Öğrenci için birebir: deniz kenarı ;), yaşam rahat, çok pahalıda değil, sosyal hayat gelişmiş, ulaşım kolay, vs. vs.
Hocam biraz daha ayrıntıya girebilir misin. Ege ye gelmeyi düşünüyorum da
Valla hocam sana şöyle söyleyim. Ben izmirde büyümüş bir insan olarak şu sekilde açıklayabilirim.
Ankara düşünmedim; çünkü deniz yok, rahat bir şehir değil Aydın, antalya vs düşünmedim; çünkü izmirdeki sosyal hayatı orda bulamassın Eskişehir düşünmedim; Ege vb. denginde bir okul yok . . .
Yani kısacası İzmir birçok kültürün birleşimi olduğundan düşünce özgürlüğü max.Bir Öğrencinin yapabileceği her şeyi yapma imkanın var(sosyal yaşam olarak düşün). Kışın ılımandır, ısınmak için istanbulda ankaradaki gibi uğraşmana gerek yok(kar yağdı mı bayram olur izmirde :). ) Kordonun keyfini başka şehirde bulamassın.Ulaşım rahattır= İstanbullu için rahat olan bir trafik izmirli için yoğundur :) .Ege'nin puanı düşüyor bu aralar ama eğitim olarak önde olduğunu düşünüyorum.puanın düşme nedeni açılan okul sayısında artış ve insanların istanbula tapması olarak düşünüyorum. Mesela ben 17k olmama rağmen sanırım ege bilg. yazıcam.Bir de şehrin en önemli özelliklerinden biri her şeyi elinin altında bulabilirsin. Ha birde eve çıkmayı düşünürsen okulun yanında bulayım diye bir derdin yok başka ilçelerden bile yarım saatte ulaşabilirsin ki metroya da yakın ege.Yani şöyle söyliyeyim Egeye gelenin şehirle kesinlikle bir sıkıntısı olmaz, ancak bir istanbul da bekleme sonuçta istanbulda fiyatlar ortada ve haliyle şehir dünya şehri ama ben izmirin öğrenci şehri olduğunu düşünüyorum. Ha yalnız bucaya çok bulaşma diyebilirim arada illallah ettirir :D
Kesin gelcek gibi bakam ya verdiğin bilgiler için çok saol hocam . İnşallah istediğin yer olur. Hocam birde şu formasyon işi nasıldır .Formasyon almak zormu egede
valla o kadar bilmiyorum. onu egede okuyan birine sormak lazım.
Antakya
insanları iyi ama şehirde iş yok.kaç yıldır gitmenin planlanlarını yapıyorum.kısmetse bu yıl kurtulucam.yalnız bir konuda hakkını vermek lazım kızları da yemekleri kadar güzeldir antakya nın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme