Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blacksea = karadeniz 53=rize 3 de sonradan onun hikayesi şöle herşey hotmailde blacksea53 un olmasıyla başladı ne olsu ne derken 53 sonunada 3 koyallım olsun bitsin dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea533 -- 19 Temmuz 2005, 4:27:25 >
  • vaktinde ablamdan FRP için karakter adı istemiştim. O da kaynaklarından araştırıp 2 isim bulmuştu.. Biri tarihteki ünlü bir simyagerdi ( metalurji mühendisliği okuyorum - metalurji simyanın şu anki hali - ), diğeride - yani bu / cernunnos - bir şeytan adıydı ;

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?!

..::CERNUNNOS::..

biraz korkutucu bi resim...Arkadaki kişilik - boynuzlu olan - cernunnos oluyor...
    Not : Boynuzlanmadım, kimse gelipte soğuk espriler yapmaya kalkmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N. Flamel -- 19 Temmuz 2005, 4:38:36 >

• bigün okulda prova alıyorduk kokteyl verilen bir yere çalmaya gtçektik afiş için isim koymak gerekti.klasik müzik çaldığımız için fransızca-italyanca gbi dillerdeki'de,le' gibi hoş eklerden ve türkçenin esnekliğinden esinlenerek bu ismi attım ortaya...tabi kimse kabul etmedianlamı ise benim için çok derin...'kötü bişey yapsan bile kendini affettirmeyi bil'
  • yaww işte sevimli çizgi film kahramanı , bana bayagı benziyor karakteri...
    ilk internetle tanıştıgım günden beri ( 1997 eylul-ekim) bu nicki kullanırım..ama tutulan bir nick maalesef her zaman bu nicki alamıyorum.
  • almanların ışık tanrısı.
    tekken benzeri bir oyunda da bir karakterin ismiydi.
  • karakule serisini okuyanlar bilir. roland ın gizli gorevler için kullandıgı isim will dearborn dur. karakter cok hosuma gıttıgı için koydum. roland koyardım ama heryarde mutlaka roland oluyor. cok fanatigi var
    resimdeki adam roland dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will -- 19 Temmuz 2005, 8:36:35 >
  • ÜNİVERSİTEDE GECELERİ HİÇ UYMADIĞIM İÇİN BANA GECE KUŞU DERLERDİ BENDE KISALTMASINI KULLLANMAYA BAŞLADIM OLDUKÇA GÜZEL HOŞUMA GİDİYOR

• benim nickin hikayesi gerçek bir öyküden alıntıdır.

06.05.1980 sabahı ben doğmuşum doğarken akgöz olan soyadımı vermişlerdi daha sonra isim olarak da oktay verilince oktayakgöz oldu. ben bu nicki 25 senedir taşırım.
  • 4-5 yıl önce ablamla nick arıoduk sözlüğe bakıoduk sonra ablam GobliN i gördü benim de hoşuma gitti o günden beri kullanıoyrum

GobliN= Gülyabani , küçük ibliscikler gibi frp oyunlarındada olur genelde
  • nickim aslında fake, fake bir nicke göre fazla postu var ama olsun.

asıl nickim banlandı, o zamandan beri bunu kullanıyorum. genesis'in bi sürü anlamı var aslında, ama o bir hız radarı markası , 007 james bond'dan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesis007 -- 19 Temmuz 2005, 10:04:01 >
  • eskı nıck ım zogel dı.arkadaslar cok kaba gorunuyo dedı degıstırmeye karar verdım.enteresan olsun dedım Ingılızcede terbıyesız olan cavalier olcaktı fakat aynı kelımenın sovalye anlamında olanını bır arkadas kapmıs.sonra bole bısı turettım kaldı
  • valla benim gayet açık bey lafını sevdiğim için semihin yanına bey koydum oldu mu size semihbey
  • Gladyatör'ü izleyenler bilir...
  • Bir zamanlar bir adam varmış. o patates fabrikasında çalışıyomuş. bi gün onu radyoaktif bi patates ısırmış ve patataman olmuş ama bi gün domataman onu öldürmüş ve bu patataman dirilip PaTaTaMaN/2 olmuş...

THE SON
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaTaTaMaN/2

Bir zamanlar bir adam varmış. o patates fabrikasında çalışıyomuş. bi gün onu radyoaktif bi patates ısırmış ve patataman olmuş ama bi gün domataman onu öldürmüş ve bu patataman dirilip PaTaTaMaN/2 olmuş...

THE SON

ehueue ßen ßu Hikayeyi ßiliyOrum :D

• bir zamanlar chelsea'de oynayan sevdiğim bir futbolcu vardı. adı tore andre flo yani kısaca flo. 18 'ime yeni girmiştim ve bu forumu da yeni keşfetmiştim. önce biraz okuyarak takıldım ve sonra ben de bir şeyler yazmak istedim ve bir nick gerekiyordu. sonuçta çok değişik ve şuan benim hoşuma giden bir nick çıktı orata flo18go
  • forza yı bi italyan macı mı ne seyrediyodum ordan gordum begendim.. forza nın meali "yasasın"

756 ise ilkokul 1.sınıftakı okul numaramdı..hatıra olarak yazıyorum..
  • ned johnlansen

mac izlerken sordum babama "baba ne nick koyiyim?"..
    cevap vermedi..
    bir daha sordum.. cevap vermedi..
    fenerin gol yedigi sirada bir daha sordum..
    "nediyonlansen" dedigini hatirliyorum sadece..
    hastanede uyandim..
  • adım Şerif o yüzden sheriff
    cok sıradan derseniz; BANANE ben alıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

ned johnlansen

mac izlerken sordum babama "baba ne nick koyiyim?"..
    cevap vermedi..
    fenerin gol yedigi sirada bir daha sordum..
    "nediyonlansen" dedigini hatirliyorum sadece..
    hastanede uyandim..

ehueue Gerçekten Süper 1 Nick ..... HikayeSide 1 AcayİP

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.