Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silkroada bitek bu kız oynamıyo busuru kız oynuyo

• Kabes : Parlak Ateş Közü
    Tr : Türkiye
  • bende yazayımmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

yakamoz koycaktım baktım kabul etmiyo herheste var bende daha kibar daha şirin olsun diye yakamozcuk koydum

cuk oturmuş bence
  • bi gün türkçe dersinde ordinaryus kelimesinin anlamını öğrendim yanına okul numaramı ekledim
  • benimkini özetliyeyim

dorukhan-s-n
    ismim-orta ismimin baş harfi-soyadımın baş harfi
  • Qcu:Kalvyem Bozulduğu için K Harfi Basmıyordu.Bende Q Kullanıyordum. Herkes Garip Karşılıyordu.Kızanlard Oluyordu Ama Durumu Açıklayınca Anlıyorlardı.O Yüzden Adım Qcu.Q'cu=Simitçi,Çaycı Gibi Bişey.
  • Benimki Boston Celtics'den geliyor.
  • Nickimin ingilizce karşılığı çok zayıf demek ama oradan gelmiyor. Skin hayranıyım ve Skin... nasıl devam edeyim diye düşünürken SkiNNy olarak son şeklini aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkiNNy -- 9 Eylül 2007; 22:11:42 >
  • Bu nick benimdir tescillidir ve sadece bana ayittir, hikayesi ise şu,

3-4 sene önce herkes bilirki ogame diye bir oyun var işte bunu bi yerde gördüm oynamaya kalktım neyse forumlardan bir kişinin msnini ekledim bana yardım etmesi için.Sonra bu adamla biraz konuştuk filan dedi ben bir forum kurucam ama bana modaratör lazım sen olurmusun dedi.Bende zaten can atıyorudum hemen kabul ettim.Foruma üye oldum üye adımı cagdasacar olarak kayıt ettirdim adam bana dedi bu çok klasik senin adın bundan sonra Naterz gibi bişi dedi o olsun dedi.Bende bunu unutunca ortaya NuTeRX çıktı
  • edited

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 30 Mart 2022; 16:42:16 >
  • Hiç düşünmedim üye olurken Millennium u sıktım gitti.
  • bu adım soy adım. ama nick olarak kara_kedi 'yi kullanırım. yada Dürümcü (Drummer) Yani davulcuyum bazıalrı drümmüer den esinlenerek dürümcü der
  • bnm ki çok basit galiba

GFB=genç fenerbahçelilerden

SİNAN=adım
  • Bkz:Allen Iverson'un sol omzu. Ayrıca kendisinin hayat felsefesi ki benim de çok sewdiğim bi felsefe
  • uzun zaman önce, uzak çok uzak bir galakside.....

nııı dırının nı nı nını dırınırınnııı...

gerisini sonra anlatırım
  • duck_and_run three dorrs down'ın en beğenbdiğim şarkılarından
  • msn, yahoo, gmail şifrelerini kırıp uçuruyorum yani ben

acemi pilot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 10 Eylül 2007; 16:33:14 >
  • ned johnlansen süpermiş yav
    imza da süper avatar da :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.