Şimdi Ara

Herkes sürünmenizi ister. Özellikle yakınınızdakiler (Motivasyon) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
78
Favori
44.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
249 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle ilk beğenilen ve sonrakiler..cidden akıl dolu yorumlar

Çoğu İnsan bir konuda motivasyona ihtiyaç duyar.İhtiyaç duymayan adam zaten liderdir,başkalarını motive eder.

Bizim okulda bir prof vardı,bi gün "arkadaşlar kendinizi nasıl motive ediyorsunuz,bana da taktik verin" demişti.

Yani her insan motivasyona ihtiyaç duyar,özellikle dıştan güdümlü insanlar hayatta motivasyonsuz yürüyemezler.

Kendilerini motive etmesini bilmeyen insanlar alalade işlerle yetinmeliler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH, DH olalı ilk defa doğru düzgün bir konu görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

DH, DH olalı ilk defa doğru düzgün bir konu görüyorum.
    VAllaha eskiden daha güzel konular da vardi cok sey ogrendim onlardan ama suan bos beles şeylerle dolu bir çöplükken bu konu altin degerinde tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akraba modu genelde hep geleneksel kafalarda oluyorlar. Ben mesela saçlarımı genç olduğum zamanlar boyuyordum ve özellikle dayılarım tripten tribe giriyordu. Sonuçta annem babam karışmaz iken onlar hep laf ederlerdi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 30 Eylül 2018; 22:36:37 >
  • Çok şükür etraftaki insanlar zeki insanlar, o yüzden ne para konusunda ne de başka konu da sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.
    Hocam sen zengin kız tavlamak için plan yapmıyor muydun ya?
  • Hayat bir döngüdür aslında... Herşeyin başında o vardır.

for (para = 0 ; para <= ∞ ; para++)
    {
    string para;
    string sen;

if( sen==para )
    {
    "En iyi sensin.!!"
    }
    }

Olay bu.
  • Zenginin espirisi herdaim guldurur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizkowicz

Size kendi tecrübelerimden bir şey söyleyeyim. Erkek çocuğuysanız annenizden, kız çocuğuysanız babanızdan başka herkes sizin kendilerinden hep daha başarısız olduğunu görmek ister. Bir erkek olarak babanızı kariyer olarak 3'e katlarsanız babanız bile size laf sokmaya kalkar.

Kardeşiniz 10 lira kazanıyorsa, sizin 11 kazanmanız ona batar. İster ki 9 lira kazanın.

3 idiots filminde şöyle bir söz var:
    "Arkadaşın başarısızsa kötü hissediyorsun, arkadaşın zirvedeyse daha kötü hissediyorsun."

Tüm hayat böyledir. Herkes birbirinin avcısıdır ve herkes size başarılarınız kadar değer verir. Bugün size aşkım, canım diyen kız siz 2 sene işsiz kalın, evinize haciz gelsin sizin suratınıza bile tükürmez. "Sen de erkek misin yatağımızı alıyorlar." der. Sevgisi de aşkı da her şeyi biter. "Seninle fakirliğe de varım." sözleri yalan dolandır.

Birine 100 iyilik yapın, 1 kötülüğünüz dokunsun o yaptığınız kötülük hatırlanır. Arkanızdan o konuşulur.

Bunları biliyorum diye arkadaşsız kalmıyorum, sevgilisiz kalmıyorum. Ama kendime verdiğim değerin %10'unu veriyorum onlara. Onlardan da fazlasını beklemiyorum. Her tanıdığımla olan ilişkimde kendi çıkarlarımı gözetiyorum. Aslına bakarsanız oyun oynuyorum. Gerçek hiçbir ilişkim yok. Tiyatro oynuyoruz. Bunun farkında olarak yaşıyorum. Bugün aldatılsam şaşırmam, ,"insan" derim, çünkü türümüzün huylarını kabullendim. Emin olun böylesi daha güzel. Naif, romantik bir loser olmaktansa, sahte ama başarılı, güçlü olmayı tercih ederim.
    Bunu tüm insanlığa veya bir ülkenin toplumuna yaymak, tüm çoğunluğu herkesi böyle kabul etmek ne büyük yanlış.

Ciddi bir şekilde başarıyı, imkanları kıskanan ve bundan mutsuzluk duyan insanlar vardır. Fakat bunu tüm herkese yaymak ne büyük aptallık.

O yüzden ülkemizde veya diğer ülkelerde babalar, analar oğlan veya kız çocuklarının biraz daha yüksek gelirli daha az yorucu bir iş ile daha rahat bir hayat yaşayabilmeleri için tüm birikimlerini kurs, dershane ve özel okul paralarına, kafe harcamalarına ayırıyorlar. Telefon, tablet, bilgisayar gibi taleplerini karşılıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogaunl

Hayat bir döngüdür aslında... Herşeyin başında o vardır.

for (para = 0 ; para <= ∞ ; para++)
    {
    string para;
    string sen;

if( sen==para )
    {
    "En iyi sensin.!!"
    }
    }

Olay bu.
    e = " "

for (para=0;para<∞;para++) e += para

for loop olayı ile ifade edeceksek parayı sonsuz kere looplayalım zenginlik sonsuz olsun.

if eğer doğru değilse else kısmına geber komutu verelim, paran yoksa geber olsun.

paranın olmayışından sağ kurtulmak isteyene de try & catch statement'ı yaz fakir yaşamaya devam etsin isteyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 30 Eylül 2018; 23:36:54 >

• Akraba ne kadar uzak o kadar iyi.

• Bu kız beni sevmeli, bana çorap örmeli.
  • “İnsanların çoğu, en iyi arkadaşını alçalmış görmekten mutlu olur. Genellikle arkadaşlıkların bu temele inşa edildiğini de söylemek abartı olmaz. Bütün düşünen insanlar, bu eski gerçeği bilir.”
  • Konuya bak atasözü ve deyimler kitabı gibi olmuş.

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    hahaha Mükemmel
  • Her zaman mükemmeli yakalamaya uğraş. O zaman başarı zaten seni kovalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatayı kabul edebilirim. Herkes her zaman bazı şeylerde hata yapar. Denememeyi kabul edemem.

• "Haydi de haydi dünya
    Haydi de haydi dön dünya
    Kaç kez, kaç yıl yaşarım
    Sen de bil şimdi
    Sen şimdi lazımsın bana
    Sen şimdi büyüklügünü bil
    Kadrini kıymetini..
    Beni zora sokma
    Alırım senden sonra tüm yetkimi
    Alırım senden sonra tüm sevgimi."

Ne yaşıyor bu konudakiler
  • **Nuri Şahin'in ard arda attığı tweetlerini aynen yazıyorum.**

-Hedefinniz hep büyük olsun. Hayal kurmak güzeldir. Hedefinize ulaştığınız oranda değil, hayal kurmaya devam ettiğiniz sürece mutlu olursunuz.
    -Yaptığınız işten zevk alın. Başarıyı değil, mutluluğu arayın. Severek yaparsanız ve çok çalışırsanız zaten başarılı olursunuz.
    -Saha dışında da hobileriniz olsun. Hayata dair konuşacak bilginiz olsun. Edebiyat, sinema, felsefe müzik... İlgi, vizyonu
    -Hayatta bizi başarılı yapacak tek şey çok çalışmaktır. Ben çok çalışmanın sihrine inanırım. o yüzden ilk tavsiyem hep budur. Çok çalışın...
    -Yaptığınız sporun tüm detaylarına hakim olun. Merak edin. Antrenman bilimlerini, beslenmeyi... Ne kadar bilirseniz o kadar az yanılırsınız.
    -Hayatta bizi başarılı yapacak tek şey çok çalışmaktır. Ben çok çalışmanın sihrine inanırım. o yüzden ilk tavsiyem hep budur. Çok çalışın...

**Andrea Pirlo**
    Doğruyu yapana kadar değil, yanlış yapmayacak hale gelene kadar çalış.

**Fargo dizisinin ilk sezonunun sembolü haline gelmiş posterdeki yazı**

What if you're right and they're wrong?

**Oprah Winfrey**

Şans, hazırlığın fırsatla karşılaşmasıdır.

**Will Smith** Sanıırm Umudunu kaybetme filminden bir söz.

İnsanların peşindne koşma. Kendin oli kendi işinle meşgul olve kendini geliştir. Doğru insanlar, hayatında gerçekten olması gereken insanlar sana geleceklerdir.

**Steve Jobs**

Kalbinizin ve sezgilerinizin yolundna gidecek cesarete sahip olun.

**Mustafa Kemal Atatürk** Bir Amerikalı gazeteci kendisine: "İşlerinizde nasıl başarılı oluyorsunuz" diye sormuş.

Ben bir işte nasıl başarılı olacağımı düşünmem. O işe neler engel olur diye düşünürüm. Engelleri kaldırdım mı iş zaen kendi kendine yürür.

Son olarak kendi yaşantımı yönlendirdiğini düşündüğüm en azından yönlendirmesini istediğim bir sözü paylaşayaım sizlerle. Tamamen bana aittir.

Doğru olduğuna inandığın/düşündüğün iyi şeyler yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santiago Bernabéu -- 1 Ekim 2018; 3:30:50 >

• Konu 2013 Facebookuna dönmüş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.