BEnim de yıllar önce tanıdığım bir Cansu vardı.BEn onu keserken yanındaki sarışın üstüne alınmıştı.Sarışın en az Cansu kadar (belki de daha güzel) old için ben de yanlış anlamasına izin verdim.Böylece rota döndü.
[Deleted by Admins]
BAtmış bir dünyada sevmek nasıl güzel olur ki?
kaç kişinin hayatından cansı die biri geçti acaba bende cansı die bi kıza hastaydım ilkokulda
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: Tsss_SnaKe
kaç kişinin hayatından cansı die biri geçti acaba bende cansı die bi kıza hastaydım ilkokulda
cansın vardı bizim sınıfta
iki defada nasıl yazdım ya cansı diil cansu olcak
quote:
Orjinalden alıntı: kral ı
orçun CANSUYU SEVİYO HADİ HERKEZ İTARAF ETSİN
ne suyu ne suyu???
quote:
Orjinalden alıntı: pooca
quote:
Orjinalden alıntı: Tsss_SnaKe
cansın vardı bizim sınıfta
bizim sınıfta da vardı cansın..
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
BEnim de yıllar önce tanıdığım bir Cansu vardı.BEn onu keserken yanındaki sarışın üstüne alınmıştı.Sarışın en az Cansu kadar (belki de daha güzel) old için ben de yanlış anlamasına izin verdim.Böylece rota döndü.
/>
beleşcii
quote:
Orjinalden alıntı: jogo
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
/>
beleşcii
Naapsaydım yani....Ben iyi bir insanım...Tamam 2sine birden yazılmak aklımdan geçmedi değil ama hiç ayrılmıyorlar ki...Zor olacaktı idare etmesi.
yuh yaa,
bir insan sırf hayatında biri olsun diye birlikte olmaz,çıkmaz;sevdiği gerçekten istediği için birliktelik düşünür.senin yaptığın midesizlik