Şimdi Ara

Herkesin nerede olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de 80 milyon insan var. Bunlardan nereden baksanız 60 milyonu internet kullanıcısı. Bunların da asgari 40 milyonunun her gün internete girdiğini varsayıyorum. Bu şartlar altında cayır cayır insan kaynaması gereken forumda neden hiç kimse yok?

Sokağa çıksam daha fazla insana rastlarım. Forum bomboş. Eskiden çoğu bölümde donanımlı kaliteli üyeler vardı, konu dışında açılan konu anında efsane olurdu espriler on numaraydı. Nerede abi bu millet? Herkes tiktok'ta instagram'da mı takılıyor? Herkes gerçek hayatta tanıdıklarıyla whatsapp, dc falan mı kuruyor?

• Herkes appletlerden kadın kovalamakla meşgul...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

en verimlisi hangi app..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaberin en büyük problemi yeni üye kazanamaması. gençlerin haberi bile yok böyle biryer olduğundan onun için gitgide azalıyor forumdaki kişi sayısı birde eskiden Burda olanların evlenip çoluk çocuğa karışması ve forumda sadece otomobil yada sıcak fırsatlara girmesi büyük etken

• Up

• Yukarı

• Aynı soruyu ben de soruyorum. Cevap bulamadım ama Tiktok, Instagram mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesin nerede olması
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Bumble’ da aradığım ilişki türünü “tek gecelik” yapıp ve “seni en mutlu ne eder” sorusuna cevap verdim anında eşleşme geldi sohbet başladı…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ne gibi bi cevap verdiniz

• .

• Hayrına up

• Yukarı

• Biz bize yeteriz kardeşim boşver

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Cidden forum bitmiş hocam bu kadar insan nereye gitmiş olabilir hayret bir şey 3 5 kişi kalmış harbiden şurda

• izayoi kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle öyle kardeşim eskiden Konu Dışı yıkılıyordu ve çok güzel muhabbetler dönüyordu

• Up

• Yani şöyle bir şey var, insanlar cidden forumdan habersiz, öğrenciler bile forumu tavsiye konuları vs sayesinde öğreniyor, bu noktada bazı konular faydalı oluyor ama eğitim-sınavlar, konu dışı vs bölümlerinde açılan konuların çoğu troll, faydasız, tartışmacı oluyor, diğer spor bölümlerinde millet birbirine sallıyor. Böyle olunca da forumu bilen insan da burada durmak istemiyorum ki bence mantıklı.
    Eğitim forumuna gidin bakın bilmediği konular hakkında sallayanlar çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Haziran 2024; 17:14:16 >
  • Up

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.