Şimdi Ara

Herkesin test edilmesi gereklidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Madem 15 dakikada sonuç veren test kitleri mevcut o zaman hane hane herkesin test yapilmasi gerek
    Cikan pozitif sonuçlara göre o haneye dışarı çıkma yasagi getirecekler
    Ve asla dışarıya cikmayacak
    Gerekirse evin önünde bekçi ya da polis bekleyecek
    Diger türlü bu virüsle başa çıkamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağlık bakanlığı daha hastanelerdeki çalışanlara koruyucu vermekten aciz. Sana bana mı test yapacak ? 88milyona ... boşversene...

Biz bizle bırakan bir devlet var karşımızda.

Herkes işin şakasında benim ön görüm bu aymazlık devam ederse nüfusun yüzde 10 u hakkı rahmetine kavuşacak.

O hani sokağa çıkma yasağı çıkarmayan çalışanın üç kuruş vereceği vergiye göz koyanlar varya. Daha beter olacaklar.

Dünyada Haziran ayında ölümlerde zirve noktası olacak diyorlar. Sizce 20bin yoğun bakım yatağı olan bir ülke ne kadar dayanabilir ?

Doktorlar hemşireler hastalanmaya başladılar. Ondan sonra ne yapmayı bekliyor bizim ülkeyi yönetmeye çalışanlar.

Eşim hamile özel hastaneye bile götürmüyorum artık. Muayenehanesi olan doktora götürücem . 1 haftadır işe gitmiyordu yarında istifasını verecek.

Maalesef bu aciz devletin yapamadığını ben yapıcam.
  • Sağlık bakanlığı daha hastanelerdeki çalışanlara koruyucu vermekten aciz. Sana bana mı test yapacak ? 88milyona ... boşversene...

Biz bizle bırakan bir devlet var karşımızda.

Herkes işin şakasında benim ön görüm bu aymazlık devam ederse nüfusun yüzde 10 u hakkı rahmetine kavuşacak.

O hani sokağa çıkma yasağı çıkarmayan çalışanın üç kuruş vereceği vergiye göz koyanlar varya. Daha beter olacaklar.

Dünyada Haziran ayında ölümlerde zirve noktası olacak diyorlar. Sizce 20bin yoğun bakım yatağı olan bir ülke ne kadar dayanabilir ?

Doktorlar hemşireler hastalanmaya başladılar. Ondan sonra ne yapmayı bekliyor bizim ülkeyi yönetmeye çalışanlar.

Eşim hamile özel hastaneye bile götürmüyorum artık. Muayenehanesi olan doktora götürücem . 1 haftadır işe gitmiyordu yarında istifasını verecek.

Maalesef bu aciz devletin yapamadığını ben yapıcam.

• 80 milyon nüfusu 5 günde tarayalim denirse
    80 milyon / 5 gun=16 milyon
    Günde 16 milyon kişiye test yapılmalı.

1 personel 50 kişiye baksa 320 bin personelin sadece test almak için çalışması gerekirdi.

Tahlili kim yapacak? Tedaviyi kim yapacak? Diğer hastalar ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uygulamayı bütün hanelerde denemek çok güç. Güney Kore ve Almanya bile şu an bu düzeyde değiller.

Keşke uygulansa ama dediğim gibi çok güç. Şüphelileri ve yakın çevresini "anlık" olarak hastaneye giriş yaptığı andan itibaren karantina altına alıp test uygulamak şu an için elzem.

Bunu yapmaları bile yeterli, şuan için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.