Şimdi Ara

Herkese Merhaba Yeni Başlayan Bir Kardeşiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba League of Legends e başlıyorum. Yeni başlayanlara yardımcı olmak lazım , önerilerinizi alayım.

• daha önceden yazmışdım ben bu konu hakkında ,
    buyur kardeşim

http://forum.donanimhaber.com/m_94244468/f_//tm.htm#94278402
  • TR'de başlama
  • geçmiş olsun kardeş.
  • 25-26ya kadar kas trde hero öğren sonra geç kore serverına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkürler ilginiz için fakat Türkiye Serveri bu kadar kötü mü ?
  • kardeş hala şansın varken U dönüşü yap gitsin bir müddet sonra istesende çalışmayacak o direksiyon
  • TR de oyna bence sorun olmaz eğer beğenmessen serverlar arası geçiş var zaten.

Evet öncelikle yapman gereken 20 lv. olana kadar ip harcama bi en az 15k ip biriktir sonra harcayabilirsin 20 lv olduktan sonra 3. seviye rünler açılıyor onları tamamlıycaksın.

20 lv olana kadar free ler le oyna riot her hafta her rolden 2 heroyu toplam 10 hero free yapar bunları kullanabilirsin ve dolayısıyla yeni yeni herolar öğrenirsin ve bu ilerde çok işine yarar.
  • Westte başla.

• ilk başlarda master yi garen annie filan oyna
  • TR'de başlama derim ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

geçmiş olsun kardeş.

+1

• 20.seviyeye kadar oyun bitiğinde gelen itibar puanlarını biriktir ve rün al oyunun mantığını öğrendikten sonra twitch.tv'deki profesyonel maçları ve ünlü oyuncuların yayınlarını izle bu şekilde oynayışın baya iyileşir.30.seviye bu oyundaki son seviye 30.seviyeye geldiğinde dereceli oyun modu açılır bu moda doğruca girme normal modda en az 300 galibiyetin olsun ayrıca bence trde başla çünkü westte herkes yan hesap kasıyor bu yüzden orda çok zorlanırsın zaten düşük seviye ve düşük liglerde herhangi bir kalite farkı olmuyor sadece trde daha çok flame var
  • Trde başlama hocam boşuna server değişiklik parası verme sonra

• Oyuna başlama direk.Yaklaşık 2 yıldır oynuyorum oyunu şu an 1 gram zevk almıyorum,Eğlenmek için giriyorum örnek derecelide mid lucian yapayım dedim 3 kişi ben feedlicem dedi direk.Çıktım bende.Dota 2 oynuyorum 2 yıldır lolden alamadığım zevki 30 saatlik dota süremde aldım.Aşırı eğlenceli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya baslama yada tr de baslama ama en iyisi maslama

• yeni mi başladın dotaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

TR de oyna bence sorun olmaz eğer beğenmessen serverlar arası geçiş var zaten.

Evet öncelikle yapman gereken 20 lv. olana kadar ip harcama bi en az 15k ip biriktir sonra harcayabilirsin 20 lv olduktan sonra 3. seviye rünler açılıyor onları tamamlıycaksın.

20 lv olana kadar free ler le oyna riot her hafta her rolden 2 heroyu toplam 10 hero free yapar bunları kullanabilirsin ve dolayısıyla yeni yeni herolar öğrenirsin ve bu ilerde çok işine yarar.

Sen tamamen belli bir şeye göre oynuyorsun bu millet oyunu zevk için oynuyor adama rün nedir dedinmi rünler gerekli dedinmi belki freelerdeki bir şampiyonu sevicek sırf bu yazı yüzünden sana güvenip almayacak o şampiyonu biraz mantıklı konuşun 20 levele kadar istediğini yapsın sonra ağır ağır dizer rünleri acelesi ne 20 levelde hepsi açık değil o rünlerin bırak şampiyon alsın sonra rün rün rün aşkı yüzünden 30 level olunca 16 şampiyonu olmayacak !.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

TR de oyna bence sorun olmaz eğer beğenmessen serverlar arası geçiş var zaten.

Sen tamamen belli bir şeye göre oynuyorsun bu millet oyunu zevk için oynuyor adama rün nedir dedinmi rünler gerekli dedinmi belki freelerdeki bir şampiyonu sevicek sırf bu yazı yüzünden sana güvenip almayacak o şampiyonu biraz mantıklı konuşun 20 levele kadar istediğini yapsın sonra ağır ağır dizer rünleri acelesi ne 20 levelde hepsi açık değil o rünlerin bırak şampiyon alsın sonra rün rün rün aşkı yüzünden 30 level olunca 16 şampiyonu olmayacak !.

Bu benim tavsiyem dostum ve ben böyle yapılması gerektiğini düşünüyorum. 20 lv olana kadar sadece 14k ip mi kasıcak yani illa ki hero alabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.