Şimdi Ara

Hero online a yeni başlayanlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Size Hero Online hakkında birkaç genel bilgi vereceğim. Aslında biliyorum bir sürü bunun gibi yazılar var ama bide kendi bakış açımla anlatmak istedim. Bildiğiniz gibi bu oyun pve üzerine yaratılmış ve pvp hastası biriyseniz bu oyundan çok şey beklemeyim. Tabi ki pvp yok denemez ama ilk olarak pvp üzerinde kendinizi göstermek istiyorsanız belli bir level üstü olmanız gerekmektedir ve iyi savaşmanız gerekmektedir sonuçta bir insana karşı oynuyorsunuz. Neyse bunları bırakayim de size biraz oyundan bahsedeyim ilk olarak üyelik alıyoruz ve oyunu indiriyoruz. Oyunu indirikten sona bir kaç saat patch yükleme faslı var. Oyuna girdiğimizde üyelik ID ve şifremizi girip bir karakter açıyoruz. Oyunda toplam 4 karakter bulunuyor. Bunlardan birini seçiyoruz. Ve oyuna başlıyoruz. Yalnız oyunun diğer oyunlardan farkı level yerine dan ve kyu terimlerinin olması 9kyu 9level demek 10 kyu 1 dan a denk gelmekle beraberinde 10 level anlamına gelmektedir. Örneğin 4 dan 2 kyu 42 level anlamına gelmektedir. İlk olarak karakterinizi seçer seçmez Dragon Castle diye bir yerde başlıyorsunuz burası oyun ana mekanıdır. Banka silah elbise satıcıları(ama sattıkları silahlar ve elbiseler belli bir level arası kalaları başka yerde) ve en önemli olarak görev veren yerlerle meslek seçim yerleri burada bulunmaktadır. Bu kalenin dışına çıktığınızda bir orman göreceksiniz burada çeşitli hayvan ve yaratıklar bulunmaktadır. Bunları öldürerek level atlayabilirsiniz. Oyunun en önemli kısmı ise statlardır. Bu statlar sizin defans güz veya skill güçlerinizi etkiler. Bunlar 3 tanedir. Str sizin skill ve normal vuruş gücünüzü etkiler. Dex sizin skill defans, normal defans ve accuarcy dediğimiz birine vururken ki boşa kaçırma(miss) ihtimalini azaltır. 10(1dan 0kyu) level olduğunuzda dragondan meslek seçmeniz gerekmektedir.4 tane meslek vardır. Bunlar; Warrior, Assasin, Hunter ve Physcian dır. Bunların kendilerine özgü özel pasif ve normal skillleri vardır. Bunları size gelen skill puanlarını kullanarak güçlendirebilir yani kendinize yeni özellikler katabilirsiniz. Oyunda bir çok harita var bunların çoğuna Central Market Place den direk gidebilirsiniz. Diğer haritalara da bu direk gidilen yerlerden gidebilirsiniz. Bu haritalarda kasarak lwl atlayabilir ve gücünüzü arttırabilirsiniz. Ama bazı haritalar kasmak için değilde pvp yapmak içindir. Tabi buralara belli bir levelın üstündeyken gitmenizi tavsiye ederim. Neyse ben size birazda + sisteminden bahsedeyim. Diğer oyunlardan da bildiğiniz gibi silah, elbise ve takılara + bastığınızda güçlenir. Bu oyunda biraz daha farklı bura silaha + bastığınızda silaha veya herhangi bir şeye yeni özellikler ekliyorsunuz. Örneğin bir silaha poision attack ekleyebilir yada bir şeye karşı defans ekleyebilirsiniz. Bu sizin isteğinize bağlı ama bunları yapabilmek için ilk olarak mineral dediğimiz taşlara ihtiyacımız var vede tabi ki biraz para lazım. Eğer bunlara sahipseniz Dragon Castle da ki + basma yerinde basabilirsiniz. Oyunun diğer oyunlarda görmeye çok alışmadığımız güzel bir özelliği var. Bu da pet(hayvan) sistemi. İki türlü hayvan çeşidi var. Bunlar binek hayvanlar ve normal hayvan dediğimiz yanınızda dolaşan hayvanlardır. Binek hayvanlar karşı tarafa vurmaz ve sadece sizin canınız gitmesini engeller ya karşı taraftaki sadece hayvana vurur ve sadece hayvanın canı gider ki zaten binek hayvanların çoğunun defansı yüksek olur. Normal hayvanlarsa yanınızda durur ve size saldırırken eşlik eder Ya da siz otururken o saldırır. Sadece onun saldırması sizden çok hayvana avantaj sağlar. Hayvanlarında lwl sistemi vardır. Levelı yükseldikçe gücü ve defansı artar. Bu hayvanları ele geçirmek için hunter mesleğini seçmek gerekmektedir. Neyse ben size hayvanları tek tek sayayim ki hiç değilse aklınızda bir fikir olsun. Binek hayvanlar; At ve mesleklere göre verilen kurt, kaplan ve arslandır. Belli levelları geçtikçe evrim geçirirler. Normal hayvanlar; Kurt, ayı, kartal ve kaplan. Şimdilik anlatcaklarım bu kadar ileride devam ederim ve sorularınızı da bekliyorum ama çok zor olmasın.

• eline sağlık saolasın
  • elıne saglık
  • eyw eline sağlık çok güzel çalışma

benim mrk ettiğim bi kaç sor var aklımdayken sormak istiyorum ben lvl 20 olduğumda at almıştım ve artık onla birlikte kasıorum hem daha hızlı hemde defans yönünden oldukça verimli ama atla birlikte kastığım için exp de azalma olur mu yani tek başıma pet siz kassam daha iimi exp gelir yani binek hayvanla kasmanın eksileri varmı

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SaVaRoNa_07 -- 6 Ağustos 2007; 11:57:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SaVaRoNa_07

eyw eline sağlık çok güzel çalışma

benim mrk ettiğim bi kaç sor var aklımdayken sormak istiyorum ben lvl 20 olduğumda at almıştım ve artık onla birlikte kasıorum hem daha hızlı hemde defans yönünden oldukça verimli ama atla birlikte kastığım için exp de azalma olur mu yani tek başıma pet siz kassam daha iimi exp gelir yani binek hayvanla kasmanın eksileri varmı

edit: imla

at la daha hızlı kasılmaz aksine at kendini kasar senin kasılmanı yavaşlatır çünkü at üstündeyken yaratıklara tek tek vurursun ama alan la aynı ayna daha çok yaratık keser daha yüksek exp kazanırsın at ölmeden sen ölmezsin atın def i yüksektir ama atla seri kasılmaz attan inecen petle kasılmak istiyorsan 20lvl civarı olduğu için kurt u alacan öyle kasacan 30 oldunmu ayıyı takarsın peşine ha atı kasayım satayım dersen master pet yani100 lvl atlar 25 ile 30 m. arası satılıyor yani para değil spde young tiger lara bir iki hafta takılsan kassan o parayı yaparsın. diye düşünüyorum

• Ben account aldım ama aktivasyon emaili gelmedi. Ne zaman gelir yardım lütfen!!!
  • bendede gelmemişti hotmaili yazınca,ama gmailimi yazdım activation code geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eline sağık kardeş iyi özetlemişsin
  • Teşekkürleriniz için saolun beyendiğinize çok sevindim.
  • beyler bu job lari sildirebiliozmu mesela ben asas oldum dielim silip hunter olabiliommu
  • cvp yoqmu yaaaa
  • ARKADAŞLAR Bİ SORUM OLACAK OYUN DA HER HANGİ Bİ ÜCRET WARMI OYNAMAK İÇİN (WOW DAKİ GİBİ) YOKSA BEDAVAMI????
  • bedava kardeş ama bana hala cvp gelmediiiiiii
  • bilgi için saol
  • Biraz daha paragraflara dikkat edilseydi daha iyi olurdu.
  • düşünmen yeter arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.