Mrb arkadaslar bılıyorsunuzkı bazı ınsaanların gunun yarısı ınternette gecıyor(benım mesela) neden netten para kazanmayı denemıyorsunuz sahsen ben kendım ayda 100$ alıyorum neden sızde almıyorsunuz
bazı para veren sıtelerı bahsedeyım sıze super eklif.com var orası garantı para verıyor
buraya uye olarak hem ben hemde sız kazanabıllırsınız
2.si ise google mıllet burdan her tıklamaya 0,01 olarak verıyor dıye dusunuyor ama ole değil işte aslında her tıklamaya 50 cent yanı 0.50$ verıyor
ben dıyorumkı burda bır grup olusturalım adsanse adında ve bu gruptakıler daima ıletısım ıcerısınde olsunlar boylece para kazanalım
bızım msn de 20 kısılık ekibimiz var katılmak ısteyen buyursun
Google a karşı butarz oyunları oynamaya kalkışan çok tanıdığım oldu. Google bizim düşünebileceğimizden çok daha fazlasını düşünmüştür eminim. Bu tarz olaylara kesinlikle esneklik göstermiyorlar.
Öncelikle en basitinden 1000 gösterime 15 tıklamaya kadar normal kabul ediliyor. Bir zamana kadar çok dikkat çekmezsiniz. ama 100 gösterim ve 15 tıklama olursa hesabınız incelemeye alınır.
Tabiki kendiniz bilirsiniz, umarım beklediğiniz gibi olur.
bak ama ben sonucta o işe emek harcıyorum caldığın dediğin olay nasıl oluyor ve ben turklere değil gavurlara yapıyorum onları somuruyorum onlar turklerı somuruyorya bırak bızde onları somurelım gavur zengın olcan turk olsun
Güzel kardeşim 1. si Reklamlar Türk reklamlarıysa ne olucak hadi diyelim yabancı reklamlar o hırsızlık değilmidir sonra banlanıp Türkiyenin imajını kirletmek nedir..
Tekrar söylüyorum tamamen senin iradene kalmış birşey başka mesaj yazmıyorum iyi kandiller diliyorum ..
ark senın kararına saygılıyım ben yabancıları somumekten yanayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme