Şimdi Ara

Herkes sürünmenizi ister. Özellikle yakınınızdakiler (Motivasyon) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
78
Favori
44.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
249 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnız olmaktan da korkmayın arkadaşlar.yalnız insanlar kaybedecek bir şeyi olmayan insanlardır.ve kaybedecek bir şeyi olmayan insan doğadaki vahşi bir hayvan gibidir.istediği her şeyi elde etmek sonuna kadar savaşır bilir ki kaybedecek bir şeyi yoktur.Sizde böyle olun hayalleriniz umutlarınız hedefleriniz için var gücünüzle saldırın.Kimseyi dinlemeyin sevgilinizi,arkadaşlarınız,aileniz sizi bundan alı mı koyuyor boş verin onları tek başınıza devam edin.
    -Hayatımda duyduğum en etkileyici motivasyon konuşmaları hep bana hiç bir şey yapamayacağımı söyleyen insanlardan geldi.
  • Konu msn durumdan laf atmaya dönmüş :)
  • Bu konuya ilk açıldığı zaman yazacaktım ama cezamdan dolayı yazamadım.Hakiki ve tek gerçek motivasyon aşağıdaki adamdır.Başka yerde, başka zamanda, başka kişilerden motivasyon falan aramayın.Ben ne zaman umutsuzluğa düşsem aşağıdaki adamın videolarını izliyorum.İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 8 Ekim 2018; 0:32:13 >
  • En büyük yılanlar yakınlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Zenginin espirisi herdaim guldurur.
    Aynen zengin yolun ortasına sıcsa oh ne iyi yaptı diye güler alkış tutarlar. Fakir iyi bişe yapsa ya bi yürü git derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 9 Ekim 2018; 18:10:24 >
  • Edizkowicz kullanıcısına yanıt
    2018 in en iyi yorumu budur heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu cidden Motive edici ve güzel

• //

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.