Şimdi Ara

herkes en sevdiği digimonu yazsın... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • video'yu izledim gallantmon'u tam olarak yendiği söylenemez çünkü gallantmon'a zarar veremiyor sasece saldırılarını geri püskürtüyor... film 4le tanrıların ne alakası olduğunu anlamadım... imperialdramon'un videosunu bulur bulmaz yüklicem..
  • Bilmiyom bi film 4 lafı çıktı azuolngmon u yenme diye ondan sordum, ayrıca burda azulongmon gelmese kim yenerdi sizce? gallantmon zhuqiaomon un tırnağıyla savaşıyodu, zhuqiaomon un kanat rüzgarıyla savruluyodu, en ufak bi saldırısında gallantmon kalkanla ağır korunma yapıyodu, zaten enkazın altından zarar görmeden çıkan zhuqiaomon a gallantmon napabilir ki ?
  • zhuqiamon alır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

video'yu izledim gallantmon'u tam olarak yendiği söylenemez çünkü gallantmon'a zarar veremiyor sasece saldırılarını geri püskürtüyor... film 4le tanrıların ne alakası olduğunu anlamadım... imperialdramon'un videosunu bulur bulmaz yüklicem..

imperialdramon pm azulongmonu yendi ha kandırmışlar seni kedidir o kedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 6 Temmuz 2007; 15:21:56 >

• ne kedisi sen ne dion imperialdramon paladin azulongmon'u yeniyo imperialdramon videosu ararken bulmuştum ama bulamıyorum bi bulsam
  • hayal görmüşün diyom kasayı yan yatırmayınca bana da oluo bazen videonu bekliyoruz ..
  • onur boşver burası gereksizler olmadıgı için espirilerini anlamıyorlar
    bu arada sana katılıyorum benim bildigim bi 4. filmde çıktı imperialdramon pm ondada azu flan yoktu
  • yha 4. film diyen warmı ben 4. sezon diyorum agunimon lobmon olan siz 4. film diyorsunuz ve sadece o filmde çıkmıyor...
  • he şu bi adam var digimonu yerine kendi dövüyor digimonları omu
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

he şu bi adam var digimonu yerine kendi dövüyor digimonları omu

O sezon iyice saçmalamışlar zaten

• ewt digimonla adamlar her evrimde birleşiyor ama bazı digimonları manyak emperorgreymon kendogarurumon fln
  • ben 5. sezondan bahsediyorum yaw:S
    bi adam var agumonu var agumondan çok kendi dövüo bi yumruk atıyor agumonun yenemedigini indirio
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

ben 5. sezondan bahsediyorum yaw:S
    bi adam var agumonu var agumondan çok kendi dövüo bi yumruk atıyor agumonun yenemedigini indirio

youtube da o sezonun tamamı var mı??
  • Burak'ın bahsettiği sezonda digimon ile birleşim yok...Adam bir yandan,digimon bir yandan Allah ne verdiyse dalıyolar
  • tamamını bilmiom da bazıları var ben o sezonu takip etmiyorum ara sıra bi bakıom napıo bu salaq adam diye
  • ha ok sen geogreymon'un serisini diyorsun o seri o kadar saçma ki agumon'un evrimleri fln çok kötü bi de gaomon war gabumon'un dövüş stilli gibi hazırlamışlar ama görüntüsü iğrenç
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

video'yu izledim gallantmon'u tam olarak yendiği söylenemez çünkü gallantmon'a zarar veremiyor sasece saldırılarını geri püskürtüyor... film 4le tanrıların ne alakası olduğunu anlamadım... imperialdramon'un videosunu bulur bulmaz yüklicem..

imperialdramon pm azulongmonu yendi ha kandırmışlar seni kedidir o kedi

koptum ya Tek değlmişim herşeyin tipde olmadığını söyleyen birisi daha

Digimon Savers harbiden çok acayip Adam kafa göz kuwagamon a giriyo Agumon acayip tip bişey olmuş Geogreymon zaten başka bir olay

• evt gerçekten baya komik bi seri bi kere şeyi görmüştüm mor bir digi galiba royal knightlardan biriydi o shine greymona tam kılıcı saplıyacak kılıcta baya büyük bu agumonu olan adam digimonuna bişi olmasın diye kılıca yumruğuyla karşılık veriyordu ve kılıç duruyordu
  • Magnamon
    BlackWarGreymon
    Pimpmon
    MagnaAngemon
    Angewomon
    Omnimon
    Garurumon
    Greymon
    Koromon
    Minatourmon
  • ben fazla bılmıom ama tek bıldıgım agımon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.