Şimdi Ara

Herkese Geçmiş Olsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 1 sene boyunca -hatta bazıları için 4 sene boyunca demeliyim- emek verdik, çalıştık, yeri geldi gecemizi gündüzümüze kattık, yeri geldi yattık, tembellik yaptık. Sonunda maratonun sonuna geldik.

Bazılarımız emeklerinin karşılığını alamadığı için üzgün, sinirli; bazılarımız elinden geleni yaptığı için içi rahat...
    Bazıları içinse nasıl olsa çalışmadığını bildiği için, hiç problem değil. :D

Bu saatten sonra üzülmenin, ağlamanın, isyan çıkarmanın kimseye bir faydası yok. Elimizden geleni yaptık, takdir Allah'ın. Benim gibi, istediği puanı almayacağını düşünen arkadaşlar da hiç üzülmesinler çünkü hiçbir şey için geç değil. Bu sene dersimizi aldık, yanlışlarımızı gördük. Seneye kalan arkadaşlar için söylüyorum, bundan sonrası daha güzel olacak. Daha verimli çalışacağız, elimizden geleni değil, elimizden gelenin EN İYİSİNİ yapacağız bu kez.

İstediği bölümü tutturduğuna emin olan arkadaşları da kutluyorum, inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

Ve son olarak yarın edebiyat sınavına girecek arkadaşlara da başarılar dilerim, her şey gönlünüzce olsun...

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞLAR (:

• Beyninizi yıkıyorlar sizin. Nasıl kafa bu?
  • VetH. kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Veteriner Fakültesi düşünüyordun galiba yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Hocam sen Veteriner Fakültesi düşünüyordun galiba yanlış mıyım?

Doğrudur hocam fakat seneye kaldığımı düşünüyorum. Alan değiştirmeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VetH. -- 22 Haziran 2013; 14:49:28 >
  • hiç beklediğim gibi geçmedi bu yıl 3 sınavdır başarısızım 12 bindim ygsde 20binden düşücem ve fen lisesindeyim tüm herkes ilk on binde aileme mahçup oldum kalbim daralıyor ruhum çekildi ağlıyorum şu an çok kötüyüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: moruçlukalem

hiç beklediğim gibi geçmedi bu yıl 3 sınavdır başarısızım 12 bindim ygsde 20binden düşücem ve fen lisesindeyim tüm herkes ilk on binde aileme mahçup oldum kalbim daralıyor ruhum çekildi ağlıyorum şu an çok kötüyüm

Hocam kendinizi üzmenin hiçbir faydası yok, soruları geri getirmeyecek. Ayrıca ailenizde zamanla anlayışla karşılayacaktır emin olun. Hem sonuçlar henüz belli değil. Yalnızca siz zorlanmadınız, herkes zorlandı. Ve şunu da unutmayın emekleriniz karşılıksız kalmaz, er ya da geç mutlaka meyvelerini alacaksınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

quote:

hiç beklediğim gibi geçmedi bu yıl 3 sınavdır başarısızım 12 bindim ygsde 20binden düşücem ve fen lisesindeyim tüm herkes ilk on binde aileme mahçup oldum kalbim daralıyor ruhum çekildi ağlıyorum şu an çok kötüyüm

Hocam kendinizi üzmenin hiçbir faydası yok, soruları geri getirmeyecek. Ayrıca ailenizde zamanla anlayışla karşılayacaktır emin olun. Hem sonuçlar henüz belli değil. Yalnızca siz zorlanmadınız, herkes zorlandı. Ve şunu da unutmayın emekleriniz karşılıksız kalmaz, er ya da geç mutlaka meyvelerini alacaksınız...

ailem zaten anlayışlı o da üzüyor nedense :) onlar baya iyiler çok çalıştığımı düsünüyorlar ama durum öyle değil ben az çalıştım o yüzden kaybettim :( bu da heyecan ve özgüvensizlik yarattı ve yapabildiğimi de yapamadım .ama haklısın şimdi üzülmenin alemi yok bu birkaç günde iyi olurum inşalllah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İyi Akşamlar
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VetH.

quote:

ailem zaten anlayışlı o da üzüyor nedense :) onlar baya iyiler çok çalıştığımı düsünüyorlar ama durum öyle değil ben az çalıştım o yüzden kaybettim :( bu da heyecan ve özgüvensizlik yarattı ve yapabildiğimi de yapamadım .ama haklısın şimdi üzülmenin alemi yok bu birkaç günde iyi olurum inşalllah

İnşallah. Canınızı sıkmayın her şeyin hayırlısı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.