Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mars savaş tanrısı ve burcumun gezegeni sonundak ek ise; tam bir anlamı yok ama xp>xq
  • ben buraya üye olmaya çalışıodum.o arada abime nick im ne olsun die sordum.oda lülürük olsun dedii. benden lülürük koydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?!

“VATANI İÇİN, MİLLETİ İÇİN, NAMUSU İÇİN CANINI ORTAYA KOYAN BÖYLE İNSANLARI BUKADAR MI TANIYORSUNUZ?

EĞER SİZ ONLARI TANIMAZSANIZ; GELECEĞİNİZİ GÖREMEZSİNİZ, HEDEFLERİNİZİ BİLEMEZSİNİZ.”

M. KEMAL ATATÜRK

25 Nisan 2005 Pazartesi günü kazandığımız o an’ı tekrar yaşamak, Çanakkale’de destan yazan kahraman ecdadımızı anmak ve “bu vatan bizim” diyebilmek için yola çıkıyoruz.

Tam 90 yıl önce 25 Nisan sabahı top sesleri 19. Tümen karargahı durumundaki Bigalı Köyü’ne ulaşmıştı. Gazi Mustafa Kemal büyük çıkarmanın başladığını anladı ve durumu Gelibolu’daki 5. Ordu Komutanlığı’na bildirerek emir beklemeye başladı. Dakikalar birbirini kovalıyor fakat Gelibolu’dan haber çıkmıyordu... Bu gerçekten büyük çıkarmaysa, düşman hakim tepeleri kısa sürede ele geçirebilir ve sekizbuçuk ay süren Çanakkale Savaşı başladığı gibi bitebilirdi. Kısacası bir milletin kaderinin belirlendiği anlardan biriydi 25 Nisan... Artık beklemenin bir anlamı yoktu... Gazi emir gelmemesine rağmen 57. Alay’ın tamamını ve bir dağ topçu bataryasını alarak 261 rakımlı tepeye (Conkbayırı) doğru yürüyüş emri verdi.

Arıburnu bölgesine çıkarma yapan Anzak Kolordusunu Mustafa Kemal komutasındaki 57. Alay ve Şefik Bey Komutasındaki 27. Alay, Conkbayırı’nda durdurdu ve Çanakkale Savaşı tam sekizbuçuk ay uzadı. O tepeyi bir daha hiç alamadılar...

Biz de 90 yıl sonra, -şimdi “Anzak Günü!” olarak anılan- 25 Nisan’da Bigalı Köyü’nden ConkBayırı’na yürüyeceğiz. Bütün öğrenci arkadaşlarımızı ve öğretim elemanlarını bir milletin kaderinin belirlendiği o an’ı 90 yıl sonra tekrar yaşamaya davet ediyoruz.

Onlar vatan için öldüler, biz de vatan için yaşayacağız!..

• Bana ilk para kazandıran atın ismi... avatardaki...(noldu bılmıooom sora)
  • T cetvelimi odanın bi kenarında saklıyodum. Bi gün atmaya karar verdim ve attım. Attıktan hemen sonra da anısını nikimde yaşatmaya karar verdim. İşte böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Silmarillion okuduktan sonra kullanmaya başladım.

bende oradan aldım neresi komik?

aslında turin kullanıyorum her zaman ama burda birisi kapmış benden önce. şimdi baktım 2003 marttan sonra foruma uğramamış.

• en sevdiğim futbolcu t.henry

ismimde erdil...

ismimi 1 az kesip biçtim ve bu ortaya cıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Ters biriyim

sakın düzelme

.................................................

Benim nickin bir hikayesi yok ismim çağrı nickim çaaari

• ASLINDA HİÇ BİR HİKAYESİ YOK,AKLIMA İLK GELEN NEYSE SALLADIM HEMEN;)) AMA İYİ İYİ YA ALIŞTIK ŞİMDİ BİRBİRİMİZE,BİR SORUN YOK ŞÖÖLE BİR DÜŞÜNDÜKÇE;İŞTE HUZUR DİYORUM...
  • ikista kardeş

original

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

Ters biriyim
  • uydu anten markası..
  • Şimdi niye arama yapmadın, bu konuyu niye hortlattın diyenler olacaktır ama

Hep beytepe kampüsünde okumak istediğim çevremde de sürekli konuşulduğundan daha okula falan başlamadan hep bu adı kullandım.
    Şimdi beytepe'deyim ama eski heyecanım kalmadı yol çok yoruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Şimdi niye arama yapmadın, bu konuyu niye hortlattın diyenler olacaktır ama

Hep beytepe kampüsünde okumak istediğim çevremde de sürekli konuşulduğundan daha okula falan başlamadan hep bu adı kullandım.
    Şimdi beytepe'deyim ama eski heyecanım kalmadı yol çok yoruyor.

yol hakikaten de cok yorucu be!!!!!!!!!
    Benm nickde bundan üç sene önce hacettepeyi kazandıgımda beytepe yurtlarında kalıyorum........Malum üniversiteye gelince sanıyosunki hemen bi kız bulup cıkacaksın....Bi girişimim oldu ve hüsranla bitti.......Derken arkadaşların kaldıgı katta yurtta konuslanmıs gayri resmi bi örgütün varlılıgının farkına vardım...4yıllık bi örgüt....Bende büyük bi potansiyel oldugunu gördükleri için hemen kabul ettiler tabi ..Trabzonsporlu olmam da bu hızlı yükselişimde büyük pay sahibiydi (çünkü baskan trabzonsporlu)....adı HABADER=Hacettepe Abazalar Derneği...Baskanı,Konsey baskanı ,Baba Yasası ,habader's elevenıyle,E blok 23-3örgüt odasıyla bi baskaydı o günler...Şimdi baskan mezun ve örgütün as kadrosu yok..Benim dısımda bi kaç üye kaldı...Ben onun anısını yaşatıyom.........

• red hot chili peppers ın scar tissue sarkısından........
  • bir tane Türkçe sözcük yok
    quote:

Orjinalden alıntı: tissue

red hot chili peppers ın scar tissue sarkısından........
  • uzk .soy ismimin ilk 3 harfi.
  • OTaKU < Ben
    Ron < Nick
  • adım ali . Abim bana aLli der.28 de uğurlu sayım.
  • yakamoz koycaktım baktım kabul etmiyo herheste var bende daha kibar daha şirin olsun diye yakamozcuk koydum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.