Şimdi Ara

HERKESE İYİ FORUMLAR BU FORUMDA DAHA FAZLA KALINMAZ ( NOMAD GİBİLERİ OLDUĞU SÜRECE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DELİKANLI ADAM ÇEKİP GİDERSE BİZDE GİDERİZ KOÇUM AL FORUMDA SENİN OLSUN HERŞEY YANLIZ SADECE BENİM DEĞİL HERKESİN KONUSU KİLİT MİLLET POST KASMAYA KONU BULAMAYINCA NE OLCAK MERAK EDİYORUM AYRICA DH YA SEN YÖNETİCİLİKTEN ALINMADIĞIN SÜRECE DÖNMEM ÖYLE ARADA Bİ GİRİP ARTİSTLİK YAPÇAK YÖNETİCİ İSTEMİYORUZ..

HERKES ALLAHA EMANET OLSUN...ALLAH SİZE SABIR VERSİN BÖYLE HERİFLERLE UĞRAŞIYOSUNUZ...

• Nomad Numan Mı Oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 123aa123

Nomad Numan Mı Oluyor

qaliba
  • Selametle.
    Forum kurallarından rahatsız olanlar, rahat post kasamıyorum diyenler, küfür edebilecek ortam arayanlar fakelerini de alıp gidebilir.
  • Git kimse seni tutmuyor.
    Post kasmak için forumu kullanan adam hiç kullanmasın daha iyi. Nomad'ın yetkilerinin alınmasını beklersen çok beklersin hadi sana iyi eğlenceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Git kimse seni tutmuyor.
    Post kasmak için forumu kullanan adam hiç kullanmasın daha iyi. Nomad'ın yetkilerinin alınmasını beklersen çok beklersin hadi sana iyi eğlenceler.

Yav Numan nerede kaldın, abartısız 100+ şikayet baktım KO dan.
    Allah sana sabır versin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Selametle.
    Forum kurallarından rahatsız olanlar, rahat post kasamıyorum diyenler, küfür edebilecek ortam arayanlar fakelerini de alıp gidebilir.

Sro bölümünde konu kalmadı herhalde hocam...

@ICrazyNovaI > Tepede koskoca forum kuralları var.Hiçbir yöneticinin ne artizliği nede başka birşeye ihtiyacı var.Böyle konular açarak bir yere varamazsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Selametle.

Sro bölümünde konu kalmadı herhalde hocam...

@ICrazyNovaI > Tepede koskoca forum kuralları var.Hiçbir yöneticinin ne artizliği nede başka birşeye ihtiyacı var.Böyle konular açarak bir yere varamazsınız.

Sıkıntısı burası.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18755475/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.