Bildirim
herkes kedndi bisikletini koysun (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
-
-
BO-CE Dağ yarışı öncesi cyclocross bisikletim ve arkasında idman yapmayı bekleyen yol bisikletim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
BO-CE Dağ yarışı öncesi cyclocross bisikletim ve arkasında idman yapmayı bekleyen yol bisikletim.
BO-CE yarışına gelmeyi çok istedim fakat vizeler başladı
Makinalar güzelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 12 Kasım 2012; 20:53:28 >
-
-
hayatımdaki 2. mtb den sonra dayanamayıp 7. yol bisikletimi topluyorum iyikide toplamaya başlamışım yol bisikleti bambaşka sizi kısıtlıyor ancak sürüş zevki hiç bir şeye değişilmez
kadro - bar ve jantlar hariç komponentler biraz nostaljik ancak zamanla onlarda yeni versiyonları ile yer değiştirecek zaten bacağın iyi ise komponent in çok da etkisi yok diye düşünüyorum rx100 le bile alanya triathlonu kazanan adam tanıyorum :-)
bu arada :-) ilgilenen olursa 97 model 56-44 dişli oranında dura-ace aynakol satılıktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 21 Kasım 2012; 0:27:38 >
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 4 Aralık 2012; 20:11:24 > -
-
-
Salcano Bodrum şehir bisikleti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
quote:
Bu Specialized Tarmac
Bu Sedona 321, Cyclocross malzemeleri var üzerinde. Tiagra kollar, SL-K frener vs.
Bu da ben. Polonya Krakow'da her çarşamba yapılan IC Krakow yarışında nal toplarken.
Oooo Bisikletforumun reyizlerinden demek dh liymişsin
bu arada bisikletin ... hayallerimizi süslüyor maşallah diyelim nazar değmesin
bir ara müsait olursanız pm den size bir şeyler danışmak isterim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
quote:
Bu Specialized Tarmac
Bu Sedona 321, Cyclocross malzemeleri var üzerinde. Tiagra kollar, SL-K frener vs.
Bu da ben. Polonya Krakow'da her çarşamba yapılan IC Krakow yarışında nal toplarken.
Oooo Bisikletforumun reyizlerinden demek dh liymişsin
bu arada bisikletin ... hayallerimizi süslüyor maşallah diyelim nazar değmesin
bir ara müsait olursanız pm den size bir şeyler danışmak isterim
Tabi hocam. Ne zaman istersen
Müsait oldukça cevaplarım
Ayrıca, eski DH'ciyim ben. Bisikletforum yokken ben vardım buralarda
ekleme;
Bu da Tarmac'ın son hali;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 3 Haziran 2013; 15:02:43 >
-
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 3 Haziran 2013; 23:22:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X