Şimdi Ara

herkes en sevdiği digimonu yazsın... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğin doğru ama tamersta hatırlıosan digimon tanrıları digimonla insanın birleşmesine de karşı geliolardı o dediği azulangmonla olan savaşta digimonun 4. filmiydi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar333 -- 3 Temmuz 2007; 23:32:27 >
  • Yav konuya dönelim
  • Yaw digimon sezon 3 te Tamerlar Ultimate halinde Zhuqiaomon a saldırdılar Rapidmon u duvara yapıştırdı.Normalde ölmesi gerekirdi(mesela bi oyun olsaydı). Sonra henry biomerge yaptı ve Azulongmon gelmeseydi Zhuqiaomon hepsini dağıtacaktı. Azulongmon a dua etsinler.^sezonda tanrılarla savaş yapmadılar sadece devaları yendiler.Bu İmperialdramon Paladin mode un Azulongmon a saldırdığını hiçbiyerde bulamadım sen bulduysan bi zahmet şuraya youtube linki falan koy da izleyelim.Sonuçta Azulongmon Galacticmon kadar bişey .İmperialdramon u yanına koyunca bayaa bi ezilir gibime geliyo.
  • onu bilmiorm ama imperiladramon pmnin olduğu film 4. film bu arada o senin dediğin bölümde sanki yenmişlerdi gibi gelio ya da yanlış hatırlıormdur o bölümün linki warsa werirsen sewinirim
  • ya bir bölümde izlemiştim wardı ama imperialdramon vs. azulongmon yazdığımda çıkmıyor fakat dövüşüyorlar ve imperialdramon yeniyor...
  • ya imperialdramon pm sadece 4. filmde çıkıyor ve ben 4. filmi son party hariç hepsini izledim düdük flan çalıodu film party bitiyordu eger ole bisi oluyorsa son partydedir
  • yok yaw o filmde görmedim ben.Bu Tamers da zhuqiaomon savaşında megagargomon ateş falan ediyo o zaman orası göçüyo ve zhuqiaomon göçük altında kalıyo ama bi sonraki bölümde zhuqiaomon hiç zarar görmemiş şekilde enkazın altından çıkıyo ve Azulongmon geliyo yoksa zhuqiaomon tamerlara saldıracaktı ve bu sefer hiç şansları yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

Yav bir de neden bahsettiklerini benden başka anlamayan yok muFransız kaldım konuyaNereden kaynak olarak bu kadar bilgi buluyolar hayretGidin ders çalışın desem kimsenin kılı kıpırdamaz,ama iş bu tür konulara gelince bizimkiler profesör kesiliyor

sonuna kadar katılıyorum

• yha royal knights kim digimon tanrıları kim royal knights biçer geçer konu kapanmıştır
  • Ya beyler konu favori digiden en güçlü digiye dönmüş.Başlığı değiştirinde konuyu kurtarın bari...
  • Asıl royal Knights adam mı. Madem o kadar güçlüler niye tanrıların hizmetçiliğini yapıyorlar?Niye hiçbirinin aklına Tanrılarla savaşmak gelmiyor?Bak Digimon tamers da da ağızlarının payını verdiler.Senin royal knights ın en büyüğü azulongmonun sakalı kadar Zhuqiaomon bi kanat çırpınca Gallantmon uçuyor
    Evet ben sorumu sordum madem o kadar güçlüler neden tanrıların hizmetçiliğini yapıyorlar? Sonuçta o kadar güçlü olsalardı tanrı olarak dünyayı korurlardı.Ama sadece ayak işlerini yapıyorlar. Sadece tipe bakarak yorum yapmayın. Tanrılarda tip yok ama 10 tane royal knight gibisini cebinden çıkartır

• ama royal knightlarda tip süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 6 Temmuz 2007; 0:02:19 >
  • sorma yaa Tanrılar da ondan kaybediyo
  • Beelzemon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps2opat

yok yaw o filmde görmedim ben.Bu Tamers da zhuqiaomon savaşında megagargomon ateş falan ediyo o zaman orası göçüyo ve zhuqiaomon göçük altında kalıyo ama bi sonraki bölümde zhuqiaomon hiç zarar görmemiş şekilde enkazın altından çıkıyo ve Azulongmon geliyo yoksa zhuqiaomon tamerlara saldıracaktı ve bu sefer hiç şansları yoktu.

işte ben o bölümü hatırlıyorum bi sonraki bölümü izlememiştim meğerse göçük altından çıkmışama yine de megagargamon kısa süreliğine de olsa zhuqiaomonu malup etmiş demekki tanrı digimonların yenilmesi muhtemel mesela bir omnimon zhuqiaomonu yenebilir

• yha sen diyorsunki digimon tamers'de yendiler... hangi royal knights üyesi digimon tamers'de war? gallantmon royal knigts üyesi değildir gallantmon cm royal knights üyesidir... ayrıca senin sakalı kadar olmayan azulongmon'u yenen royal knights üyesi war... imperialdramon paladin mode yeniyor... ayrıca akıllarına gelmiyor deil çünkü imperialdramon zaten birini göçertiyor
  • Biri şu yazdıklarını video ile pekiştirebilir mi ???Herkes farklı görüş öne sürüyor.Böyle bir yere varmanız imkansız.Herkesin söylediği kendine göre doğru.Biriniz iddialarını kanıtlayacak video koysun,o zaman öbürüne söyleyecek söz kalmaz.Bu şekilde çok anlamsız bir tartışma olmuş.Biri yener diye diretiyor,diğeri yenemez diye diretiyor.İkiniz de kanıt sunmadan tartışmayın bence,şu an ikinizinkine de doğru diyemem.
  • bu bölümde zhuqiaomon la (aslında tırnağıyla ) savaşmaya çalışan gallantmon
    http://www.youtube.com/watch?v=mRF8IJKebhA
    Burdan digimon movie 4 ün screenshotlarına bakabilirsiniz ama bırakın savaşı azulongmon bile yok
    http://www.digimonspirit.net/supreme.htm
    eğer yetersizse bikaç şey daha koyabilirim.
    Bu arada megagargomon göçük altında bırakmış diyorsun O kadar ağır olsan sen de yıkılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2opat -- 6 Temmuz 2007; 14:45:13 >

• sezon 4 bu mu ? sezon 4de agunimon yok muydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bligzer -- 6 Temmuz 2007; 14:45:21 >
  • sezon 4 nerde orda biri sezon 3 biri film(ingilizcesi movie) 4
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.