Bildirim
Herkes sürünmenizi ister. Özellikle yakınınızdakiler (Motivasyon) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
47. Nedenki.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En zayıf olduğunuz an bütün herkes tarafından desteklenir gibi göründüğünüz andır. aslında hiç kimse desteklememektedir sizi; size verilen evet sadece bir bekleyişi dile getirmektedir, ve o evetin ardında daima fırtınalı bir gün yatar.
-Otto Von Bismarck -
Gençliğimizde aynı şeyleri yaşamış ve çocuklarımıza aynı şeyleri aşılamaya çalışıyoruz. Merak ettim sadece. Bende 34.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Bizim zamanımızda hemen çoğumuz aynı şeyleri yaşadık. Rahmetli babam aman maaş düzenin bozulmasın vs vs farklı girişimlerimizi engellemişti. O yüzden ticareti bir türlü öğrenemedik. Bu yüzden şimdiki gençler çok şanslı ama kesinlikle farkında değiller. Hatta ne kadar şanslı olduklarını kafalarına vura vura anlatıyoz ama yok. Şimdide rahatlıktan akıllar gidik.
Öyle abi. Arada zoru da göstermek lazım, istemenin sonu yok çünkü. Bazen alıp tarlaya götürüp yoruyorum, bazen istedikleri şey için param yok diyip daha sonra alırız diyorum. Benimkiler gerçi 7 ve 5 yaşında ama şimdiden aşılamaya çalışıyorum bazı şeyleri. Yaşlarından ötürü çok soru soruyorlar , sabırla cevap vermeye çalışıyorum.
Geçmişten ders almışsınız belli ki, sakın sırtınızı dönmeyin çocuklara, sakın.
-
-
Tecrübesiz at bineni sirtindan atar
Limitlerin bazen ölümü getirir
Kağıttan köprü suya dayanmaz
Dağa saman yığilmaz
Bir rüzgar dağıti verir...
Yazan ertugrul
bu aptal söz aynı bir Bektaşi ile müslüman arasındaki diyaloğa benziyor. Allah ne yerdedir ne göktedir diyor müslüman. Bektaşi diyor ki sen şuna yok diyeceksin ama dilin varmıyor. Fenerbahçe de dandik bir takım ama ona gönül vermiş adam bunu kabullenmek istenmiyor sadece.quote:
Orijinalden alıntı: thriller89
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz
İslam Çupi -
quote:
@Edizkowicz
Naif, romantik bir loser olmaktansa, sahte ama başarılı, güçlü olmayı tercih ederim.
bu nasıl cümledir ağa ?
enaniyet, ego sonrası bu kadar hak verilecek bir cümle
@Edizkowicz -
insanlar yiyici yok edici tüketici biraz olsun birikimci ve dusunceli olsalar hirs hepsini yok ediyor
İyi çocuklar küçükmüş. Tarlada çalistirmak iyi fikir. Tarla dedinizde Yer neresi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 2 Ekim 2018; 6:50:6 >
Herkes sürünmenizi ister ( kedi gibi dokunulsun bir omuz sıvazlama omuzu sürtme gibi herkesin dokunulma ihtiyacı vardır ) özellikle yakınınızdakilerin
Dininize düşkün olun huzur İslamdadır kardeşlerim.
Dünyanın şimdi ki haline göre dimi?quote:
Orijinalden alıntı: Golden Unsullied
"Zenginlere özen, zengin ol. Fakirlere acı, fakir ol."
İşe yaramaz haytalar sizi. Arkadaşının iyi olmanı istemediğini düşünüp hala onunla arkadaşlık yapabilecek bir karakterin varsa senden ne köy olur ne kasaba.
Pasif, fırsatçı, menfaatçi ya da hepten boş adamlar böyle davranır.
Boş konu. Ben yanımdakilerin sürünmesini istemem mesela.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kocaeli Kandıra abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X