Şimdi Ara

herkes okusun lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar bılıyorsunuzkı bazı ınsaanların gunun yarısı ınternette gecıyor(benım mesela) neden netten para kazanmayı denemıyorsunuz sahsen ben kendım ayda 100$ alıyorum neden sızde almıyorsunuz

bazı para veren sıtelerı bahsedeyım sıze super eklif.com var orası garantı para verıyor

buraya uye olarak hem ben hemde sız kazanabıllırsınız

2.si ise google mıllet burdan her tıklamaya 0,01 olarak verıyor dıye dusunuyor ama ole değil işte
    aslında her tıklamaya 50 cent yanı 0.50$ verıyor

ben dıyorumkı burda bır grup olusturalım adsanse adında ve bu gruptakıler daima ıletısım ıcerısınde olsunlar boylece para kazanalım

ne dersiniz olumlu olumsuz yorumunuzu beklıyorum

iletişim adsenseci@msn.com

• bızım msn de 20 kısılık ekibimiz var katılmak ısteyen buyursun
  • Google a karşı butarz oyunları oynamaya kalkışan çok tanıdığım oldu. Google bizim düşünebileceğimizden çok daha fazlasını düşünmüştür eminim. Bu tarz olaylara kesinlikle esneklik göstermiyorlar.

Öncelikle en basitinden 1000 gösterime 15 tıklamaya kadar normal kabul ediliyor. Bir zamana kadar çok dikkat çekmezsiniz. ama 100 gösterim ve 15 tıklama olursa hesabınız incelemeye alınır.

Tabiki kendiniz bilirsiniz, umarım beklediğiniz gibi olur.

Kolay gelsin
  • ama ben zamanında 1000@ a yakın para goturdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: www.yaramazforum.com

ama ben zamanında 1000@ a yakın para goturdum

O parayı rahat yedinmi acaba ?

Tabi tercih meselesi sadece merak ettim ...
  • ne amacla sordun o para haram para olarak dusunuyorsan yanılıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: www.yaramazforum.com

ne amacla sordun o para haram para olarak dusunuyorsan yanılıyorsun

Helal mi ?

İnsanlar adwordsa para veriyor sen o insanların parasını çalıyorsun reklam verince anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADASLar 1 kere bakın lutfen
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak ama ben sonucta o işe emek harcıyorum caldığın dediğin olay nasıl oluyor ve ben turklere değil gavurlara yapıyorum onları somuruyorum onlar turklerı somuruyorya bırak bızde onları somurelım gavur zengın olcan turk olsun
  • Güzel kardeşim 1. si Reklamlar Türk reklamlarıysa ne olucak hadi diyelim yabancı reklamlar o hırsızlık değilmidir sonra banlanıp Türkiyenin imajını kirletmek nedir..

Tekrar söylüyorum tamamen senin iradene kalmış birşey başka mesaj yazmıyorum iyi kandiller diliyorum ..
  • ark senın kararına saygılıyım ben yabancıları somumekten yanayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.