Şimdi Ara

herkes en sevdiği digimonu yazsın... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Puppetmon ebonwumon u değil cherrymon u öldürüyodu.
    2-Burası en güçlü değil en sevdiğimiz digimon bölümü değil mi
    3-Digimon deneyimlerine göre güçleri artar(sezon 1 agumon-shellmon) ve bu digimonlar digital dünya kurulduğundan beri varlar.
    4-Tanrı ların görevi kötülerle savaşmak demek değildir. Onların görevi iyi kötü dengesini kurmaktır ve bunun için seçilmiş çocukları da seçtiler venommyotismon u da çıkarttılar. Bu eski bir çin mitolojisidir:
    4 Tanrının evreni:
    Azulongmon(Quilongmon):
    doğunun koruyucusu. ismi "seiryu" dur.
    Ebonwumon(Xuanwumon):
    kuzeyin koruyucusu.ismi "genbu" dur.
    Zhuqiaomon:
    güneyin koruyucusu.ismi "suzaku" dur.
    Baihumon:
    batının koruyucusu.ismi "byakko" dur.
    dmw3 oynayanlara bu isimler yabancı gelmez. Bunlar oyunda 4 şehirin adıdır. Bu mitoloji beyblade de de kullanılmıştır.
    Quilong:Azure dragon(gökmavisi ejder)
    Zhu Que:Crimson bird(koyukırmızı kuş)
    Bai-hu:White tiger(beyaz kaplan),
    Xuanwu:black tortoise(siyah kaplumbağa) demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2opat -- 3 Temmuz 2007; 16:46:06 >

• ben digimon world ds'nin büyük bir bölümünü bitirdim orda sadece 1 - 41 arasındaki tamerlere karışabiliyorlar daha sonra azulongmon'la savaşıyorsun örneğin ben gabumon aldım 43 lv ve patamon 31 level kolaylıkla azulongmon'u yendim bana kurallara uymadığımı söyledi ve dövüşmeye başladı
  • 3-Digimon deneyimlerine göre güçleri artar(sezon 1 agumon-shellmon) ve bu digimonlar digital dünya kurulduğundan beri varlar. Her Azulongmon tanrı değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2opat -- 3 Temmuz 2007; 17:24:52 >
  • azulongmon tanrıdır dion sonra her azulongmon tanrı deildir dion Royal Knights vs. Digimon gods Winner: Royal Knights
  • iyi mantık yapalım
    her omnimon royal knights dır.
    her wargreymon tai nindir.
    her azulongmon tanrıdır.
    her myotismon oku yedikten sonra venommyotismon olur.
    gerçekler acıdır biber de acıdır. biber gerçektir. Royal Knights vs Digimon SOVEREIGNS winner: digimon Sovereigns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2opat -- 3 Temmuz 2007; 17:52:56 >

• Yav konu gene sapmış gidiyorTam kıraathane ortamı olmuş haOKEY'e 4. lazım mı beyler

• en sevdiğimiz digimon en güçlü digimon a döndü nerden geldik bilmiyom ama
  • burhan abi bir dahaki elde oynarsın şimdi tartışmaya geri dönelim... madem mantık istiyorsun şöyle bir hesap yapalım
    Royal Knights Ekibi:
    Imperialdramon [Kurucu]
    Alphamon [Lider]
    Omnimon [Lider]
    Dynasmon [Lider]
    Craniummon
    Crusadermon
    Duftmon
    Dukemon - Gallantmon
    Magnamon
    Sleipmon
    Ulforceveedramon

birde senin dediğin Digimon Sovereigns:
    Fanglongmon [Lider]
    Zhuqimon
    Azulogmon
    Ebonwumon
    Baihumon

zaten zaten Imperialdramon azulongmon'u yendi. dynasmon ve crusadermon da baihumon'u yendi. 3 kişi kaldılar. magnamon, gallantmon ve magnamon da ebonwumon'u yenecektir tahminimce.Craniummon, Duftmon ve sleipmon da zhuqimon'u yenecektir. omnimon ve ulforce veedramon da kolaylıkla fanglongmon'u yenecektir... zaten ulforceveedramon çok güçlü omnimon da çok iyi fanglongmon onlara engel olamaz hemde digimon tanrılarının gücü digimonlara deil tamerlere geçiyor

• Ooo sende gruplara bölüp saldırmışsın o zaman bunlar da 7 tane daha çocuk seçip üstüne salar. Nası olsan Omnimon u da imperialdramon (hem de paladin)u da Gallantmon(hemde crimson) yaptılar.

bide savaş istatistiğini yanlış yapmışsın ben ayıp olmasın diye fanglongmon u yazmamıştım al:
    Omnimon=transcendent sword
    Imperialdramon=Positron laser
    Alphamon=Digitalize of Soul
    Dynasmon=Breath of Wyver
    Craniummon=End Waltz
    Crusadermon=Fist of Athena
    Duftmon=Aussterben
    Gallantmon=Lightning Joust
    Magnamon=Magna Explosion
    Sleipmon=Bifrost
    Ulforceveedramon=Ray of Victory

hepbirlikte saldırı yapsalar 3-4 adayı yok ederler heralde

Fanglongmon=Tai Chi= Separates and erases the light and darkness of the Digital World.
    Digital dünyadaki karanlık ve aydınlığı böler ve ayırır. Adam dünyayı ikiye bölüyoYani bi omnimon la bi ulforceveedramon alamaz

Azulongmon sezon 2 de sadece 37 . bölümde çıkmıyo mu? orda da Imperialdramon la savaşmıyo yani imperialdramon onu zaten yenemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps2opat -- 3 Temmuz 2007; 19:03:19 >

• ya bosverin tartısamayı en güçlü omegamon x
  • hemen konuyu aslına döndürelim. benim en sevdigim digimonlar engemon ve angevemon
  • yha sen ne diyosun olm ya imperialdramon fighter tamerlerin verdiği emiri (tai, matt, davis ve ken) yerine getiriyor normalde diaboromon onu yenemez ama birleşme emriyle paladin mode oluyor yani azulongmon'a karşı geliyor imperialdramon paladin diaboromon'u yendikten sonra azulongmon ona saldırıyor imperialdramon da azulongmon'u noktalara ayırıyor... ayrıca 4. seriye geldiğinde tamerler yok... ayrıca impmon'a bakabilirsin onda tamer yok ama bio-merge yapabiliyor calumon geliştiriyor bio-merge gibi, gallantmon, magnamon böyle gelişiyor... magnamon bio-merge yapmıyor ki diyeceksin ama miracle egg ile gelişiyor. ayrıca ben çizgifilm ve filminde hiç görmedim fanglongmon'u... sadece war diye geçiyor... ama bütün royal knight üyeleri ilk 4 seri içinde war... ve son bir şey daha o tanrılar arasında kuş olan (adını unuttum) digimon 4 veya 5 de çıkıyor ve agumonun bir evrimi (agunimon veya agumon fm olabilir) ne yeniliyor... hem de tek.. ama alphamon bütün seriyi yenebiliyor...

• Yav bir de neden bahsettiklerini benden başka anlamayan yok muFransız kaldım konuyaNereden kaynak olarak bu kadar bilgi buluyolar hayretGidin ders çalışın desem kimsenin kılı kıpırdamaz,ama iş bu tür konulara gelince bizimkiler profesör kesiliyor

• digimonun filminde veya dizisinde ophanimon gören var mı bu arada(konu zaten dağıldı bn de bi soru sorim dedim)
  • Beelzemon
  • bu konu acılıs sebebinden cıkmıs zaten millet kafasına göre takılıo
    aslında ihtiyacı war milletin böle konulara icini döker herkes canım
  • benım garudamon hosuma gidio bi kanat çırpıo o an uçuom zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannner

benım garudamon hosuma gidio bi kanat çırpıo o an uçuom zaten

Sonunda konuyla ilgili bir mesaj atan olmuş

• evrimleri tanrılar verir ve sen bana şu imperialdramonla azulongmon un savaşının tam nerde olduğunu söylesene tanrılar bunlara evrimleri geçirmek için yetki veriyor bu demek değilki her digimon u tanrılar evrim geçirtir. Kalumon sadece evrim geçirtiyo tanrılar evrimi veriyo, digivice yapıo vb. vb.
    Ayrıca digimon sadece çizgi filmde değil kartlarda çizgi romanlarda oyunlardadır. Sezonlarda görünüp görünmemesi önemli değil ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.