Şimdi Ara

Herkes yaşadığı şehri anlatsın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
5
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen Eskişehir gerçekten iyi mi öğrencilik için kimisi iyi diyor bazıları keşke gelmez olaydım diyor Gerçekten orada bulunan biri anlatsın :)
  • Düzce = 9 dan sonra hayat ararsan bulamazsn. Merkezi güzeldir ama küçüktür. ilçesi akçakocada deniz vardır. 5 yıldızlı Oteller ve mavi bayraklı plajı vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1-BamBam-1

quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

o ayrı yazın tam mevsimleri cıkıyolar yuvalarından ama ankaradan iyidir :)

sendemi şuan aydındasın aydındaysan hangi nerde oturuyorsun hocam

meşrutiyet mahallesindeym . evet aydındaym :)
  • Ankaradayim ayda yilda duman teoman gelir tek eglencem halibsaha maclari meshurdur heryerde oyun havasi duyabilirsiniz cok avm var yesillik az kizlar da bi acayip :D

• quote:

quote:

quote:

o ayrı yazın tam mevsimleri cıkıyolar yuvalarından ama ankaradan iyidir :)

sendemi şuan aydındasın aydındaysan hangi nerde oturuyorsun hocam

meşrutiyet mahallesindeym . evet aydındaym :)

kütüphanenin oralar demi 2. yılımda aydında onun için soruyorum şaşkınım şuan :)

• Erzurum.. Mukemmel bır sehırdır ama maalesef ınsanlar sırf doguda dıye kucumsuyorlar yazık oluyor.. Ayrıca yavas yavas erzurumun ınsanı dedıgımız dadaslar gıdıyor batıya gıdıyor yerıne dogudan neydugu belırsız ınsanlar gelıyor yazık vallahı.. Ayrıca kampusu gayet ıyıdır buyuktur her turlu avantajı vardır yuzme havuzundan bowlıng salonuna sınema dan cafelere.. Sehre gayet yakındır kı sehrın merkezıdır yanı :) muhendıslıkler konusunda tabıkı bı odtuye bogazıcıyle yarısamaz ama tıp konusunda hacettepe cerrahpasayla yarısır tıp fak. al ıstanbula koy koctan daha yuksek almazsa bende bıse bılmıyorum :D hocaları olsun hasta sayısı olsun.. Hastane de 2yıl once yenıden yapıldı ıyıdır guzeldır tavsıye edılır. :D sırf erzurum yok doguda bılmem ne dıye kucumsememek lazım benım dusuncem bu maalesef ınsanlar konu dogu olunca cok olumsuz yaklasıyor kı burası sızın hıc de koy dıye tabır edılen yer degıl.. Yanı doguya bıraz saygı olsun be kardesım :)

• Durduk yere ağzımı bozmayım şimdi biliyon mu hacı.. Yozgatta oturuyorum da:D
  • Allah rızası için İstanbul'dan, İzmir'den Ankara'ya gelip "ayy burda deniz yok nasıl yaşıyosunuz?" demeyin. Zira bu klişeyi duyan Ankara'lıların sizin için son derece tehlikeli planları olabilir.

• 1-BamBam-1 kullanıcısına yanıt
    yok kutuphanenin ora degil orası bulvar oluyor :) aydın lisesinin oldugu taraftayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulganeunghan

İstanbul.. herkes biliyodur o yuzden tek bisey soyliyim istanbul da yasam pahali diyolar da ben o olayi anlamiyorum gayet normal yani

+1
  • quote:

yok kutuphanenin ora degil orası bulvar oluyor :) aydın lisesinin oldugu taraftayım :)

işte arkasında kütüphane var kütüphane alışkanlığın yok hocam senin :) bulvardakinde 2 yıldır tadilat var

• quote:

quote:

işte arkasında kütüphane var kütüphane alışkanlığın yok hocam senin :) bulvardakinde 2 yıldır tadilat var

onu bilmıyordum bak :D
  • eskişehir tam anlamıyla öğrenci şehridir anadolu üni candır ingilizce hazırlık kol gibidir(ben okumadım muhafiyetle geçtim uzaylı gözüyle bakıyorlar)
    osmangazi üni anadoluya göre iğrençtir ama eskişehir olsun çamurdan olsun diyosanız ya da tıp falan düşünüyosanız yazın gitsin
    merak ettiğiniz bişey varsa çekinmeyin sorun gençler
  • Kayseri ekonomik açıdan iyidir fakat öğrenciyi kucaklamasını beklemeyin, hele pazarlık hiç beklemeyin. Trafik yoğun değil. Orta sakinlikte bir şehir. Avm leri güzel. Bir denizimiz eksik
  • Eskişehir'e gelecekler için sosyal yaşamdan bahsedeyim biraz gece hayatı gayet iyi.Barlar sokağı Türkiye'de ün yapmış araştırabilirsiniz netten.Çeşitlilikte gayet iyi meyhane de var pub da.Vakit geçirecek yerler; adalar diye ortasından porsuk çayı geçen, trafiğe kapalı, cafelerden oluşan bir sokak var.Burada da çeşitlilik fazla Ahmet Kaya çalan mekan da var marilyn manson da.Ayrıca sosyal hayat için ulaşmak isteyebileceğiniz her yer merkezde yürüyüş mesafesinde yürümek istemezseniz de tramvayı kullabilirsiniz.Belki bir eksisi cezbedici tüm şeylerin merkeze sıkışıp kalması yani Eskişehirin farklı mahallelerine gittiğinizde köy gibi gelebilir gelişmişlik farkı fazla büyük şehirlerden gelenleri sıkan da bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaucho26

Eskişehir'e gelecekler için sosyal yaşamdan bahsedeyim biraz gece hayatı gayet iyi.Barlar sokağı Türkiye'de ün yapmış araştırabilirsiniz netten.Çeşitlilikte gayet iyi meyhane de var pub da.Vakit geçirecek yerler; adalar diye ortasından porsuk çayı geçen, trafiğe kapalı, cafelerden oluşan bir sokak var.Burada da çeşitlilik fazla Ahmet Kaya çalan mekan da var marilyn manson da.Ayrıca sosyal hayat için ulaşmak isteyebileceğiniz her yer merkezde yürüyüş mesafesinde yürümek istemezseniz de tramvayı kullabilirsiniz.Belki bir eksisi cezbedici tüm şeylerin merkeze sıkışıp kalması yani Eskişehirin farklı mahallelerine gittiğinizde köy gibi gelebilir gelişmişlik farkı fazla büyük şehirlerden gelenleri sıkan da bu.

+1 birebir katılıyorum ama öğrenci adam evi bağlarda tutar gidipte odunpazarında tutmaz ordan da heryere ulaşım rahat yürüme mesafesinde izmirli istanbullu adamlar hariç anadolunun herhangi bi ilinden gelenler için cennet bence

• Konyaya gelmek istiyorum diyorsanız Her mahallede 4 5 tane tatlı su çeşmesi var hiç susamazsanız ama ilk önce karnımı doyuruyum sonra su içerim diyorsanız yine ayni şekilde heryerde fırınvar evde kıymanızı hazırlayıp fırına verip etliekmeğinizi yiyebilirsiniz onun dışında sosyal hayat için fazla iyi bir yer değil kız desen hepsi başörtülü başörtülü olmayanlarıda düşürmek cok zor bide siz gelip kısmetimizi kapatmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 9 Temmuz 2013; 1:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbilmis2kulakli

quote:

Orijinalden alıntı: bulganeunghan

İstanbul.. herkes biliyodur o yuzden tek bisey soyliyim istanbul da yasam pahali diyolar da ben o olayi anlamiyorum gayet normal yani

Orda yasadigin icin oyle gelmiyo sana

o yonden haklisin ama diger sehirlere gittigim zaman cok ucurum goremiyorum ben kisiyle alakali biraz da

• quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

Kayseri ekonomik açıdan iyidir fakat öğrenciyi kucaklamasını beklemeyin, hele pazarlık hiç beklemeyin. Trafik yoğun değil. Orta sakinlikte bir şehir. Avm leri güzel. Bir denizimiz eksik

Ben kayseriyi çok beğeniyorum. Helal olsun adamlar yapmış diye diye gezdim geldiğimde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJabdulkadir

Durduk yere ağzımı bozmayım şimdi biliyon mu hacı.. Yozgatta oturuyorum da:D

Zaten odtü,itü tutuyordu da sen yozgat ı seçtin dimi zorla tutanda yok seni orda (Yozgatlıyım)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.