumon dışındakiler güçsüz ve ilk defa senden duyuyorum tanrı digimonları ayrıca bu digimonlardan çok güçlü digimonlar da war örn: lucemon, chaosmon, alphamon...
diğerlerini duymamış olabilirsin çünkü onların açıklandığı sezon Türkiye de yayınlanmadı. Ayrıca güç demişsin bu dört tarı digimon 2 sezonda azulongmonun gelmesiyle başlamıştı .Orda tanrıların Seçilmiş çocukları seçtiği (!) Digivice pusula ve sorguçları yaptığı(!) falan açıklandı.Ayrıca alphamon ve onun olduğu ve digimon the movie deki grup tanrıların hiçmetçileri (bkz Royal knights "The Royal Knights are portrayed as being the servants of the Digital World's god(s)" wikipedia )(bkz "Digimon Sovereigns" wikipedia )
ebunwumon sezon 1 de vardı puppetmon öldürüyordu ama o zmn ortada tanrı digi fln yoktu sonradan mı seçilmiş acaba
Peki 2. seride neden Azulongmon önceden seçtiği Imperialdramon'u sonra yenemiyor? ve neden venommyotismon ile savaşmaktan kaçınıyor ? onların yetkisi war ama diğerleri onları yenebiliyor...
tamersta da gallantmon fln bi tanrı digimonu yenmişlerdi
işte bende onu diyorum yenerler... royal knights onların hizmetçisi diyorsun özellikle magnamon ve alphamon gibi çok güçlü bir digimonu yenebileceklerini sanmam... Ulforceveedramon'u hiç söylemiyorum
tanrı digimonlarda güç yok ama bilgelik war öle de değil aslında sanırım gelişimlerine yardımcı olmak gbi bi görevleri war mesela sezon2de veemonla wormmon imperialdramona azulongmon sayesinde gelişiodu
ya bilmiyorum ama azulongmon onların birleşmesine yardımcı olamaz yetkisi o kadar yüksek değil 2.si zaten 4 tanrı digimon royal knightslerle karşılaşamaz özellikle magnamon alphamon ve ulforceveedramon'la... ayrıca Digimon World oyunlarında azulongmon ilk robserver olarak görevli yani tamer leveli 11 ve altına bakabiliyor azulongmon... 11den 41e kadar diğerleri... 41den sonra alphamon
hayır ya ondan bahsetmiorm hani paildramon imperialdramon oluodu ya o gelişim gücünü azulangmon weriodu