Şimdi Ara

herkes yapıyor ama ben siteye giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sözkonusu sitenin hosting şirketini değiştirmiştim birkaç gün önce. şimdi yazıyorum gelmiyor. ama cepten girebiliyorum siteye sorunsuz. istanbul'daki arkadaşlar falan da girebiliyorlar, ben kendi evimden giremiyorum. yakınlardaki bir internet kafeye gittim, ikincisine, üçüncüsüne gittim.. hiçbirinden giremiyorum.

sordum yeni hosting firmama, bizde girebiliyor gözüküyor siteniz, sorun yok diyorlar. hatta hidemyass adlı siteyle link atıp ahanda buradan girebilirsiniz dediler, ama haliyle o da yarım yamalak oluyor.
    hatta öncesinde de dns cache temizlemeden falan bahsettiler, onu da yaptım, yok allah yok.

kafayı yicem. neden olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lov3r -- 29 Nisan 2012; 14:16:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lov3r

sözkonusu sitenin hosting şirketini değiştirmiştim birkaç gün önce. şimdi yazıyorum gelmiyor. ama cepten girebiliyorum siteye sorunsuz. istanbul'daki arkadaşlar falan da girebiliyorlar, ben kendi evimden giremiyorum. yakınlardaki bir internet kafeye gittim, ikincisine, üçüncüsüne gittim.. hiçbirinden giremiyorum.

sordum yeni hosting firmama, bizde girebiliyor gözüküyor siteniz, sorun yok diyorlar. hatta hidemyass adlı siteyle link atıp ahanda buradan girebilirsiniz dediler, ama haliyle o da yarım yamalak oluyor.
    hatta öncesinde de dns cache temizlemeden falan bahsettiler, onu da yaptım, yok allah yok.

kafayı yicem. neden olabilir acaba?

1-IP banlanmış olabilir host firmanıza ip nizi verip ipyi beyaz listeye almasını isteyin

• Merhaba;

Ben IP banlanmasından ziyade DNS problemi yaşadığınızı düşünmekteyim. Çünkü, internet cafelerden de giriş yapamıyor olmanız bunu düşündürdü bana...

Domain adını verirseniz DNS hatalarını size bildirebilirim. Ona göre sizde hosting firmanızdan işlem yapmalarını istersiniz...

Çözüm üretilemezse sitenizi kendi bünyemizde barındırmaktan gurur duyarız...

İyi günler...
  • evet. şimdilik IP ban seçeneği uzak bi ihtimal gibi gözüküyor.

acaba ttnet in kesintisiyle falan da alakası olabilir mi diyorum.
  • isterseniz hostunun kapatip tekrar acilmasini talep edebilirsiniz.Bu arada butun internet tarayicilarindan sitenize girmeyi denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meow133

isterseniz hostunun kapatip tekrar acilmasini talep edebilirsiniz.Bu arada butun internet tarayicilarindan sitenize girmeyi denediniz mi?

evet. ie, mozzila, opera, chrome.. bunlarla denedim. hala giremiyorum. girebilenler var, giremeyenler var.

adres şu:www.fenerbahcesozluk.net
  • quote:

quote:

isterseniz hostunun kapatip tekrar acilmasini talep edebilirsiniz.Bu arada butun internet tarayicilarindan sitenize girmeyi denediniz mi?

evet. ie, mozzila, opera, chrome.. bunlarla denedim. hala giremiyorum. girebilenler var, giremeyenler var.

Ben şu an girdim ağ bağlantılarınızdan internet ip sini otomatik al seçeneği işaretlimi kontrol ediniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben şu an girdim ağ bağlantılarınızdan internet ip sini otomatik al seçeneği işaretlimi kontrol ediniz.

Sözlükler için özel hosting paketleri piyasada mevcut üstadım.

• quote:

quote:

quote:

evet işaretli. hatta tam olarak şu şekilde:

http://imageshack.us/photo/my-images/855/dnsr.png/

• quote:

Orijinalden alıntı: rıhtım79

quote:

quote:

quote:

Sözlükler için özel hosting paketleri piyasada mevcut üstadım.

hosting firmam natro.

sözkonusu paket :http://www.natro.com/webHosting/ adresindeki 2 no'lu olan kurumsal paket efendim. ekonomik geldi, çünkü bahsettiğiniz sözlük hostingleri aylık 60 tl + kdv istiyor.

• ayrıca, sanki ttnetten dolayı giremiyorum gibi hissediyorum. çünkü cepten bağlanabiliyorum. vınn'dan da bağlanabilirim sorunsuz, bahse girerim. ya da olsaydı turkcellsuperonline iss ile.

bekleyip görelim madem , yapacak bir şey yok gibi gözükmekte şu anda.
  • Merhaba;

TTNet problemi olabilir fakat ben sitenizi bu yazınız üzerine denedim. Şu an TTNet ADSL ve TTNet Wifi ile sitenize sorunsuz bağlanmaktayım. Ayrıca, Avea ve Turkcell ile de bağlanabilmekteyim.

Genel bir problem olduğunu düşünmüyor ve geçici bir durumun olduğuna inanmaktayım... Birkaç gün içerisinde düzelecektir...

İyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

Merhaba;

TTNet problemi olabilir fakat ben sitenizi bu yazınız üzerine denedim. Şu an TTNet ADSL ve TTNet Wifi ile sitenize sorunsuz bağlanmaktayım. Ayrıca, Avea ve Turkcell ile de bağlanabilmekteyim.

Genel bir problem olduğunu düşünmüyor ve geçici bir durumun olduğuna inanmaktayım... Birkaç gün içerisinde düzelecektir...

İyi çalışmalar...

teşekkür ederim ilginiz için sağolun
  • quote:

ayrıca, sanki ttnetten dolayı giremiyorum gibi hissediyorum. çünkü cepten bağlanabiliyorum. vınn'dan da bağlanabilirim sorunsuz, bahse girerim. ya da olsaydı turkcellsuperonline iss ile.

Arkadaşım sorununuz ttnet falan değil aynısı benim de başıma geldi.
    Benim alışveriş sitem var 20 gündür admin paneline sorunlu giriyorum..
    Admin paneline girip 5 kayıt üzerinde değişiklik yaparsam sayfa bağlanıyor diyor ve kalıyor ondan sonra bağlantı kesiliyor.Ancak ertesi gün girebiliyorum..Ama başka evlerden girilebiliyor..
    Yaptıklarım:
    1-Uydunet ten bağlanıyordum tüm testleri yaptılar bizde sorun yok diyorlar.Ip değiştirdiler
    Ip değiştirince girilebiliyor sonra yine aynı.
    2-Modemi değiştirip denedim farketmedi
    3-Sorun uydunet dediler ttnet ten internet bağlantısı aldım yine değişmedi.
    4-Bilgisayara format attım değişmedi
    5-Hotspot ile bağlanabiliyorum admin panelinede girebiliyorum ama bayağı yavaş.(yani Amerikadan Ip alırsam giriliyor)
    6-Bana hostu veren firma bizde sorun yok diyor gittim baktım.Bana gösterdi sorun olsa hiç biri giremez diyor.Diğer linkler girebiliyor.
    7-Ftp ile siteye bağlanabiliyorum.
    8-Hackerlara sordum ben biliyorum senin sitende güvenlik açığı var diyor ama güvenemiyorum..

Eğer sorunu çözebilirsen banada söyle. Saygılar...

• Merhaba;

Sizin probleminiz banlanmanız olabilecektir. Çünkü, bir kişiye yönelik bağlantı problemleri bunu düşündürmektedir. Ancak, arkadaşın durumu biraz daha farklı. Bölgesel olarak siteye bağlanamama problemi bulunmakta...

İsterseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız, iletişime geçmeniz yeterlidir...

İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymakam23

quote:

ayrıca, sanki ttnetten dolayı giremiyorum gibi hissediyorum. çünkü cepten bağlanabiliyorum. vınn'dan da bağlanabilirim sorunsuz, bahse girerim. ya da olsaydı turkcellsuperonline iss ile.

Admin paneline girip 5 kayıt üzerinde değişiklik yaparsam sayfa bağlanıyor diyor ve kalıyor ondan sonra bağlantı kesiliyor.Ancak ertesi gün girebiliyorum..Ama başka evlerden girilebiliyor..
    Yaptıklarım:
    1-Uydunet ten bağlanıyordum tüm testleri yaptılar bizde sorun yok diyorlar.Ip değiştirdiler
    5-Hotspot ile bağlanabiliyorum admin panelinede girebiliyorum ama bayağı yavaş.(yani Amerikadan Ip alırsam giriliyor)
    6-Bana hostu veren firma bizde sorun yok diyor gittim baktım.Bana gösterdi sorun olsa hiç biri giremez diyor.Diğer linkler girebiliyor.
    8-Hackerlara sordum ben biliyorum senin sitende güvenlik açığı var diyor ama güvenemiyorum..

bunu gözlemlemenin en iyi yolu traceroute yapmak işlem sonrasında eger sitene kadar ulaşıp açılamıyorsa IP nin bloklandıgı anlamına gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

Orijinalden alıntı: kaymakam23

quote:

Yaptıklarım:

bunu gözlemlemenin en iyi yolu traceroute yapmak işlem sonrasında eger sitene kadar ulaşıp açılamıyorsa IP nin bloklandıgı anlamına gelecektir.

Tracerout şimdi yaptım.Sitemle bağlantım kesildiğinde de kesilmeden de son Ip adresine ulaşıyor..Yani
    9.satırda 86 ms 91 ms 88 ms server.harment-rivelpol.co.uk (168.178.188.199) gibi yazıyor..
    server bağlantımda sorun yok anlamına mı? geliyor..

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.