Şimdi Ara

Herkesin Fikrine sağlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioner 1400 w 400 rms bass ı bu gün soundmagus dk 600e bağlattım. Anfiyi ilk aldığımda bu ne böyle küçücük dedim. Ayrıca ısrarla neden mono anfi dediğinizide çok iyi anladım :D İster inanın ister inanmayın arabanın sallandığını hissediyoprum düşük viteste. yaklaşık bir saatten fazla yüksek seste gezdim ama anfide ısınma %5lerde kaldı diyebilirim. Bir konuda gördüm bu anfi için 2 bass bile bağlarım demişti arkadaş sanırım bu hayal değil gerçek olabilir. Benimle uzun zaman uğraşan arkadaşlara çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0k1n

Pioner 1400 w 400 rms bass ı bu gün soundmagus dk 600e bağlattım. Anfiyi ilk aldığımda bu ne böyle küçücük dedim. Ayrıca ısrarla neden mono anfi dediğinizide çok iyi anladım :D İster inanın ister inanmayın arabanın sallandığını hissediyoprum düşük viteste. yaklaşık bir saatten fazla yüksek seste gezdim ama anfide ısınma %5lerde kaldı diyebilirim. Bir konuda gördüm bu anfi için 2 bass bile bağlarım demişti arkadaş sanırım bu hayal değil gerçek olabilir. Benimle uzun zaman uğraşan arkadaşlara çok teşekkürler.

bende de pioneer bass ve soundmagus dk1200 var

tavsiyelerimiz boşuna değil memnun kaldığına sevindim herkes senin gibi aldığı zaman buradan teşekkür etmeyi bilmiyor

• quote:

Pioner 1400 w 400 rms bass ı bu gün soundmagus dk 600e bağlattım. Anfiyi ilk aldığımda bu ne böyle küçücük dedim. Ayrıca ısrarla neden mono anfi dediğinizide çok iyi anladım :D İster inanın ister inanmayın arabanın sallandığını hissediyoprum düşük viteste. yaklaşık bir saatten fazla yüksek seste gezdim ama anfide ısınma %5lerde kaldı diyebilirim. Bir konuda gördüm bu anfi için 2 bass bile bağlarım demişti arkadaş sanırım bu hayal değil gerçek olabilir. Benimle uzun zaman uğraşan arkadaşlara çok teşekkürler.

hayırlı olsun geri dönüş için teşekkürler , güle güle kullanın ...
  • Eyvallah. Elbette teşekkürü bir borç bilirim. İşimiz varken hadi herkes fikrini söylesin, işimiz bitince çek git olmaz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
  • güle güle kullan;) geri dönüş için de ben teşekkür ediyorum. öneri yapınca bazen azarlandığımız bile oluyor:)) arada böyle güzel cevaplar gelince insan seviniyor;)
  • Vallaha güzel olanda karşılıklı fikir paylaşımı. Yanlış da olabilir fikirler sonuçta hadi git bunu al diye kimsenin kafasına vurmuyorsunuz. Vallaha bu tarz küçük bütçeli sistemlerde deneme yanılmada olmuyor. Soundmagus dk 600 den, pionner 1400 w bassımdan çok memnunum. Sony Usbli teypde biraz fikrim bulanıyor. Acaba Cd de çalsa ne kadar orjinal cd dinlerdim diye düşünmüyorda değilim.
  • quote:

Vallaha güzel olanda karşılıklı fikir paylaşımı. Yanlış da olabilir fikirler sonuçta hadi git bunu al diye kimsenin kafasına vurmuyorsunuz. Vallaha bu tarz küçük bütçeli sistemlerde deneme yanılmada olmuyor. Soundmagus dk 600 den, pionner 1400 w bassımdan çok memnunum. Sony Usbli teypde biraz fikrim bulanıyor. Acaba Cd de çalsa ne kadar orjinal cd dinlerdim diye düşünmüyorda değilim.

bass amfisi olarak: jbl soundmagus pioneer ( pioneer soundmagustan daha iyi fakat rms değerleri düşük olduğu için soundmagus )

steryo amfi olarak jbl pioneer cadance xetec ( jameson küçük sistemler için max 60 watt rms )

teyp pioneer alpine CLARION

oval hoparlör : hertz pioneer kicker focal infinty

kompenant : HERTZ infinity focal jbl kicker

bass : pioneer jbl kicker re audio

bana göre bu markalar gayet başalarılı. Bir çok marka var fakat bunlar bence orta halli bir sistem için yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Vallaha güzel olanda karşılıklı fikir paylaşımı. Yanlış da olabilir fikirler sonuçta hadi git bunu al diye kimsenin kafasına vurmuyorsunuz. Vallaha bu tarz küçük bütçeli sistemlerde deneme yanılmada olmuyor. Soundmagus dk 600 den, pionner 1400 w bassımdan çok memnunum. Sony Usbli teypde biraz fikrim bulanıyor. Acaba Cd de çalsa ne kadar orjinal cd dinlerdim diye düşünmüyorda değilim.

bass amfisi olarak: jbl soundmagus pioneer ( pioneer soundmagustan daha iyi fakat rms değerleri düşük olduğu için soundmagus )

steryo amfi olarak jbl pioneer cadance xetec ( jameson küçük sistemler için max 60 watt rms )

teyp pioneer alpine CLARION

oval hoparlör : hertz pioneer kicker focal infinty

kompenant : HERTZ infinity focal jbl kicker

bass : pioneer jbl kicker re audio

bana göre bu markalar gayet başalarılı. Bir çok marka var fakat bunlar bence orta halli bir sistem için yeterli

Sound magus dk600 400rms bassı sanırım buruşturacak. Saatlerce ses kısmadan gezdim denedim en ufak ısınma yok anfide.

Sony teyp görsel olarak güzel ancak dediğiniz gibi pionner alabilirmişim.

Hertz compenant düşünüyorum gelecek 6 ay içinde :D :D

Jameson anfi yada Pioneer işimi görür diye düşünüyorum.

Ya kafamı kurcalıyor bir kaç kişi. '' Okan sen bu anfiye Kickerin oval hoparlörlerinden bağla'' diyorlar. Bilemedim şu an sesden menunum bozulsunda istemiyorum açıkcası. He şunuda biliyorum kulağım alıştıkça yetmeyecek bu sesde :D

• quote:

Sound magus dk600 400rms bassı sanırım buruşturacak. Saatlerce ses kısmadan gezdim denedim en ufak ısınma yok anfide.

Ya kafamı kurcalıyor bir kaç kişi. '' Okan sen bu anfiye Kickerin oval hoparlörlerinden bağla'' diyorlar. Bilemedim şu an sesden menunum bozulsunda istemiyorum açıkcası. He şunuda biliyorum kulağım alıştıkça yetmeyecek bu sesde :D

dk 600 e kicker oval bağla diyen insanlarla bir daha bu konu hakkında konuşma

birşey bilmediklerinden söylüyorlar kesin bu arada kompenantlar hertz olucaksa amfi jbl gto 1004 olmalı

büyük ihtimalle esk 165 alırsın anca besler

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

dk 600 e kicker oval bağla diyen insanlarla bir daha bu konu hakkında konuşma

birşey bilmediklerinden söylüyorlar kesin bu arada kompenantlar hertz olucaksa amfi jbl gto 1004 olmalı

büyük ihtimalle esk 165 alırsın anca besler

aynen, bence de daha muhattap olma:)) hertzler rms gücü sever. cadence veya jbl almalısın en azından;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.