caner yazıcaktım kullanılış bende cannnner yaptım öle bi özel anısı yok yane
quote:
Orjinalden alıntı: acemi pilot
msn, yahoo, gmail şifrelerini kırıp uçuruyorum yani ben
acemi pilot
Senin gibilere lamer diyip gözümüzde bir karınca kadar bile değerin olmuyor
sevdiğime böyle hitap ediyorum, Ay Parçası
2005 te bu foruma üye olurken net sürekli gidip gidip geliyerdu o zamanlar kopmalar çok oluyordu bende telekoma verip veriştiriyordum işim çok aceleydi tam birşey yazıyorum net kopuyor
ulan vay senin gibi netin deeee vay böyleişin deee nikimi yazarken de koptu tam ana avrat dümdüz gidiyordum ki sinirden nick yazılan yere küfür yazıyordum vay.................ım ki net geldi ve küfürü geri aldım vay......................net vaynett kaldı
abi bugunkü hort olayı nedir ya
Eski nickim Akosev Abazaları KOruma ve SEVme DERNEĞİNİN kısaltmasıydı
şimdiki nickim Number47 bi ise lisedeki okul numaram olan 47 ve forumda 47 adında başka bir üye olduğu için başına Number ekledim
Benim için özel birinin baş harfleri.
m R(emre) : mahlasım can da ek olarak
ßeyLer bende kendime nick arıyorum yardım edin
Prince of Persia... "*" ise Dante* nickli arkadaştan özendim
rajeesh heroes dizisin de bi hintlinin adıydı
aslında tek e ileymiş rajesh miş
raj ile Eshwara in birleşmesinden oluşan bi hint ismiymiş raj kral demekmiş Eshwara ise üstün hükümdar gibin bişeymiş ikisin birleşimi rajesh ise üstün kral gibin bişey oluyor
bu arada nickimi çalmayın tr de patenti bana ait
Levye ile mücadelenin simgesi :
Forumda benden öncekiler kullandığı için bu nicki türettim anca
2002den beri kullanıyorum. visual'dan geliyor. O zamanlar visual basicle uğraşıyordum.
Baro = Lakabımdır İsmim Barış
55 = Samsun Plaka Numarası..
hort hort hort; güzel açıklamalar geliyor, yazın beyler yazııın... vaynett dehşetsin
Silkroad kayıt olcaktım bilmiyorum abi kayıt etcekti giriş ismi ne olsun dedi pisik dedim 27 de antepin plakası pisik027