Şimdi Ara

Herkes Nickinin Hikayesini yazsın!?! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
7.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnternet cafedeki bir counter turnuvasında felaket madara olunca değiştirmek zorunda kaldım
    Meşhur kürşat isyanını yapan Kürşat beyin babasının silah arkadaşlarından kahkahası ve öfkesiile meşhur Sançar Bey'in adından alıtı yaparak Sanchar olsun dedim
    ama ikinci counter mağlubiyeti ve madaralığının ardından LOTR serisinin de etkisiyle sanchalf olarak değiştirdir.
    6 uğurlu sayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

buda benm sebebim

Cehennemden Cennete

Cehennemden geldim cennete gidicem
    Seviştiğim dünyayı da yanımda götürücem

Acılarımı gömdüm günahlarımı yaktım
    Dövüştüğüm sevdaları aşkında büyütücem

Şeytanımı öldürdüm bebeğimi büyütücem
    Yandığım dünyayı da kalbimde küçültücem

Denizleri taşırdım bulutları delicem
    Şişedeki küllerimi topraklara serpicem

"hadi uyu... güzel düşler gör... hadi uyu"

Dikenlerle oynaştım güllerimi öpücem
    Kurumayan dudağımı yaralara bölücem

Yalanlardan dumanlandım ben
    Doğum batmakta hep takıldım kaldım
    Kavgalardan bulandım ben
    Batıp doğmakta hep yalanmış baldım

(bedenim ve ruhumun buluşması)

abii süepr sin yaw harbiden süper bi neden

• Hagi'yi seviyorum, daha ne yazılabilir ki...bizi(GS) bırakıp gitmesi, bize "hırsız" demesi, son maçlarda abuk subuk kadrolar çıkararak hem şampiyonluğu, hem de şampiyonlar ligine katılmamızı engellemesi hiçbişeyi değiştirmez..O adam benim gözümde bir "fenomen", bir "efsane"...ve efsaneler ne bir günde ortaya çıkar, ne de birgünde yok olurlar...O'nu ölene dek seveceğim...
  • kendim biraz dengesizim abiler o yüzden böyle bişi koydum millet bana yaklaşmadan bi daha düşünsün diye

Şaka bir yana counter oynarken aklıma geldi ve bu nick i kullandım halan aynı nickle devm ediyorum...
  • başka yerde de yazmiştim cem yılmaz özentiliği

E-POSTA ADRESİ GİRECEM berk26 olmuyo bende dedim adımı soyadımı yazıyım 9 harf oldu çok uzun lan bu dedim ünlü harfleri attım BRKLCM kaldı adım BERK soyadım bi acaip bizden başka kimsede duymadım duyan var mı? olçum
  • İşte nickimin hikayesi !

www.ortaasyagergedanlari.8k.com
  • REM diye bi grup var belki bilenler vardır bunu solisti ile ilgili araştırma yapıyordum sonra gözüme o kas evet o kasın ismi çıktı"Adonis"Benimde hoşuma gitti fazla mekik çektiğinizde ve sırtüstü yatıp ayakları hafif yukarı kaldırarak yapılacak egzersizin sonucunda ortaya Adonis kası çıkar.Çok ta sexi'dir.Çıkarmak için 7 ayımı verdim,helal olsun bana.
  • anlatmaya gerek yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: meraklıyımdır

quote:

Orjinalden alıntı: NasreddinH

Nasreddin Hoca.Lafı gediğine oturtma olayı icabında.

Ama nick'im "..k.a.nin.pkA " olsun isterdim. Tersten okunur okunduğu gibi yazılamaz.

MIYAYOK ANIMA NİNES EDNEB

Az önce bi araba küfür yazdım sana ama değiştiriyorum. Açtığın bi iki konuya baktım, güzel konular Atatürk ve Türk milletiyle ilgili. Ama daha bu k.ç yalayan sürüngenleri niye savunduğunu anlayamadım. Buna bi cevabın varsa pm at. Konuyu iyice kaydırmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NasreddinH -- 21 Temmuz 2005, 6:53:47 >

• Benimkinin anlamı yo yani soyadım
  • quote:

quote:

Ama nick'im "..k.a.nin.pkA " olsun isterdim. Tersten okunur okunduğu gibi yazılamaz.

Adam Gibi Konu$..... DeğişTir o Mesajı....
  • Godi

Bu kelime kuzenler, kardeşler içinde sıkça kullanılır ve bu arkadaşlar arasınada sıçradı hızla yayılıyor ona göre birgün size birisi godimisin oğlum hadi çabuk ol, godi baksana veya bişiyi anlamadığın zamanlarda mesela godi godi bakma oğlum yüzüme gibi bir söz söylerse bilinki o godi bu godi bana sorduklarında godi ne demek diye anlamına bön bön bakan zor anlayan gibi bişi diyorum hatta hayvanlarada bu ismi vermeye başladım aklınızda olsun hamsterlar buna ideal, bence bu forum için bana çok uygun bir nick çünkü pc bakımından biraz godiyim yardıma ihtiyacım olduğu zaman hemen buraya zıplıyorum.
  • dünyadaki bütün takozlar da burayı mı buluyo ya nedir???açık açık yazsaydın daha yiydi..şu anda tÜrkiye ni en aktif forumundasın ve kurallara uymayı da bil..sana koca bi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

quote:

Adam Gibi Konu$..... DeğişTir o Mesajı....

• moderatorlardan biri nickimi sildi... Çok güzel bi nickti.. Bu nicki yaratırken yaratıcı zekamın sınırlarını sonuna kadar zorlamıştım, beynimde fosfos kalmadı... burda söyleyemiyorum yoksa bu nickimi de silerler... Ama içim yandı, acısını çıkarmak isterdim silen heriften...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cins -- 22 Temmuz 2005, 1:51:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cins

moderatorlardan biri nickimi sildi... Çok güzel bi nickti.. Bu nicki yaratırken yaratıcı zekamın sınırlarını sonuna kadar zorlamıştım, beynimde fosfos kalmadı... burda söyleyemiyorum yoksa bu nickimi de silerler... Ama içim yandı, acısını çıkarmak isterdim silen heriften...

Pm AtSana ßana Nickini SöyLe...... SiLinmi$ oLan Nickini ?
  • 20 senedir kullandiğim nickim. 84-85 yillarinda tv de cikan japon çizgi film kahramani .. Bi aralar tekrar ekranlara geldi seyrettim ama pek keyif vermemişti. hasimatosan<<hasimato<<hasi<<has
  • compteach=computer teacher
    uludag bote'den
  • quote:

Orjinalden alıntı: compteach

compteach=computer teacher
    uludag bote'den

GüzeL
  • lisede bi arkadaş vardı,adı rıdvan.
    okuldan CM3 oynamaya kaçtığımızda bi gün bi baktım arkadaş "rıdvan nistelrooy" yazmış nickini...
    bende nickime bekiro yazmaktan bıkmıştım zaten dedim o zaman bende bi enayinin şöhretinden faydalanim

o anda david beckhir aklıma geldi...
    o gün bugündür beko,bekiro,bekir de BOer gibi lakaplarımın yerini tek bi lakap aldı:
    david beckhir

edit:ama babam hala beko diye sesleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 22 Temmuz 2005, 12:11:20 >

• EkSeLaNS ßen KraLım uLAaaaaaa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.