Benim Pc agp uyumlu ve ekrankartımdan ciddi sorun yaşıyorum şimdiki ekran kartım ATİ Radeon 9250 AGP 256MB/128bit oyunlarda ekran donuyor ve PC ye reset atmak zorunda kalıyorum eskiden yoktu böle bişey son 1 aydır hep bu sorunla karşılaşıyorum ayrıca güncelleştirmesini kurduğum halde,acaba ne yapmam gerekiyor bu sorun sadece ekran kartımdan mı ortaya çıkıyor yoksa ekran kartının böle çalışmasında etken olan bir şeyler mi var ekran kartımın ömrü mü bitti acaba malum fan yok bu kartta sadece soğutucusu var lütfen fikrinizi paylaşırmısınız kafayı yicem yaaaa.............
ayrıca almayı düşündüğüm ekran kartı şunlardan bir olacak bunun için de fikrinizi belirtirmisiniz arkadaşlar: 1)HIS ATI RADEON X1650PRO IceQ 512MB 2)SAPPHIRE ATI RADEON X1650 512MB 3)SAPPHIRE ATI HD 3850 512MB 4)GECUBE ATI RADEON HD3850 512MB
bu saydıklarım ana kartıma agp uyumluluğu var ama 1. olan çok iyi bir soğutulma şekline sahip fikrim ona daha yakın lütfen düşüncelerinizi paylaşırmısınız........
ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN !!!!!!!!!!!!!
alabilirsen 3850 al he o kadar param yok dersen 2600xt iceq al
x1650 falan alma ;görünüşe aldanma.
kaç seri eski bir kart
ben 3850 yi öneriyorum kardeşim, x1650 çok eski ve asla yetmez şu zamanda artık, gecube alırdım ben olsaydım, sapphire ler fazla sesli çalışıyor.
quote:
4)GECUBE ATI RADEON HD3850 512MB
GÖRÜNÜŞLERE SAKIN ALDANMA SANA TAVSİYEM SAPPHİRE 3850
SAPPHIRE ATI HD 3850 512MB AMA sese katlancan
İşlemci, ram ve power'ı da yazsaydın keşke. Belki 3850'yi tam performansta kullanamayabilirsin sonuçta...