Şimdi Ara

Herkes Tip mi Sececek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkes tip mi sececek genel olarak bu yil tibbami bir kayis var? Gecen yillarda tiplarda dusus gerceklesti muhendisliklere yonelim oldu bu yil tibbami yonelim var? Etrafinizdan dersaneden vb duyduklarinizla yorumlarmisiniz? Ona gore tercihlerimizde dikkat edelim bizde ya dusmezse mantigiyla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çevremdeki 10kdakilerin %90ı tıp istiyor. bu sene kontenjan arttı ama puanlar talepten dolayı yerinde de sayabilir.
  • İTÜ nün bazı inglizce bölümleri kapatması tıp kontenjanlarının artması TIp a bir yönelim yapacaktır ayrıca iitüde kapanan inglizce bölümlerin türkçelerindede sıralamada düşüşler olcak bu yüzden tıpta artış olur bence
  • Mesleğin geleceği kötüye gittiği için genel bir düşüş oluyor geçen sene dayak olayları epey düşürdü bu senede yolda yürürken kalp krizi geçiren v.s. birine müdahale ederseniz bile ceza alma yasası getirilecek dahada düşük olacak tabi bu düşükte doktorluk mesleğinin prestij kaybıda etkili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redand -- 6 Temmuz 2013; 22:10:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Merhaba arkadaslar:)

Herkes tip mi sececek genel olarak bu yil tibbami bir kayis var? Gecen yillarda tiplarda dusus gerceklesti muhendisliklere yonelim oldu bu yil tibbami yonelim var? Etrafinizdan dersaneden vb duyduklarinizla yorumlarmisiniz? Ona gore tercihlerimizde dikkat edelim bizde ya dusmezse mantigiyla?

br sürü insan var 3-5 kişiye bakıp değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: STAN-erdem

quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

Merhaba arkadaslar:)

br sürü insan var 3-5 kişiye bakıp değerlendirme yapmayı doğru bulmuyorum ben

Dediginiz dogru.bendr dusecegini dusunyyorum tip balonu patladi gibi duruyor insanlarin yonelimleri degisti ama bu sene cok kisiden duydum yine onun icin sordum.ben 2010da grdigimdede boyle olup firlamisti puanlar genel dusunceyi merak ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özellerde kaçla kapatır acaba ben asıl onu merak ediyorum
  • bende aksine etrafımda tıp istemeyenlerle dolu,2k daki arkadasım mımarlık istiyor cogu da dierlerinin muhendislik istiyor bilmiyorum genel durum nasıl ama artacagını dusunmuyorum dayak yıyen doktorlarla dolu tum haber programları,ayrıca bizim ailede birsuru doktor var hiçbiri de saygı gormuyor dusundugunuz gibi inasnlar saygı olarak ne bekliyor merak edıyorum yolda tanımadıgın adama arabayla carpsan adama doktorum ben desen seni dovmıyecek mı en basit mantıkla millet el üstünde tutlacak bizzat insanlar ellrıyle tasıyacak zannedıyor bnm kuzen doktor yazın koyde essekler gibi fındık toplar babsı onu daga gonderir git arılara bak diye cok film izleyip uclarda yasıyor bizim insanımız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umıtacr67

bende aksine etrafımda tıp istemeyenlerle dolu,2k daki arkadasım mımarlık istiyor cogu da dierlerinin muhendislik istiyor bilmiyorum genel durum nasıl ama artacagını dusunmuyorum dayak yıyen doktorlarla dolu tum haber programları,ayrıca bizim ailede birsuru doktor var hiçbiri de saygı gormuyor dusundugunuz gibi inasnlar saygı olarak ne bekliyor merak edıyorum yolda tanımadıgın adama arabayla carpsan adama doktorum ben desen seni dovmıyecek mı en basit mantıkla millet el üstünde tutlacak bizzat insanlar ellrıyle tasıyacak zannedıyor bnm kuzen doktor yazın koyde essekler gibi fındık toplar babsı onu daga gonderir git arılara bak diye cok film izleyip uclarda yasıyor bizim insanımız...

Anlasildi yine kucuk bir kitleye bakip yorum yapmamakta fayda var.yine ne olacagi belirsiz;)

• quote:

Orijinalden alıntı: redand

Mesleğin geleceği kötüye gittiği için genel bir düşüş oluyor geçen sene dayak olayları epey düşürdü bu senede yolda yürürken kalp krizi geçiren v.s. birine müdahale ederseniz bile ceza alma yasası getirilecek dahada düşük olacak tabi bu düşükte doktorluk mesleğinin prestij kaybıda etkili

prestij kaybı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.