Bildirim
herkes kedndi bisikletini koysun (7. sayfa)
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Salcano koyarım resmini bi ara.Siyah-yeşil-beyaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 8 Haziran 2013; 14:27:56 > -
Ktm Antrenman bisikletim Carraro ise yarışlara girdiğim bisikletimdi. Katıldığım yarışlardan birisinin fotoğrafınıda ekledim artık 2 bisiklette yok sporu bıraktığım için sattım :) Aklım hala bisiklettedir çok ayrı bi yaşam dağlar, taşlar, kayalar özellikle dağ bisikleti sporunu tavsiye ederim gerçekten mükemmel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey_mania -- 8 Haziran 2013; 15:18:25 >
-
-
-
kadro üstü çantadan memnun musunuz sağa sola oynama yapıp sürüşü bozuyor mu içine levyle yama takımı 1 iç lastik telefon ve cüzdan sığar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 13 Haziran 2013; 23:44:47 > -
İçinde iç lastik,3 levye,yama takımı,çakı tarzı alyen seti,kalem boyutunda mini tornavida seti cüzdan ve anahtarlık var.Telefon için ayrı gözü var koltuğa bakan tarafta bir göz mevcut.Yanda fileden bir yer mevcut ufak tefek bir şey konulabilir.Bunların hepsi konduğunda çantanın gözü kapanıyor yani sıkışık da olsa sığıyor.Cırtcırtları oldukça sıkı bağladığımdan oynama yapmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
kadro üstü çantadan memnun musunuz sağa sola oynama yapıp sürüşü bozuyor mu içine levyle yama takımı 1 iç lastik telefon ve cüzdan sığar mı -
quote:
Orijinalden alıntı: Sentez*
İçinde iç lastik,3 levye,yama takımı,çakı tarzı alyen seti,kalem boyutunda mini tornavida seti cüzdan ve anahtarlık var.Telefon için ayrı gözü var koltuğa bakan tarafta bir göz mevcut.Yanda fileden bir yer mevcut ufak tefek bir şey konulabilir.Bunların hepsi konduğunda çantanın gözü kapanıyor yani sıkışık da olsa sığıyor.Cırtcırtları oldukça sıkı bağladığımdan oynama yapmıyor.
o zaman sentez* güvencesiyle alıyorum böyle bir şey
sağ olasın . -
quote:
quote:
İçinde iç lastik,3 levye,yama takımı,çakı tarzı alyen seti,kalem boyutunda mini tornavida seti cüzdan ve anahtarlık var.Telefon için ayrı gözü var koltuğa bakan tarafta bir göz mevcut.Yanda fileden bir yer mevcut ufak tefek bir şey konulabilir.Bunların hepsi konduğunda çantanın gözü kapanıyor yani sıkışık da olsa sığıyor.Cırtcırtları oldukça sıkı bağladığımdan oynama yapmıyor.
sağ olasın .
dx.com da 7 dolara bulabilirsin mobil olduğumdan link atamıyorum ama sitede bisiklet bölümüne girip ucuzdan pahalıya sıralayı seçersen bu ve buna yakın modelleri rahatlıkla bulabilirsin o fiyat aralığında.
Resme bakınca farkettim çantanın telefon gözünde gözlüğüm duruyor ama şuan yok gözlüğü düşürmüşüm yolda.GSS'ye 2000 lira borcum var hastane de bakmaz ulan ne şanssız herifim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Haziran 2013; 0:36:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: grey_mania
Ktm Antrenman bisikletim Carraro ise yarışlara girdiğim bisikletimdi. Katıldığım yarışlardan birisinin fotoğrafınıda ekledim artık 2 bisiklette yok sporu bıraktığım için sattım :) Aklım hala bisiklettedir çok ayrı bi yaşam dağlar, taşlar, kayalar özellikle dağ bisikleti sporunu tavsiye ederim gerçekten mükemmel.
Bıraktım derken bir daha hiç kullanmayacak mısınız? Sağlık probleminden dolayı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 14 Haziran 2013; 0:27:03 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Daha uzaktan çekemedin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Profosyonel olarak yapıyordum bu işi, sponsor veya herhangi bir destek alamadığımdan dolayı ara vermek zorunda kaldım bu arada dersler ve iş yoğunluğu olunca bunlar daha ağır bastı :) sağlık problemi söz konusu değil yani tabi bisiklet her zaman hayatımda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey_mania -- 14 Haziran 2013; 2:10:33 > -
Hocam; farın markası, modeli nedir acaba? -
-
quote:
quote:
quote:
sağ olasın .
dx.com da 7 dolara bulabilirsin mobil olduğumdan link atamıyorum ama sitede bisiklet bölümüne girip ucuzdan pahalıya sıralayı seçersen bu ve buna yakın modelleri rahatlıkla bulabilirsin o fiyat aralığında.
Resme bakınca farkettim çantanın telefon gözünde gözlüğüm duruyor ama şuan yok gözlüğü düşürmüşüm yolda.GSS'ye 2000 lira borcum var hastane de bakmaz ulan ne şanssız herifim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jeavenn58
Eklememe gerek kalmamış
Bende de Salcano alu var 14.2 kg ile tatminkar :-)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X