Şimdi Ara

HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtubedeki vidyomuza tıklamanızı rica ediyorum... rekor kırmak istiyoruz... emeğinize sağlık.... ingilingi fragman olarak da bulabilirsiniz... çok tşk.

www.youtube.com/watch?v=43INZTdPSZk&feature=related

• Dersler güzele benziyor. İşimi yarar inşallah
  • dersler muhteşem ingilingi.com girip ziaret edin.. daha detaylı inceleye bilirsiniz.... tşk.
  • hoşuma gitti benimde
  • takip
  • arkadaşlar daha çok tıklanmamız lazım... çevrenize de söylerseniz sevinirm :) akşam haberlerine yetişmemiz lazım :)))
  • bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Yakar

arkadaşlar daha çok tıklanmamız lazım... çevrenize de söylerseniz sevinirm :) akşam haberlerine yetişmemiz lazım :)))

Hevesini kırmayayım ama.Bir günde haberlere çıkacak kadar çok tıklanmaz bu video.Bu arada tıkladım
  • Destek İstiyorum. Destekleyin beni destek istiyorum Hıaaaağğğ
  • Sana inat tıklamayacam.Millet geliyor popi olmak için açtıgı fake üyelik ile rekor kasmaya ugrasıyor.Allahım ya.Hadi bu foruma yardımcı olmuş biri olsan tıklardım ama yok corç
  • Sana inat tıklamayacam.Millet geliyor popi olmak için açtıgı fake üyelik ile rekor kasmaya ugrasıyor.Allahım ya.Hadi bu foruma yardımcı olmuş biri olsan tıklardım ama yok corç

site benden yardım istese elimden geleni yaparım... ben siteden yardım istiyorum.. sakıncası var mı ?
  • hayalini kurdum gayet güzeldi :)) rekor kırmışız haberler hem sizden hem bizden bahsediyo... en azından deniyoruz ;) çok saol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.