Şimdi Ara

Herkes yaşadığı şehri anlatsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki forumdan bir kişi senin şu an yaşadığın yerde,sen de o kişinin şu an yaşadığı şehirde okuyacaksın.
    Yaşadığınız şehir ile ilgili bilgiler verin,bilgilenin.

• Bedava su ve bedava wc istiyorsanız konya yazın .
    (Çeşme suyu )
  • İstanbul.. herkes biliyodur o yuzden tek bisey soyliyim istanbul da yasam pahali diyolar da ben o olayi anlamiyorum gayet normal yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydın öğrenci için gayet uygun bir şehir tabi istanbul izmir gibi aktif yerlerden gelmiyorsanız
  • İstanbul kayseri trabzon rize. 1 ay once istte bu hafta once trabzondaydim simdi rize ve haftaya kayseri.

Yasanabilirlik sirasi
    İstanbul>kayseri>trabzon>>>>>rize.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulganeunghan

İstanbul.. herkes biliyodur o yuzden tek bisey soyliyim istanbul da yasam pahali diyolar da ben o olayi anlamiyorum gayet normal yani

Orda yasadigin icin oyle gelmiyo sana

• istanbul sosyal açıdan mükemmel trafik açısından korkunç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

aydın öğrenci için gayet uygun bir şehir tabi istanbul izmir gibi aktif yerlerden gelmiyorsanız

aydından mısın hocam

• Ankara'da yaşıyorum. Hacettepe - ODTÜ - Gazi'nin birkaç bölümü dışında niye geliyorsunuz anlamıyorum ben valla. Ankara Üniversitesinin zaten hiçbir bölümünü sevmem Ne arıyorsunuz da burada buluyorsanız ben yıllardır onu bulamıyorum. Ama avmsi olmayan şehirden geliyorsanız anlarım avm var. Başka bir şey bulamadım
  • GYTE - Bil.Müh. yazan var mı aramızda? Sosyal açıdan değilde, eğitim kalitesi yönüyle tavsiye ediliyor.
  • Antalya

İstanbul ve İzmir den gelenler için fazla sıkıcı - fakat +sı denizi tertemiz ve koskoca büyük 2 sahil olması merkezde

anadoludan / taşradan gelenler için altın değerinde :)
  • 1-BamBam-1 kullanıcısına yanıt
    evet 3 yıl ankarada okudum ama aydının tadı başka :D en azından minimum apaçi sayısı :D
  • hatay antakya için konuşuyum güzel şehir insanlar iyi trafik derdi yok ucuz iklimi iyi ama bir kaç yer dışında saat 11 dedin mi ışıklar kapanır büyük şehirden gelenlerin ayak uydurması zor olabilir onun dışında çok iyi
    not: yemekler efsane
  • quote:

evet 3 yıl ankarada okudum ama aydının tadı başka :D en azından minimum apaçi sayısı :D

bende şuan aydındayım :) sana apaçi denk gelmemiş yaz gelince çoğalıyorlar

• antalya takılcam diyosanız gani gani takılmalık pub cafe envai çeşit yer var izmir ist gelenler için az ve sıkıcı gelebilir ama diğer şehirlerden gelenler için fazlasıyla iyidir ;)
  • İzmir;

Öğrenci için birebir: deniz kenarı ;), yaşam rahat, çok pahalıda değil, sosyal hayat gelişmiş, ulaşım kolay, vs. vs.
  • 1-BamBam-1 kullanıcısına yanıt
    o ayrı yazın tam mevsimleri cıkıyolar yuvalarından ama ankaradan iyidir :)
  • hatay/antakya
    ilerleyen bi şehir , üniversite okumak isteyenler için iyi degil , yemekleri gerçekten en iyiler arasında
  • quote:

o ayrı yazın tam mevsimleri cıkıyolar yuvalarından ama ankaradan iyidir :)

sendemi şuan aydındasın aydındaysan hangi nerde oturuyorsun hocam

• Biri eskişehiri anlatsın beyler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.