Şimdi Ara

herkesi kendi fikrini ozgurce aciklamasi gerektigini dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bgn eski sayfalardaki topiclere bakarken biri demiski ben koxp kurcm demis hirs yaptim demis baskasida demiss ki bende koxp kurcm demis farkli topiclerde

bu ilk topici acan uzmann adlli biri buna cvp yazan ilk 2-3 kisi olumlu cvp yazmis kur fln die bundan hmn sonra acilan koxp kurcm topiginde ilk 2-3 msj olumsuz olmus

bu ilk topice olumlu msj yazan diger topice tamamen zit bise soluo ama topiclerin icerikleri ayni

adamlar topice girio 2-3 msj okuo sonra olumlu mu yazmislar olumsuz mu ona bakio hmn cvp yazip post kasio dikkatle soliyim bunu herkes icin demiorum post kasanlar icin soluyorm

ve herkesin kendi fikirlerini ozgurce soylemesini istiorum bastan 1-2 msja bakip onlarin yaninda saf tutmasinlar dusunceleri farkliysa...

kendi fikirlerini herkese ragmen soylesinlerr

bu forum bilgi paylasim yeridir.sen konular hakkindaki gercek dusunceni soylemessen bu forumda bulunmanin anlami yok

post kasanlar icin 2000+ 3000+ msj sayisi olanalra herhangi bir odul vermiolar

foruma uye olali cok olmadi ama yaklasik 1.5 yildir forumu takip ediorum

eskiden topiclerde bilgiler karsilastirilirdi simdi herkes birinin soyledigine inaniyor ve kendi bildigini paylasmaktan kaciniorr

yine soylemek istiorum

herkes kendi dusuncelerini ozgurce soylesin forumun tam zittida olsa soylesin

ban yazmakta serbestsiniz sadece paylasmak istedim

• Haklısın bencede herkes fikrini söylemeli ama bunu yapmayanları zorlamanın alemi yok medeni cesaret diyoruz biz buna...
    Hiçbir zaman kendi görüşlerimi söylemekten kaçınmadım hatta zaman zaman kendi fikirlerimi söyleyince banlandım 3-4 kere forumdan banlanmışlığım war ama gene aynı olay olsa gene aynısını yaparım geçende mesela birisi topice yazdığım bişeyden dolayı şikayet ettim seni demişti ederse etsin ben asla doğruları söylemektem kaçınmam ve şikayet etme tehtidi ile mesajımı editlemem yapan yaparsa kendi bileceği iştir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Haklısın bencede herkes fikrini söylemeli ama bunu yapmayanları zorlamanın alemi yok medeni cesaret diyoruz biz buna...
    Hiçbir zaman kendi görüşlerimi söylemekten kaçınmadım hatta zaman zaman kendi fikirlerimi söyleyince banlandım 3-4 kere forumdan banlanmışlığım war ama gene aynı olay olsa gene aynısını yaparım geçende mesela birisi topice yazdığım bişeyden dolayı şikayet ettim seni demişti ederse etsin ben asla doğruları söylemektem kaçınmam ve şikayet etme tehtidi ile mesajımı editlemem yapan yaparsa kendi bileceği iştir...

haklisin ama sonra topic kirliligi oluo bu yaptiklari

lancerjack msn varsa pm den verirmisin skill save konusunu yapamadim sormk istedigim bazi seyler var

• quote:

Orjinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Haklısın bencede herkes fikrini söylemeli ama bunu yapmayanları zorlamanın alemi yok medeni cesaret diyoruz biz buna...

haklisin ama sonra topic kirliligi oluo bu yaptiklari

lancerjack msn varsa pm den verirmisin skill save konusunu yapamadim sormk istedigim bazi seyler var

Sanırım o bir bug dı ve kaldırdı salak k2 önceden oluyordu artık yapamıyorum yani olmuyor artık
    Son kez deneyip olmuyorsa kaldırcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Eylül 2006; 6:55:49 >

• ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.