Yokmu şöyle dişli bi babayiğit Forumda çoğu kişiyi yendim yenilenler bilirler zaten Evet son galibiyetim de blingzi adlı fransız arkadaşamızla oldu Haydin gelin
benle düello yap bakalımm
allah acaba kım yencek
kım kazandı
quote:
Orjinalden alıntı: en_buyuk
benle düello yap bakalımm
ağ ve şifre ver
kara fıtına yeni duelden çıktım en büyük arkadaşla yapmadık merak ediyosan deminki düello ettiğim kişi yugiohtürktendi 3 maçın 2 sini kazandım 1 inde pes etti
hımm ama bende yugıohun oyunu ındırmedım ama yenı pc alcaz o zamn ındırcem oynarız
berke beni yenemedim hiç oynamadık ağı ayarşla yaaprız yarın veya öbürgün müsait olduğuımuz zamantabi bilgisayarı açabilrsem ilk hafta olduğu için açıyom bilgisayarı sonra nofront
berke beni yenemedim hiç oynamadık ağı ayarşla yaaprız yarın veya öbürgün müsait olduğuımuz zamantabi bilgisayarı açabilrsem ilk hafta olduğu için açıyom bilgisayarı sonra nofront
Punisher_duelistS 123456
exodia destemi yeniden hazırladım hergün ayarlıyorum yenilmez gibi bişe oldu
herkesi beklerim
Bende seninle hiç düello yapmadım şu joey the passionu bi yüklesem düello yapıcam ama rar. dosyasını bulamıyom
Sabırsızlanıyorum...
arklar en güzel duello berke ile oldu çünkü elimde egzotya nın 4 parçası wardısonra 1kart oynadı 5 parçası eline geldi ama sıra bendeydi ilk el deiştirme kartını oynayarak onun elinden egzotya nın sa kolunu aldım sonraki el el yokedici geldi
quote:
Orjinalden alıntı: warlic
arklar en güzel duello berke ile oldu çünkü elimde egzotya nın 4 parçası wardısonra 1kart oynadı 5 parçası eline geldi ama sıra bendeydi ilk el deiştirme kartını oynayarak onun elinden egzotya nın sa kolunu aldım sonraki el el yokedici geldi