Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 29 Kasım 2005, 14:09:26 >

• clint eastwoodu çok sewerim
  • kkslyyldz bir japon atasözü.

anlamı işini bilmeyen çavuşlar dönüp avuçlama sektörüne el atar.
  • anlatmaya gerek varmı?
  • sarin yok SaoL Çok Teşekkürler
  • BAYA Bİ UZUN,BENCE OKUMAYIN
    aslında nickim blackhawk idi ve çok da severdim,ama çok klasik idi... sonra yukarıda bahsettiğim arkadaş bana guderian olsun senin nicki dedi.o sıralar bizim de counter-strike da bir klanımız vardı. bu dediğim arkadaş,klandakilerin hepsine bir nick verdi ki bunların hepsi alman generalleriydi.klanın başı da zaten oydu ve nicki rommel idi.klanın adı da [S.S] idi.zaten bizim klandakiler de 2. dünya savaşıyla ilgiliydi.ama sonra klan dağılınca ben de daha güzel bir nick arayışına girdim.bir gün bu rommel nickli arkadaşa hayıflanıp duruyodum efendim benim adam gibi bir nickim yok vay benim halime diye... bu da benim savaşlarla ilgili biri olduğumu bildiğinden sana ünlü bir generalin ismini verelim dedi. düşündük tartıştık en sonunda "senin nickin napolyon olsun mu?bak olum biliyosun zaten büyük generaldi adam" dedi. ben de düşündüm, eh,zaten insan sevdiği bir arkadaşından samimi bir tavsiye almayagörsün,hemen uyguluyor. ismim oradan geliyor... bu siteye üye olduğumda da ismim napolyondu.

sonradan blitzkrieg adlı oyunu oynamaya başladım.1.sini oynadım,2. si nasip olmadı ve en sonunda 3. sü ve en çok hoşuma gideni bitirdim:general patton ile ilgili olanı...
    o oyunda alies idim ve benim alman tanklarımdan çektiğimi bir ALLAH,bir bilgisayarım,bir de ben bilirim.
    zaten oyun gerçek savaşlardan oluştuğu için,bir de gerçekte de 2. dünya savaşında müttefikler savaşın sonlarına kadar tank konusunda almanlardan bir adım geride oldukları için,baya bi zorlanmıştım.
    o zavallı shermanlarımın pz4 lere atış talimi olması,benim kendi kendime evde yalnızken küfür dağarcığımı baya bi geliştirmeme sebep oldu.
    ve en sonunda o geldi,kurtarıcım,hınzırım,savaş alanlarındaki gururum:M36 SLUGGER HEAVY ANTI-TANK GUN!!! görmeliydiniz(savaş oyunu severlere hitap ediyorum);tigerlarla gerçek anlamda boğuşabiliyordum... o benim kahramanımdı...
    oyunda ilerledikçe zaman da ilerlediğinden,2 taraf da daha güçlü tanklara sahip oluyordu... ama bu ilerleyiş almanlarda istikrarlı ve güzelken,müttefiklerin yeni tankları genelde hayal kırıklığı oluyordu...
    bu tankı bu kadar çok sevmemin nedeniyse,tam bir devrim niteliğinde olması...
    o yüzden bu yıl boyunca,nickim Slugger idi ve umarım uzun bir süre değiştirmeyecem...

• sarin sen genede söle ama benim anlatmama gerek yok. Detayıda çok merk ederseniz anlatırım ama o da çok uzun oluyo en iyisi sadece Yeni Türkü .

yeni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes sevdiğinin adını yazsın
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serseri
    daha ne olsun beni tarif ediyor ki kullanıyorum
  • benimkide bir SINERJI gibi bişi fransızca ve ingilizce.Karışık
  • arkadaşlar öyle diyodu koydum gitti :P
  • yağmurlu bir sonbahar akşamıydı

yeni liseme kaydolurken 21 numarayı werdiler ve eskiden kullandığım korn niki çok olduğu için korn dineyen manasında korncu ve yanana güzedi okul numaramı çaktım ve korncu21 oldu ve şanırım benden başka kimse kullanıyordur bu niki her sitede kullanabiliyorum

mutluyum gururluyum
  • diablo yani şeytan
    arkadaslarım hep bana şeytan derlerdi.sebebi çok sinsi olmam.akla hayale gelmeyecek işler yapmam.

şeytan bir yondende isyan demektir.yani bu düzene karşı isyanım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I ced Earth -- 18 Temmuz 2005, 20:24:19 >
  • adım samet ilk üç harfi ikişer kere yazdım böyle oldu ssaamm
    güzel gözüküyo.. heryerdeki nikim budur bi yerlerde ssaamm diye birini görürseniz bilinki benim
  • efulim sevgilim demek
  • Mavi "umut" demek
    Korsan "özgürlük ve isteklerinin avcısı"

Mavi Korsan " Levent Zengin" demek
  • ege=ege
  • Nasreddin Hoca.Lafı gediğine oturtma olayı icabında.

Ama nick'im "..k.a.nin.pkA " olsun isterdim. Tersten okunur okunduğu gibi yazılamaz.
  • okan benim ismim 23 en sevdiğim sayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

yağmurlu bir sonbahar akşamıydı

yeni liseme kaydolurken 21 numarayı werdiler ve eskiden kullandığım korn niki çok olduğu için korn dineyen manasında korncu ve yanana güzedi okul numaramı çaktım ve korncu21 oldu ve şanırım benden başka kimse kullanıyordur bu niki her sitede kullanabiliyorum

mutluyum gururluyum

Abi yarışmacı arkadaşlarına basarılar dilemeyecek misin
  • adı üstünde 23cm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.