Şimdi Ara

Herkesi PK yapıyorlar aman dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM arkadaşlar dün farkettim şehirde birçok pk olmuş kişiler vardı aklıma ilk gelen heralde guildce pk olup foto çektirdiler diye düşündüm sonra guildler değişmeye başladı ve saılarda artınca bu işte bişey var dedim.Bende çarı akşam bota koydum ve sabah kalktım pk olmuşum kalkan+başlık+ayakkabı düşmüş bot ayarlarında pk olan kişiye saldırma kutusu işaretli olduğu halde katil etmişler.Adam lar yeni bir taktik bulmuş heralde aman sos+som+ve sun lu arkadaşlar dikkat edin sonra üzülmeyin bende araştırıyorum eğer konuyla ilgili bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum by

Hayatı Paylaşmak İçin.

Not 3 yıldır sro oynuyorum 2.katil oluşum1 gerçekten bilerek 2. bot sayesinde :) ama biraz pahalıya patladı itemler düşünce.

server:Aege
    Lvl:81 di 80 %80 e düşürmüşler
    İsim __MANYETO__

• abi yinemi pk oldun gecmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegenDofWaR

abi yinemi pk oldun gecmiş olsun
    Legend 2. oluşum yaw yinemi yazmışın

bu arada çıkaramadım kimsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_

Legend 2. oluşum yaw yinemi yazmışın

bu arada çıkaramadım kimsin?

Alıntıları Göster
    kaç oldu be abiii

ne 2 si qecende bende seni pk yaptım unuttunmu
  • Geçmiş Olsun Kardeşim Bende bota bırakıyorum şimdi içime kurt düştü valla ne yapsam ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErİXMaN^^

Geçmiş Olsun Kardeşim Bende bota bırakıyorum şimdi içime kurt düştü valla ne yapsam ki?
    valla hatırlayamadım sizleri arkadaşlar benim yerime çara girip oynayan varsa benim 2. pk oluşum bu arada çarların adını söyleyinde bileyim yaklaşayım size

valla bence bota koymadan bir araştırın yada milletin bana gıcıklığı var ondan yapıyo ama nasıl anlamadım ayarlarımda tamam dediğim gibi yeni bir yöntemle bence araştırmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: _MANYETO_

valla hatırlayamadım sizleri arkadaşlar benim yerime çara girip oynayan varsa benim 2. pk oluşum bu arada çarların adını söyleyinde bileyim yaklaşayım size

valla bence bota koymadan bir araştırın yada milletin bana gıcıklığı var ondan yapıyo ama nasıl anlamadım ayarlarımda tamam dediğim gibi yeni bir yöntemle bence araştırmaya devam

Alıntıları Göster
    gerçekten öle bişeler dönüyo ortada ama bence adama 1-2 vuruş yapıp kaçıyo bot vurunca bırakmaz zaten ondan pk oluyunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal_Lord

gerçekten öle bişeler dönüyo ortada ama bence adama 1-2 vuruş yapıp kaçıyo bot vurunca bırakmaz zaten ondan pk oluyunuz

Alıntıları Göster
    eeth yha bende anlamadım Persia da K_u_RS_u_N diye kimseyle bi sorunu olmayan adamın çarını pk yapmışlar nasıl oluyor yha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahinci654

eeth yha bende anlamadım Persia da K_u_RS_u_N diye kimseyle bi sorunu olmayan adamın çarını pk yapmışlar nasıl oluyor yha.

Alıntıları Göster
    pk olanların hepsi buyuk ihtimal roc mountain yazısı we cewresınde kasanlardır size tawsiyem loop deiştirip ordan aşagılara kaymanız
    taktıkmi soylenmez oyunun tadı iyiden iyiye kaçacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 27 Mayıs 2008; 9:29:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

pk olanların hepsi buyuk ihtimal roc mountain yazısı we cewresınde kasanlardır size tawsiyem loop deiştirip ordan aşagılara kaymanız
    taktıkmi soylenmez oyunun tadı iyiden iyiye kaçacaktır

Alıntıları Göster
    yaw galiba bunu co profosyonel ler yapıo mesela sen nukesin ornek veriom sana pembe pk yapıolar senin adam dalmıo
    adam gelıo tam elektrik nuke zamannında atı gıyoy at oluo ve pk sın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WomanNizZer

yaw galiba bunu co profosyonel ler yapıo mesela sen nukesin ornek veriom sana pembe pk yapıolar senin adam dalmıo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: WomanNizZer

hayir tamamen farklı bir durum. adam mob cıkartıyor ve senin botun ona vuruyor. dün yanımda 2-3 sazan bu şekilde düşen itemlere veda ederek pk oldu.. aslında iyide oluyor bot ile kasarak ks yapiyolardi :p

• quote:

Orijinalden alıntı: EleRoSse

quote:

Orjinalden alıntı: WomanNizZer

hayir tamamen farklı bir durum. adam mob cıkartıyor ve senin botun ona vuruyor. dün yanımda 2-3 sazan bu şekilde düşen itemlere veda ederek pk oldu.. aslında iyide oluyor bot ile kasarak ks yapiyolardi :p

Alıntıları Göster
    geçen gün banada oldu aynısı sabah bi kalktım kurukafa işareti oldum. sonra bi baktım itemlere shoulder düşmüş . %10 exp kaybetmişim ve nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

geçen gün banada oldu aynısı sabah bi kalktım kurukafa işareti oldum. sonra bi baktım itemlere shoulder düşmüş . %10 exp kaybetmişim ve nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok

Alıntıları Göster
    Bir görev var onun sayesinde pk yapıyolar.Ks lerinizi afk olurken kapatın muhakkak.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Bir görev var onun sayesinde pk yapıyolar.Ks lerinizi afk olurken kapatın muhakkak.

Alıntıları Göster
    OLYMPUS ta yine bi yabanci türk savasi cikmişti yabancilar galiba sadece turklere böyle bişi yapiyolardi. nasil yaptiklarini bilmiyorum ama pk olan bi kaç kişi sanirim moblara dönüşüp yapıyorlar demişti...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bot ayarlarında ''Red Name Disconnect'' kutucuğunu işaretlerseniz bot pk olduğu zaman dc verecektir.
    Fakat bazı kişiler ''bu kutucuğu işaretlerseniz bot herhangi bir yerde pk olmuş bir char görürse o zamanda dc verir'' diyor.Ne kadar doğru bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EricTheodoreCartman

OLYMPUS ta yine bi yabanci türk savasi cikmişti yabancilar galiba sadece turklere böyle bişi yapiyolardi. nasil yaptiklarini bilmiyorum ama pk olan bi kaç kişi sanirim moblara dönüşüp yapıyorlar demişti...

Alıntıları Göster
    ben marstayım bizim serverdada bu olay cok oldu...Nasıl yapıldıgını biliyorum basit bişey ama bilmeyenlerde ögrenmesin serverların %90 ı botken oynun keyfi kacmasın
    Türk lere küfreden yabancılara denedim mükkemel bi yöntem söylemeden gecemiyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: LostDestiny

ben marstayım bizim serverdada bu olay cok oldu...Nasıl yapıldıgını biliyorum basit bişey ama bilmeyenlerde ögrenmesin serverların %90 ı botken oynun keyfi kacmasın
    Türk lere küfreden yabancılara denedim mükkemel bi yöntem söylemeden gecemiyecegim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LostDestiny

Söylemeyeceğin şeyi nie biliorum da söylemem diye yaygara yapıosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: LostDestiny

Söylemeyeceğin şeyi nie biliorum da söylemem diye yaygara yapıosun?

Alıntıları Göster
    adamların yaptığı tek şey maskle herhangi bir mob a dönüşüyorlar botta onları gerçek mob olarak görüyo ve saldırıyo.ama nasıl önlem alınacağını bilmiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: acrobbat

adamların yaptığı tek şey maskle herhangi bir mob a dönüşüyorlar botta onları gerçek mob olarak görüyo ve saldırıyo.ama nasıl önlem alınacağını bilmiyorum :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: acrobbat

İstediğin kadar dene maskla bi yaratığa dönüşmüş bir kişiye bot atack yapmaz.Size sölüyorum.Pk yı 80-90 arası yeni gelen bir görevin sayesinde yapıyorlar.Size söleyeceğim tek şey AFK olucakken KS yi kapatın.Ks kapalı olursa tuzağa düşme şansınız azalır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acrobbat

İstediğin kadar dene maskla bi yaratığa dönüşmüş bir kişiye bot atack yapmaz.Size sölüyorum.Pk yı 80-90 arası yeni gelen bir görevin sayesinde yapıyorlar.Size söleyeceğim tek şey AFK olucakken KS yi kapatın.Ks kapalı olursa tuzağa düşme şansınız azalır.

Alıntıları Göster
    sanırım maskle moba dönüşüp bota vuruyolar ondan sonra bot adamları mob olarak algılıyo.bu olay olympus ta yapancılar tarafından sadece türklere yapılıyodu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.