Şimdi Ara

Herkes Hikayesinin Dönüm Noktasını Anlatsın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle nereden başlamalıyım bilmiyorum..

1.85 Boyunda 95 Kilo tosun gibi bir adamım.Hikayemiz 3 sene öncesinde başlıyor.

(Erotik hikaye başlangıcı oldu evet.)

Liseye yeni başlamıştım.Kimseyi tanımıyorum.Oturduğum semtin dışarısında bir okul.Ben de küçüklüğümden beri pek fazla sokak sokak dolaşmayan bi tip olduğum için bilmiyorum fazla oraları.Bundan mütevellit de arkadaşım yok o civarlarda.

Elbette ilkokulda fazlasıyla aşık olduğumu sandığım olmuştu.Ama şimdi onların sadece hoşlanmaktan ibaret olduğunu anlayabiliyorum.Bir kız bana bunu hiç konuşmadan anlatmıştı.Hala anlatıyordu.

Lise'nin ilk günü.Okulda ilkokulda aynı sınıfta olduğum 1-2 kişiyi gördüm.Onlarla birlikte geçireceğim çok belliydi ilk günümü.Herkesin sınıfları açıklandı.Ben lise sınıfımdan kimseyle tanışamamıştım daha.Neyse sınıflarımızı öğrendik ve ilk okul gününün bu kadar olduğunu öğrenmiştik.Okul daha ilk günden ne kadar da çok şey anlatıyor dimi..

Otobüse binip artık evime gidip alacağım dönerle kendimce bir ziyafet yapabilirdim.Tek zevk aldığım şey döner, ve tek zararlı alışkanlığım.
    Arka kapı tarafına doğru ilerledim her zamanki gibi. Çok fazla utangaç biriyim bu yüzden sürekli yere , camdan dışarıya bakıyordum.Kafamı sola çevirdim ilk defa, otobüsün önüne doğru.Orta yaşlı bir kadın ve yanında uzunca bir kız.(Normal kızlara göre uzun benim omzuma geliyor.(Sanki 2 metre artistlik yapıyor hıaaa dediniz evet))

Dışarıya bakmaya devam ettim.Sonra Antalya'nın en büyük kavşaklarından olan Çallı kavşağında otobüs küçük ama etkili bi fren yaptı.Ben de noluyor yağğğ dercesine doğru soluma döndüm tekrar. Göz göze geldik ama ne gözler.. Bir baktı ki tüm bakış açımı allak bullak etti zalimin kızı. Onun etkisinden kurtulmam bir gece sürdü.Neyse hikayemize devam edelim.

Bir gece geçti.Onunla ilk gece, uzun oldu Age Of Empires'ın dibine vuruyordum o gece.Çünkü en çok RTS'lerde arkaplanda beynim çalışma şansı buluyor.Benim makine de böyle işte.Bi yanda çay gözlerini düşünüyorum.Arkamı döndüm ve güneş tüm ateşiyle ışıklarını üstüme doğru vurdu.Giyindim okul otobüsüne bindim.İçimde garip bir heyecan vardı. Tabii ki de okul yüzünden değil , o gözlerdi kalbimin saatte 180 kilometreyle atmasını sağlayan. Sınıfa girdim. Herkes garipti. En arkaya gittim oturdum. Sanki herkes bana bakıyormuş gibiydi ama kimse benimle ilgilenmiyordu bile aslında.

------Hikayenin giriş kısmı için bu kadar yeter istek olursa bu bölümü uzatırım.------

3 Sene geçti. Kanka gibi olduk C ile ama kankadan fazlasıydık. Benim hakkımda ağzından bi defa bile kanka tarzı bir şey duymamıştım. Sınıf içerisinde şakadan karı koca gibi takılıyorduk. Ama herkes biliyordu espri olduğunu. Yeri geldi piknik dönüşü arabada omzuma yattı yeri geldi durduk yere bana sarıldı. Ama hiç bir zaman ona açılma cesaretini bulamadım. 4. yılın başı ve ben hala ne yapacağımı bilmiyorum. Siz "aşk" duygusu beklediğiniz insana ortada hiç bir şey yokken "iyi geceler kocacım" yazar mısınız? Eğer açılmazsam onsuz geçen zamanlar olacak, açılır da onun duyguları da benim ki gibi değilse onsuz kalırım diye geceler boyu düşündünüz mü? Onu her şeyden koruma cesaretini bulurken hiç kendinizden koruyamayıp onu kırdığınız oldu mu?

Hani diyor ya şair;

Peki siz hiç bir okyanusu dudaklarından öptünüz mü?

Lütfen bana yardım edin. Sizin hikayeniz varsa siz de anlatın. Yardım bulalım. Lütfen yoksa deliricem.

• hikayen hiç ilgimi çekmedi sanırım içinde hiç acı olmadığı için. her neyse saianla vurdun beni kardeşim, açıp dinlemek lazım şimdi
  • Son satırları okusan da bi yardım etsen olmaz mı be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VainHulk

Son satırları okusan da bi yardım etsen olmaz mı be :D

açılmak her zaman iyidir, açıl aklında ki sorulardan kurtulursun, rahatlarsın. onun sana karşı aynı duyguları yaşamadığını öğrenince elbet üzüleceksin. platonik aşkın dibini yaşayan biri olarak söylüyorum bunları. açıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

quote:

Orijinalden alıntı: VainHulk

Son satırları okusan da bi yardım etsen olmaz mı be :D

açılmak her zaman iyidir, açıl aklında ki sorulardan kurtulursun, rahatlarsın. onun sana karşı aynı duyguları yaşamadığını öğrenince elbet üzüleceksin. platonik aşkın dibini yaşayan biri olarak söylüyorum bunları. açıl.

Hocam açılmak istiyorum elbette önemli olan benim üzülmem falan değil ki. Eğer ben ona bir defa açılırsam bi daha asla hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Onu kaybetmekten korkuyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Sana tavsiye, simdiki nisanlim ile cikmaya baslamadan once ona nasil acilabilirim diye ugrasip durdum. Kiz arkadasina yardimci olmasini soyledim. Aldigim tek cevap denemeden sonucunu bilemezsin oldu. Ondan hoslandigimi yarin benimle kahvaltiya gelirmisin dedigimde nasil bir ates bastigini anlatamam. Ama ogun kahvaltiya gittik ve halen birlikteyiz. Artik evlilik hazirliklari yapiyoruz.

Ve unutma bir kiz kendine guvenen es ister aynen bir erkek gibi. Guven yoksa iliskide olmaz. Güvenilir ol yeter. Simdi cesaretini topla ve tosunlugundan biraz feragat et (kizlar siska erkek sevmez ama fazla gobekte iyi degil ben 2 haftada azimle 9 kilo verdim aburcubur yoksa kiloda yok) sonra bir yemek daveti et ve yemekte bir hediye ile durumu izah et. Hediye ne olursa olsun tum kizlar sever ve onlari her daim mutlu eder. Benim gibi yuksekten ucup yuzuk alma sonrasi cok daha kotu oluyor

Bu arada anladigim kadari ile kizda sana karsi bos degil.

Abicim yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim.

Cesaretle ilgili hiç bir sorunum yok, yani ben öyle düşünüyorum. Sadece bu konu hakkında cesur olamıyorum. Onu kaybetme korkusu tüm her şeyi bitiriyor. Aburcubur hayatta en sevmediğim şeylerden biridir. Çok fazla yemek de yemem. Sadece kuruyemiş arada o kadar. Sanırım hareketsizlikten dolayı.Bu yazdan itibaren değişime başlıyorum. Arkadaşlar bir piknik düzenliyorlarmış orada konuşmayı düşünüyorum fakat şuan aramız biraz limoni, fazla kıskanmaktan dolayı :(

• Lisede aşık olduğum kadın hakkında.
    Ilk öncelikle kısa cümle ile yazdım. Sanirim aradan 10 yıl geçti fakat hala ona karşı birşey hissediyorum. Benim yüzümden ilişkim bitti. Bana karşı küçücük bile güveni yok.

Lisenin ilk haftası tanıştık. Gördüğüm en tatlı kızlardan birisiydi. Ilk hafta ciddi ciddi kızı kesiyordum. Normalde asosyalin biriyimdir hani, fakat lisenin verdiği rahatlik mi yoksa arkadaş ortamidir bilinmez artık kizda bana karşı boş olmadığı için arkasına dönüp dönüp bana bakıyordu.

Gel zaman git zaman konuşma işine girmeliydim. Onun yakın kız arkadaşlarının yardımı benim utangaçligimdan ilk mesajı o attı.
    1 ay boyunca konuştuk. Bir çok ortak noktamiz vardi. Benden hoşlandigini itiraf etti.
    Bundan sonra sevgili olduk. 2 yil sevgilim oldu. Çok mutlu anılar dahilinde ilerledi ilişkimiz. Ablası ve annesi bile beni tanıyordu o derece.
    Sevdiğim kızın bir kuzeni vardı. Ismi sahte birsey olsun. Seda olsun. Seda, sevdiğim kızın kuzeniydi ve bu bana çok eskiden ilkokuldayken benden hoşlandigini söylemişti de ben hiç sevmedim bu kızı.

Aramızda beni sevdiğini bilen sadece ikimiziz. Kimse bilmez. Gel zaman sonunda öğrendim ki bu benden hala hoşlanıyor. Sevdiğim kız da kuzeni olunca işler çığıından çıkıyor.

Yılbaşı akşamından 1 gün önce Sevdiğim kizin örnek ismi Zehra olsun.
    Zehra bana mesaj attı.
    -"Bana neden soylemedin ? " diye mesaj geldi.
    +"Neyi?" Dedim bende.

Artık kuzeni ne söylemişse zehra benden soğudu. En yakın dostu , kuzeniyle çıktığımi Sandığı için benimle ayrıldı.

4 ay önce bir kız arkadaşım, dostum olur. Bunlarla ciddi anlamda samimiyet kurdu. Ve benim hakkımda konu açılmış. Asıl muhabbet burada bakın.
    Seda, dayanamamis ve zehraya gidip Solserce ile sevgili olduğunu eskiden fakat artık ayrı olduğunu söylemiş. Zehra bunu duyunca çıldırmış tabi. Kıskançlık ve gurur sebebi ile beni reddetmis. Zaten bir çok yönden benimle iletişimi kestiği için onunla yıllar önce iletişim kuramadim.

Baya geçti artık. Aşık olduğumuz insanları kaybetmek ne acı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Lisede aşık olduğum kadın hakkında.
    Ilk öncelikle kısa cümle ile yazdım. Sanirim aradan 10 yıl geçti fakat hala ona karşı birşey hissediyorum. Benim yüzümden ilişkim bitti. Bana karşı küçücük bile güveni yok.

Lisenin ilk haftası tanıştık. Gördüğüm en tatlı kızlardan birisiydi. Ilk hafta ciddi ciddi kızı kesiyordum. Normalde asosyalin biriyimdir hani, fakat lisenin verdiği rahatlik mi yoksa arkadaş ortamidir bilinmez artık kizda bana karşı boş olmadığı için arkasına dönüp dönüp bana bakıyordu.

Gel zaman git zaman konuşma işine girmeliydim. Onun yakın kız arkadaşlarının yardımı benim utangaçligimdan ilk mesajı o attı.
    1 ay boyunca konuştuk. Bir çok ortak noktamiz vardi. Benden hoşlandigini itiraf etti.
    Bundan sonra sevgili olduk. 2 yil sevgilim oldu. Çok mutlu anılar dahilinde ilerledi ilişkimiz. Ablası ve annesi bile beni tanıyordu o derece.
    Sevdiğim kızın bir kuzeni vardı. Ismi sahte birsey olsun. Seda olsun. Seda, sevdiğim kızın kuzeniydi ve bu bana çok eskiden ilkokuldayken benden hoşlandigini söylemişti de ben hiç sevmedim bu kızı.

Aramızda beni sevdiğini bilen sadece ikimiziz. Kimse bilmez. Gel zaman sonunda öğrendim ki bu benden hala hoşlanıyor. Sevdiğim kız da kuzeni olunca işler çığıından çıkıyor.

Yılbaşı akşamından 1 gün önce Sevdiğim kizin örnek ismi Zehra olsun.
    Zehra bana mesaj attı.
    -"Bana neden soylemedin ? " diye mesaj geldi.
    +"Neyi?" Dedim bende.

Artık kuzeni ne söylemişse zehra benden soğudu. En yakın dostu , kuzeniyle çıktığımi Sandığı için benimle ayrıldı.

4 ay önce bir kız arkadaşım, dostum olur. Bunlarla ciddi anlamda samimiyet kurdu. Ve benim hakkımda konu açılmış. Asıl muhabbet burada bakın.
    Seda, dayanamamis ve zehraya gidip Solserce ile sevgili olduğunu eskiden fakat artık ayrı olduğunu söylemiş. Zehra bunu duyunca çıldırmış tabi. Kıskançlık ve gurur sebebi ile beni reddetmis. Zaten bir çok yönden benimle iletişimi kestiği için onunla yıllar önce iletişim kuramadim.

Baya geçti artık. Aşık olduğumuz insanları kaybetmek ne acı.

Abi senin ki de çok kötüymüş be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VainHulk -- 24 Temmuz 2015; 22:37:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.