Şimdi Ara

Hero Sky ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İos'a yeni gelmiş herosky oyunu arkadaslar Clash of Clans tarzında ama değişik herolar var özellikle hero ağırlıklı bir oyun yükledim bayağı sararak oynuyorum Clash of Clans'tan daha keyif aldım diyebilirim ... Şiddetle tavsiye ediyorum :)
     Hero Sky ..

• Hatta bu konuyu HeroSky başlığı yapabiliriz cunkı gordugum kadarıyla oyun ıcın baska bır konu açılmamış .. Burdan soruları sorunları paylaşabiliriz arkadaslar..
  • Arkadaslar yokmu hıc oynayan deneyen indiren ? :))
  • Android oyunlar bölümü burdan daha canlı sanırım .. :(
  • Ben yeni başladım yardımcı olalım birbirimize clash of clans dan sıkıldık bu daha güzel gibi ama sürekli kahraman çıkıyor bunlari satabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsncn06

Ben yeni başladım yardımcı olalım birbirimize clash of clans dan sıkıldık bu daha güzel gibi ama sürekli kahraman çıkıyor bunlari satabiliyor muyuz

Bir süre bende coc oynamıştım fakat bu oyun daha fazla sardı daha fazla içerikli ve daha fazla keyif alarak oynuyorum diyebilirim :) O cıkan kahramanlarını satmaktan ziyade ana kahramanlarına seviye atlatabilirsin çıkan her kahramandan 10 taş hediyeni aldıktan sonra ana kahramanlarına seviye atlattır ..
  • Anladım saol, keske bina görünümleri özellikle okcu kuleleri biraz daha güzel olsa idi oyun oynanis olarak güzel ama görsellik o kadar başarılı değil

• Başkan android oyunlarına açsan konuyu daha tutar gibi, bende oynuyorum. Gayet iyi oyun..
  • ben de yeni oynamaya basladim. iphone 6 plus'ta gorsellik biraz kotu gibi, hersey bulanik geldi clash of clans'dan sonra. bir de savaslarda adamlar bazen sacma sapan yerlere gidiyorlar. yonlerini yonetebilsek iyi olurmus.

• ProXimaL_ kullanıcısına yanıt
    Bizim ekip canlı yaa sağlam :D Android diss to ios herkesin ipade iPhone verecek parası yok o yüzden android fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet41511

Başkan android oyunlarına açsan konuyu daha tutar gibi, bende oynuyorum. Gayet iyi oyun..

Hem android hem ios bölümünde göstermenin bir yolu varmı acaba konuyu ?
  • Ne durumdasınız arkadaşlar ? Oyunda Türk Loncamız kurulmuştur şuan dünya sıralamasında 20. yiz aktif oynayan arkadaşlarımızı bekleriz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProXimaL_ -- 9 Nisan 2015; 17:27:22 >
  • ProXimaL_ kullanıcısına yanıt
    Hangi loncadasınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RebelRaiders isimli bir loncam var ..

• Yokmu forumda hıc bu oyunu oynayan arkadaşlar ??

• Lonca savaşları guncellemesı geleceği duyuruldu daha keyıflı bır oyun bızı beklıyor :)

• wifi hero sky de facebook oyna olmuyor akıllı cep tefeon hero sky çalişiyor alla alla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertus deaffull locin -- 17 Nisan 2015; 13:38:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.