Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi darendenin tarihini yazsam bu topic kaç sayfa olur allah bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

şimdi darendenin tarihini yazsam bu topic kaç sayfa olur allah bilir

yazamazkii
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihbey

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

buda benm sebebim

Cehennemden Cennete

Cehennemden geldim cennete gidicem
    Seviştiğim dünyayı da yanımda götürücem

Acılarımı gömdüm günahlarımı yaktım
    Dövüştüğüm sevdaları aşkında büyütücem

Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyütücem
    Yandığım dünyayı da kalbimde küçültücem

Denizleri taşırdım bulutları delicem
    Şişedeki küllerimi topraklara serpicem

"hadi uyu... güzel düşler gör... hadi uyu"

Dikenlerle oynaştım güllerimi öpücem
    Kurumayan dudağımı yaralara bölücem

Yalanlardan dumanlandım ben
    Doğum batmakta hep takıldım kaldım
    Kavgalardan bulandım ben
    Batıp doğmakta hep yalanmış baldım

(bedenim ve ruhumun buluşması)

abii süepr sin yaw harbiden süper bi neden

eyvaLLah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 22 Temmuz 2005, 18:59:24 >

• Darende Tarihi
    Doç. Dr. Said Öztürk Yaşar Baş
    Prof. Dr. Ahmed Akgündüz
    Doç. Dr. Said Öztürk
    Ansiklopedik Boy,1 Cilt,
    1033 Sayfa,1. Hamur Kağıt,
    Tamamı Renkli
    Lüx Karton Kapak
  • napolyon nickini bi ara bende çok kullanırdım hala bazı sitelere bu nickle girerim mesela zekirdek.com
    ama şimdiki nickimi yazmıııcam çok merak eden(şayet varsa) aryınca kolayca bulabilir çok yazdım oraya buraya
    quote:

Orjinalden alıntı: NaPoLYoN

BAYA Bİ UZUN,BENCE OKUMAYIN
    aslında nickim blackhawk idi ve çok da severdim,ama çok klasik idi... sonra yukarıda bahsettiğim arkadaş bana guderian olsun senin nicki dedi.o sıralar bizim de counter-strike da bir klanımız vardı. bu dediğim arkadaş,klandakilerin hepsine bir nick verdi ki bunların hepsi alman generalleriydi.klanın başı da zaten oydu ve nicki rommel idi.klanın adı da [S.S] idi.zaten bizim klandakiler de 2. dünya savaşıyla ilgiliydi.ama sonra klan dağılınca ben de daha güzel bir nick arayışına girdim.bir gün bu rommel nickli arkadaşa hayıflanıp duruyodum efendim benim adam gibi bir nickim yok vay benim halime diye... bu da benim savaşlarla ilgili biri olduğumu bildiğinden sana ünlü bir generalin ismini verelim dedi. düşündük tartıştık en sonunda "senin nickin napolyon olsun mu?bak olum biliyosun zaten büyük generaldi adam" dedi. ben de düşündüm, eh,zaten insan sevdiği bir arkadaşından samimi bir tavsiye almayagörsün,hemen uyguluyor. ismim oradan geliyor... bu siteye üye olduğumda da ismim napolyondu.

sonradan blitzkrieg adlı oyunu oynamaya başladım.1.sini oynadım,2. si nasip olmadı ve en sonunda 3. sü ve en çok hoşuma gideni bitirdim:general patton ile ilgili olanı...
    o oyunda alies idim ve benim alman tanklarımdan çektiğimi bir ALLAH,bir bilgisayarım,bir de ben bilirim.
    zaten oyun gerçek savaşlardan oluştuğu için,bir de gerçekte de 2. dünya savaşında müttefikler savaşın sonlarına kadar tank konusunda almanlardan bir adım geride oldukları için,baya bi zorlanmıştım.
    o zavallı shermanlarımın pz4 lere atış talimi olması,benim kendi kendime evde yalnızken küfür dağarcığımı baya bi geliştirmeme sebep oldu.
    ve en sonunda o geldi,kurtarıcım,hınzırım,savaş alanlarındaki gururum:M36 SLUGGER HEAVY ANTI-TANK GUN!!! görmeliydiniz(savaş oyunu severlere hitap ediyorum);tigerlarla gerçek anlamda boğuşabiliyordum... o benim kahramanımdı...
    oyunda ilerledikçe zaman da ilerlediğinden,2 taraf da daha güçlü tanklara sahip oluyordu... ama bu ilerleyiş almanlarda istikrarlı ve güzelken,müttefiklerin yeni tankları genelde hayal kırıklığı oluyordu...
    bu tankı bu kadar çok sevmemin nedeniyse,tam bir devrim niteliğinde olması...
    o yüzden bu yıl boyunca,nickim Slugger idi ve umarım uzun bir süre değiştirmeyecem...

• quote:

BAYA Bİ UZUN,BENCE OKUMAYIN

evet dediğini yaptım ve okumadım
  • Dağcılıkla uğraşıyorum ve iyi kaya tırmanırım evelellah.. Burdan esti valla aslında
    the rockclimber olası lazım ama uzun olacağı için vede az sözle çok söz anlatma
    gibi bi yeteneğim olduğu için bunu seçtim..

Rock: Kaya
    Climber:tırmanıcı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 19 Aralık 2008; 13:31:20 >
  • Deodorantınızın arkasına bakın mutlaka steareth diye bi kimyasal madde vardır....Ne yapayım aklıma gelen bütün üyelikleri almışlar deodorantımın arkasına baktım onu yazdım budur.Pek bi yakışıklı duruyor ama
  • hep fenerbahçe dernekleri isimleriyle girerim forumlara.nickim hep gfb 1907 unifeb grupck killforyou dur.diğerlerinin bir kısmı kullanılmaktaydı.bi kısım nickide girdiğim tartışmalar sonucunda ettiğim küfürler dolayısıyla banladılar.kala kala kill for you ya kaldık
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

hep fenerbahçe dernekleri isimleriyle girerim forumlara.nickim hep gfb 1907 unifeb grupck killforyou dur.diğerlerinin bir kısmı kullanılmaktaydı.bi kısım nickide girdiğim tartışmalar sonucunda ettiğim küfürler dolayısıyla banladılar.kala kala kill for you ya kaldık

ASLINDA GÜZEL NİCK
  • Ters biriyim
  • Silmarillion okuduktan sonra kullanmaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

hep fenerbahçe dernekleri isimleriyle girerim forumlara.nickim hep gfb 1907 unifeb grupck killforyou dur.diğerlerinin bir kısmı kullanılmaktaydı.bi kısım nickide girdiğim tartışmalar sonucunda ettiğim küfürler dolayısıyla banladılar.kala kala kill for you ya kaldık

ASLINDA GÜZEL NİCK

güzel güzel olmasına da herkes bilmiyor kill for you nun Fenerbahçe derneği olduğunu.Sadece GFB nin var olduğunu biliyolar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

ASLINDA GÜZEL NİCK

güzel güzel olmasına da herkes bilmiyor kill for you nun Fenerbahçe derneği olduğunu.Sadece GFB nin var olduğunu biliyolar

1 GaLaTaSaRayLı oLaRaK DiyOrum Nickine GüzeL Die..+ Herkezin BiLmeSine Gerek yOk ßiLmeYenLer i$ine yAramaZ Zati

• SaLLama i$LeR ßunLar :D
  • Geçmişimi Tarihimi ne kadar sevdiğimi anlatmak için Osmanlı çocuğu vardı bende böyle yaptım..
  • HASTASIYIIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Kit -- 28 Temmuz 2005, 18:18:46 >
  • AŞIĞIM

• ONA DELİ OLUUYORUM

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.