Merhaba, ben bu foruma yeni abone oldum, sizin USR999106 modem kullandığınızı okudum.. Ben de ADSL'ye abone olmak üzereyim, ve de internet'ten aynı modem'i seçtim, almaya karar verdim; özellikleri güzel gözüküyor.. Siz bir süredir kullanıyorsunuz galiba; aşağıdaki sorularıma cevap verirseniz sevineceğim. - Bu router_modem'de ısınma sorunu var mı? Sürekli (her gün 24 saat) açık kalabilir mi? - Size göre avantaj ve dezavantajları nelerdir (Özellikle diğer marka ve modellere göre)? - Bir de wireless olayını verimli şekilde kullanabiliyor musunuz? Yani evin diğer ucundan da kesilme ve büyük hız düşümü olmaksızın internet'i paylaşabiliyor musunuz? Alacağım siteden verilen hediye PCMCIA kartını laptop'a takarak diğer odadaki desktop PC ile internet share ettirmeyi düşünüyorum da.. - Modem'in DHCP SERVER (Yani yanındaki wired PC'nin server olarak açık kalmaksızın) tek başına internet'i kullandırma özelliği de var, değil mi? - Bağlı pc'leri dahili network (Aynı workgroup) altında toplamak da mümkün herhalde?
Teşekkürler,
ZYXEL 660H
zoomx4 usb pederin laptopa bağlı ethernet kendi bilgisayarıma katır gibi her gece download için açık sabaha kadar açık
wag54 linksys
Zoom 4x
alcatel speedtouch 510
bir geek pro max ue 1 daha.allahtan başka kullanan da varmış
Cnet router 4 port..alınacaklar listenizde olsun derim...
İşyerinde Zoom X4... Eve yeni adsl bağlatacam CNET Router 4 port alacağım...
Zoom X4 almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem üzerine biraz daha para ekleyip Alcatel 510 alın