Şimdi Ara

Herkese çok teşekkür ederim bu günleri asla unutmıyacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynarken oyun takıldı restart ettim gene olmadi oyundan çıktım sonra girmeye çalıştım server ekranında kaldı servera tıkladım ama girmedi şimdi de oyun tam açılcak ekran kararıyo hata veriyo ne hatası belli de deil noldu anlamadım başına gelen varmı yada nasıl çözebilirim(bu arada silip kurdum ama aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_guunay -- 7 Eylül 2006; 20:08:04 >

• Sistemın yetersız kalıyor olabilir büyük ihtimal... başka bir nedene bağlayamıyorum..
  • Neyse formatladım sırf l2 için sistem yetersiz deil fazla fazla yeter benim Ama sorun neydi bilmiyorum inş. bidaha olmaz

• L2de tanıştığım arkadaşlarım...
    Formatladığım halde giremedim aynı şey oldu...
    Hepinize oyunda başarılar diyorum ve zorunlu olarak L2 yi bırakıyorum tamda keyfini almaya başlamıştım oysaki...
    Clanlarda fazlalık yaratacak adamım yok çıkarmıştım öbür adamları...
    Daha fazla söze gerek yok hepinizi çok özliycem en çok da Murky yani eray.gns yi
    Kendinize iyi bakın..
  • Bu arada murky bi ara msn aç da senin 1k dragonic seti olan acc vereyim
  • kardeş bırakmana gerenk yok osmanlının açtığı topice bak login sorunu yaşayanlar için bi yama attım onu indir sorunun çözülsün kanka
  • valla yaws set o kadar sorun diil

alla alla

ekran kartinin driveri direct x filan guncel mi
  • Oynuyodum zaten de sonradan giremez oldum bende görüntüden kaynaklandığını düşünüyom ama bilmiyorum
  • Göremedim yama falan?
  • http://r_a_p_i_d_s_h_a_r_e.de/files/32073181/Protokol.rar.html burda aralardaki _ leri silmeyi unutma.Bu likn dj. gençkan'ın verdiği link.
  • Yaa teknik problemlerden dolayı download server 2 ye bağlanılamıyo diyo rapid biri msnden gönderebilirmi yada upload edebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_guunay -- 8 Eylül 2006; 8:24:45 >
  • sen format atmistin ip'yi tekrar yazdin mi hosts'a
  • eet ya hostunu değiştirdinmi hostunu değiştirmessen giremezsin
  • yazdım da zaten oyuna girmiyo login ekranına gelmeden siyah ekran çıkıyo bi dank sesi geliyo alt f4 atmaktan başka çare kalmıyo
  • o zmn senin pcde sorun olabilir.başka serverda denedinmi ondada aynı hatayı veriomu?
  • Ya kardeş anlatamadım galiba sorun server deil hani l2.exe çalıştırınca bi yüklenme ekranı geliyo yüklenince siyah ekran geliyo sonra login ekranı ama ben siyah ekranda kalıyorum hata veriyo ne hatası göremiyorum windowsta sorun olsa formatladım düzelmesi lazımdı pcden olsa 2 gün önce nası oynuyodum anlamadım ne biçim şeydir yaa

• Sen nerden açmaya çalışıyosun yükleme ekranını l2x den mi yoksa l2x/system den mi?
  • l2/sys
  • Kardes anakart ekran karti hepsini modelini ver guncel sürücüleri verelim öyle dene eger chipset surucusu yuklu degilse sorun yarataibliyor ekran kartını tam anlamıyla tanımadıgı için
    2Gun once oynuyorsa bugunde mecbur oynucaz Kardes Ben birakiyroum Hesabi verim seti al demisisn orda bizim icin arkadaslik daha önemli tabi ben son dönemlerde gm shobla akraba oldugum ıcın benden yardım isteyenleri geri cevirdim ama söz verdiklerimi yaptim
    Xlanykes diye arkadasimizi cok geri cevirdim ama ona buyuk yardım edecem
    Neyse hemen pes etme pc pes etsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.