Şimdi Ara

herkes sıralamaların öne kayacağını söylüyor ama ben inanmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buna murphy kanunu diyorlar galiba
    Çünkü %99 Luk bir kesim sıralamaların öne geleceğine inanıyor.

Atın fava bekleyin. Yarın açıklanırsa
    editleyeceğim
    Edit1: öne çekme ( ilerleme )= 10 binle alan bölümün 7 binle alması gibi

MF ler için konuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hcettepetip -- 26 Ağustos 2018; 19:6:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E-Tercih hariç adam gibi geriler diyen yok ki. Diğer Tipler mesela My-Tercih, Rehberevi oynama olmaz demiş (Sayısal ilk 40K). Burak Kılanç aynı şekilde, Ertan Hoca oynamaz diyor? Bu senin mantığına göre nolcak? Onun dışında bu sene çoğunluk 2010 gelmez dedi ve gelmedi? Bu sene TM iyi bekleyin dedik 2015'ten bile iyi geldi(ilk 50K)? Boş işler Murphy kanunları minimum hesabı ve güvenlik konularında en kötüyü düşünüp hazırlanmak için kullanılır böyle durumlarda pek mantıklı değil. Önünde 2009-2010 gibi somut örnek var ona bak.
  • öne çekme derken 3 binin 2 bin gelmesinden bahsediyorsun demi, sıralamaların gerilemesine öne çekecek diyenleri gördüm de, adam gelmiş diyor sıralamalar öne çekecek 40 binlik bölüm 45 binle alacak
  • Bende inanmıyorum özellikle tıp ve dişin. Yök verilerini açıkladı tıp ve dişe inanılmaz talep var. Kötüye giden ekonomik şartlar insanları garanti meslek seçmeye zorluyor. Olası bir ekonomik bunalımda, krizde en azından cebine girecek parası olacak. Geçen senelere göre çok büyük artış var. Yeni kontenjanlar, yeni fakülteler açılmasına rağmen gerileyeceğini düşünmüyorum
  • Murphy kanunları aslında bir şeyin kötü gelme olasılığı varsa o ihtimalin geleceğini söyler.Herkes sıralamaların öne geleceğini düşünüyorsa tam tersinin çıkma olasılığı çok düşük murphy kanunları daha çok kişisel olarak en kötü tercihlerden birinin gelme olasılığının olduğunu düşünüyorsanız o olasılığın geleceğini söyler
  • tip dise ragbet bi 5 yildir her sene var

ve her sene de durmadan bilincsizce tip Fakültesi açılıyor

siralamalar gerilicek tip kesinlikle bu sene 19 20k olacak

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 4 Nisan 2021; 22:43:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.