Bildirim
herocular yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayır bazı patchler cok buyuk.O yuzden bende manuel olarak sıtesınden ındırmıstım.Daha kısa surmustu dıgerlerını ole yap ıstersen -
telekom yurt dışı çıkışları sorunlu(idi düne göre söylüyorum) normalden daha uzun sürüyor update.. kendisi update etsin nie uğraıyorsunuz ki ... ben yeni kurdum (cafe malum hergün kuruyorum) 13 pach diyor 15 dk oldu geleli 6. pach i indiriyorum normal e göre biraz daha yavaş telekomdan kaynaklanıyo olabilir.. -
quote:
Telekom
Şu kelimeyi kullanma küfürden bi farkı yok bunun. -
quote:
Orjinalden alıntı: kursaaa
quote:
Telekom
Şu kelimeyi kullanma küfürden bi farkı yok bunun.
dogru dion sana katılıyom -
sry=) bidaha olmaz =P
hayatta bildiğim en büyük 1. küfür kosper 2. si de tt =) -
quote:
Orjinalden alıntı: AsYouWish
sry=) bidaha olmaz =P
hayatta bildiğim en büyük 1. küfür kosper 2. si de tt =)
kosper lafına gıcık oluom ya çok sinirimi bozuo -
aklına gelebilecek tüm küfürleri topla binle çarp işte o kosper a eşit bişiy...
adamlarda ne şeref ne onur ne haysiyet var.. forumda türklere laf ettirmezler bişiy sölendiğinde ama oyunda kendi vatandaşına ks yapar slotunu çalar bos unu kospla tüm lufersonda gezdirir(atilla için söledim) işte böle yaratıklar bu kosperlar insan bile diemiyorum =)) -
Doğru söylemişsin, katılıyorum ama bayağı ağır olmuş.. Gerçi Koxper'lara ne yazarsan yaz gene birşey değişeceğini zannetmiyorum. Ama gerçekten merak ettiğim birşey var acaba bunlar oyunu ne için oynuyorlar? -
kendilerini bişey zannetmek için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X