Şimdi Ara

herkeze s.a bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler yeniden foruma geldim sro europa çıktı çok sewindim arkadaşlar evet lütfen bana biri 20 lwl yada biraz daha üstü regue werebilirmi lütfen Allah rızası için sadece 1-2 günlüğüne kullancam sonra bidaha girmicem sadece mask yapcam sro ya yeni başladım biri allah rızası için kullanmadıı weya kullandıı 20+ regue charını wersin sadece mask yapmak için arkadaşlar lütfen itemleri çalmam allah belamı wersinki ellemem yemin ederim tek derdim mask yapmak benim hiç maskım olmadı isteyen ler msn mi ekleyebilir : seni_12seviyorum@hotmail.com

• abi kızma ama

arkadaşlar lütfen itemleri çalmam allah belamı wersinki ellemem yemin ederim tek derdim mask yapmak benim hiç maskım olmadı

koptm ya
  • abi 20 lvl rogue yapmak çok zor bşi diilki gir 1 günde hadi imkansızlıklardan dolayı 2 günde yap çık :S
  • KÜÇÜK EMRAH GERİİ DÖNDÜ....
    ABİ BENİM HİÇ MASKEM OLMADIKİ
  • beyler weren yokmu yha benim hiç maskım olmadı biliyormusun
  • Buda bugünün süprizi
  • 20 level rogue açıp,kasman burada dileneceğinden daha kısa bir sürede gerçekleşir..
    Benim yan char rogu; eldoradoda aç bir hesap sevabına vereyim bir maske
    Fire0fLife adım(O değil sıfır(0)) oyundan ulaş bana pek girmiyorum şu sıralar ama belki yakalarsın çevrimiçiyken
    Not:başka kimse istemesin,vermem banada lazım

• odindeysen gel bende para vereyim bari DraqoniC yazık la
  • Herkesin yardımlaşma duygusu çıktı ortaya be
    Böyle yaptıkça 10 k plzciler artacak
    Artık adamlar kasmıyor yazmaya,adlarını 10 k plz 1 m plz 10kapilis ve türevleri şeklinde koyuyorlar.
    Kolay oluyorlar20+ olunca si...r ediyor ama millet

• Töbe Töbe Ya
    Allah Versin
    AcılarınÇocuguEmrah.gif
  • gelıp dılenecegıne gıt char kas bole kendını kucuk dusuruosun
  • Allahın adını kullanarak duygu sömürüsü yapma sokakta çok vardı sizin gibilerden oyuna bile sıçradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAIMOND_TR

KÜÇÜK EMRAH GERİİ DÖNDÜ....
    ABİ BENİM HİÇ MASKEM OLMADIKİ

• bakalım daha neler cıkacak karşımıza :D
  • yaw yeter ya bune çocuk bi account istemiş sizde çocugu çok ezdiniz yeter artık forum forum luk tan çıktı yetr bi son verin burası eylenme yeri deil adam gibi yazışacaksanız yazışın eğer yazışmayacak sanız bırakın forumu burası sorunlara cvp yeri yeter ama gecen dede bizim arkadaşa sölemediiniz söz kalmamışbıktım yazanda kabahat

• quote:

Orjinalden alıntı: mert0vic

beyler weren yokmu yha benim hiç maskım olmadı biliyormusun

dayı sen şakamısın yaaa
    işte event event diye ölüyordunuz işte event bu acıların yumurtası
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihDemircan07

yaw yeter ya bune çocuk bi account istemiş sizde çocugu çok ezdiniz yeter artık forum forum luk tan çıktı yetr bi son verin burası eylenme yeri deil adam gibi yazışacaksanız yazışın eğer yazışmayacak sanız bırakın forumu burası sorunlara cvp yeri yeter ama gecen dede bizim arkadaşa sölemediiniz söz kalmamışbıktım yazanda kabahat

No comment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 21 Ağustos 2007; 10:29:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.