Şimdi Ara

hero dash vx ve Suzuki Address arasında kaldım, tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işe gidip gelmek için (6+6km) ve arada sırada 60km + 120 km uzaklıklardaki kuşadası, didim e günübirlik gezmeye gitmek için skuter arıyorum.

hero dash vx 5100 tl ve suzuki address 7100 tl... kafamda bunları belirledim. siz ne tavsiye edersiniz 5000 hero ya verip geri kalanla ekipman mı alsam.
    yoksa arada sırada yapılacak uzun yol için para harcamaya değmez mi?

ne dersiniz? tipi ve az yakması önemli, sorunsuzluk istiyorum sadece. ilk motorum olacak bu arada. yıllar evvel bir kaç ay skuter kullandım abime aitti

• Uzun süre kullanıcaksanız suzuki. Seneye cc büyütürüm diosanız hero. 1yıllık Scooter kullanıcısıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerde vitesli ve büyük motorlardan kullanmak istiyorum, o sebeple önce br kaç yıl scooter kullanmak istiyorum
  • Bayramda Şehir merkezinde en az 15 adet

Tvs Jüpiter+2 adet Tvs Wego scooter gördüm.

Tvs-Hero Hintli alınabilir markalar..

Tvs Jüpiter bakın derim metal kasa güzel tasarım fiyatı gayet uygun...

Suzuki adress enjeksiyon+Büyük tekerler var ama 7.200tl eder etmez ayrı durum daha çok 100cc cub a benziyor en iyisi 5300 TL (1100cc Enjeksiyonlu 4 vites Cub lar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f-p olarak , ve yedek parca olarak dash daha cazıp ve mantıklı 5 yılda garantı var (hero 72 saatde yedek parca temın edıyor,suzukıde bu parcasına gore 2 haftayıda bulabılıyor,fıyat olarak zaten barız farklar olur ozellıkle 500 lıra ustu onemlı parcalarda)

suzukı adress ıse bagaj hacmı,enjeksıyonu,buyuk lastıgı ıle daha cazıp ve avantajlı .

fakat paramın yettıgı en ıyı motoru alayım kalanla ekıpman alırım son derece yanlıstır.

bugun ıcın ortalama kalıtede kask-eldıven-mont + motor ıcın zıncır yada topcase olarak dusunursek en az 2500 lıradır,bundan ucuza mal edılır,ama gun gelır cok pısman olursun.

O yuzden yaklasık 8000-9000 toplam hersey dahıl butcenız varsa kesınlıkle hero dash alın derım.

plaka,ruhsat,sıgorta + yukarda saydıgım ekıpman ve techızat olmadan yola hede uzun yola zaten cıkılmaz. bu sebeplerden planlamayı hesabı buna gore yapın derım,hero dash gayet saglam,keyıflı,parasını hak eden bır motor çinlilerden bariz ustun,elbet bır suzukı degıl burasıda su goturmez gercek.ama mondıla gıbı falanda 2.yılda dokulup elınızde kalmaya baslamaz dash , alırsanız vx versıyonunu seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 4 Eylül 2017; 0:52:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.