Şimdi Ara

Herkesi PK yapıyorlar aman dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: LostDestiny

ben marstayım bizim serverdada bu olay cok oldu...Nasıl yapıldıgını biliyorum basit bişey ama bilmeyenlerde ögrenmesin serverların %90 ı botken oynun keyfi kacmasın
    Türk lere küfreden yabancılara denedim mükkemel bi yöntem söylemeden gecemiyecegim

Söylemeyeceğin şeyi nie biliorum da söylemem diye yaygara yapıosun?

sadece belirttim zaten duyarlı olanda pm atıp sorma gibi bi eylemde bulunudu vermek stedigim mesajı algılayan algıladı sen rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostDestiny -- 27 Mayıs 2008; 12:00:42 >

• Mask kullanıp mob şeklin dönenlere bot dalmıyor. Bilmeden yanlış şeyler söylemeyelim. ;)
  • EVet bunun nededi yeni 82 questi olmasıdır.Capture görevi peşinize moblar takılıyor.Sonra onları ticketci götürürken ks yapan botlar dalıyor o moblara.o zaman murder oluyorlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

Mask kullanıp mob şeklin dönenlere bot dalmıyor. Bilmeden yanlış şeyler söylemeyelim. ;)

mob sekline dönüp bota saldırıyolar galiba ondan sonra botta onları gercek mob olarak görüyo ve saldırıyo.heralde böyle yapıyolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

quote:

Orjinalden alıntı: acrobbat

adamların yaptığı tek şey maskle herhangi bir mob a dönüşüyorlar botta onları gerçek mob olarak görüyo ve saldırıyo.ama nasıl önlem alınacağını bilmiyorum :D

İstediğin kadar dene maskla bi yaratığa dönüşmüş bir kişiye bot atack yapmaz.Size sölüyorum.Pk yı 80-90 arası yeni gelen bir görevin sayesinde yapıyorlar.Size söleyeceğim tek şey AFK olucakken KS yi kapatın.Ks kapalı olursa tuzağa düşme şansınız azalır.

İŞTE GERÇEK SEBEP BİR DAHA SÖLEMEYECEĞİM ARKADAŞLAR

• birde . şöyle pk olan gördüm şahsen bende bu yüzden oldum... pvp yaparken bi avrupa charı herhangi bi charı aynısı olabiliyo ... mesela peçe takmış birinin aynısı oluyo, normalde kendisinde peçe olmadığı halde kopyaladığı kişide olduğu için kılıç işareti çıkıyo ve adama dalınca pk oluyosun S::S
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress_

birde . şöyle pk olan gördüm şahsen bende bu yüzden oldum... pvp yaparken bi avrupa charı herhangi bi charı aynısı olabiliyo ... mesela peçe takmış birinin aynısı oluyo, normalde kendisinde peçe olmadığı halde kopyaladığı kişide olduğu için kılıç işareti çıkıyo ve adama dalınca pk oluyosun S::S

o kaldırıldı
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acrobbat

adamların yaptığı tek şey maskle herhangi bir mob a dönüşüyorlar botta onları gerçek mob olarak görüyo ve saldırıyo.ama nasıl önlem alınacağını bilmiyorum :D

İstediğin kadar dene maskla bi yaratığa dönüşmüş bir kişiye bot atack yapmaz.Size sölüyorum.Pk yı 80-90 arası yeni gelen bir görevin sayesinde yapıyorlar.Size söleyeceğim tek şey AFK olucakken KS yi kapatın.Ks kapalı olursa tuzağa düşme şansınız azalır.

İŞTE GERÇEK SEBEP BİR DAHA SÖLEMEYECEĞİM ARKADAŞLAR

evet dün union dan anlatıyorlardı bendebiraz takip ettim.
    yeni monster lardan görev olan bi monster varmış istanbuldaki sungsung lar gibi özel daha güçlü olan eleman o monster şeklinde bi canavarmı ne gezdiriormuş ona saldırınca pk oluyormuşsun dün alps de Türklerin bikaçını pk yapmışlardı gördüm ama hala tam olarak nası yapıolar nası önlem alınacak öğrenemedim.

• Orjinalden alıntı: TheMusty

Sayun's Request serisinden 3.sü yada 2.si sanırsam. Üstteki ferryden alınıyor. Questi alınca size 5 tane yaprak veriyor. Quest sizden Slow Antilop yakalayıp getirmenizi istiyor. Bunun için yaratığa tıklayıp o yaprağı basıyosunuz. Üstte bi yazı çıkıyor. Yakaladıktan sonra o sizin hayvanınınz oluyor ve onu ferrye kadar götürmeniz gerekiyor. Ferrye giderken etrafta ne kadar yaratık ne kadar bot warsa sizin yaratığınıza saldırıyor. Sizin amacınızda yaratığınızı kötü adamlardan korumak. Yani Normal insanlar oynarken düşünürsek. Onlar yaratıınızı kesebilirler. Sizin göreviniz ise korumak. Malesef 4 defa denememe rağmen bitiremedim o questi... Yani bir bug değil Quest
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

Orjinalden alıntı: TheMusty

Sayun's Request serisinden 3.sü yada 2.si sanırsam. Üstteki ferryden alınıyor. Questi alınca size 5 tane yaprak veriyor. Quest sizden Slow Antilop yakalayıp getirmenizi istiyor. Bunun için yaratığa tıklayıp o yaprağı basıyosunuz. Üstte bi yazı çıkıyor. Yakaladıktan sonra o sizin hayvanınınz oluyor ve onu ferrye kadar götürmeniz gerekiyor. Ferrye giderken etrafta ne kadar yaratık ne kadar bot warsa sizin yaratığınıza saldırıyor. Sizin amacınızda yaratığınızı kötü adamlardan korumak. Yani Normal insanlar oynarken düşünürsek. Onlar yaratıınızı kesebilirler. Sizin göreviniz ise korumak. Malesef 4 defa denememe rağmen bitiremedim o questi... Yani bir bug değil Quest

+1 en doğru yorum ben yazıcakdım tam ;)) Ama insanların pk olması bi bug olabilr .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 29 Mayıs 2008; 14:41:10 >

• artık rocta rahatça bot kurulmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LNavigator

Bot ayarlarında ''Red Name Disconnect'' kutucuğunu işaretlerseniz bot pk olduğu zaman dc verecektir.
    Fakat bazı kişiler ''bu kutucuğu işaretlerseniz bot herhangi bir yerde pk olmuş bir char görürse o zamanda dc verir'' diyor.Ne kadar doğru bilemiyorum.

pk birisini gördüğünde dc olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MANYETO_

SLM arkadaşlar dün farkettim şehirde birçok pk olmuş kişiler vardı aklıma ilk gelen heralde guildce pk olup foto çektirdiler diye düşündüm sonra guildler değişmeye başladı ve saılarda artınca bu işte bişey var dedim.Bende çarı akşam bota koydum ve sabah kalktım pk olmuşum kalkan+başlık+ayakkabı düşmüş bot ayarlarında pk olan kişiye saldırma kutusu işaretli olduğu halde katil etmişler.Adam lar yeni bir taktik bulmuş heralde aman sos+som+ve sun lu arkadaşlar dikkat edin sonra üzülmeyin bende araştırıyorum eğer konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum by

Hayatı Paylaşmak İçin.

Not 3 yıldır sro oynuyorum 2.katil oluşum1 gerçekten bilerek 2. bot sayesinde :) ama biraz pahalıya patladı itemler düşünce.

server:Aege
    Lvl:81 di 80 %80 e düşürmüşler
    İsim __MANYETO__

Joymax ın Geliştirdigi Yeni Yontem Bu Botlara KArsı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.